Магазини Sinsay

• 69 360
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
Супер - много благодаря за новината,че в дъМолл вече приемат артикули за връщане.
Аз открих най-накрая в бъгвия им сайт апреските на малката - не излезнаха най-отгоре като търся най-новото, а номерациите пак повече от половината ги няма Sad тия дни ще се появят сигурно ,но за сметка на това ,пък календарът еднорог изчезна Wink Wink ще си дебна и за двете , ако не случа , няма да поръчвам ..така и така,докато ги дочакам тия апрески и взех в 2 чифта ботуши от Лидл ...та сега ще трябва по-големи да ги взема, с надеждата и другата година да и стават;)

# 541
Здравейте търся ватирани долнички за момче, по снимките не се ориентирам има ли такива всички ми се виждат тънички

# 542
Здравейте, някой да е купувал този суитчър? Чудя се дали е ватиран, отвътре с лека вата? Нямам опит с дрехите на Sinsay, не мога да преценя по снимката.

# 543
  • София
Лека вата, много мекичък, материята е леко лигава и според мен бързо ще се съсипе, като повечето техни неща, но за няколко обличания по коледа става. Аз взех и модела с еленчетата, същата работа са.

# 544
Панталоните с вата и те ли се съсипват бързо ?
Докога е тази промоция с безплатната доставка, до края на декември ли ?
Направих си нов е- мейл специално , за да им ползвам 15% отстъпка, сега имам още един код .
Много зарибяващ сайт, за цената са супер и моделите им са по- красиви от тези на Пепко.
Купували ли сте си шапките Бийни, поръчах си, но материята ми изглежда некачествена на снимката.

# 545
Аз съм доволна от сайта.
Цените са много добри, дрехите са по-качествени от тези в пепко.
На детето взех 2 суичъра, ок са.
Аз си взех пижама също не е лоша.

# 546
Аз бях взела от физическия магазин панталон с вата и се смали осезаемо след 3-4 пранета, сега детето не може да го носи, къс е... И суитчър с цип и качулка, много мекичка материя и не е мръднал цвета и размера, много съм доволна от него.

# 547
Здравейте! Поръчвам от Sinsay и  съм доволна от продуктите, размер/качество отговаряха.. до сега. Поръчах едни ботушки за малката, размера драстично се разминаваше и върнах артикула. На 11.11 е получен в офиса им в Русе и до там - ни вест, ни кост. Всичко необходимо като информация оставих, добавих и касов бон, но пари възстановени няма.. Знам, че е посочен 14 дневен срок, за връщане на суматa, но чета и при вас, че масово за кратък срок са давали обратна връзка. На посочения телефон не вдига никой, на фотмата им за контакт, отговора е стандартен, чатът е с бот.. Моля, който е имал или има подобен казус, да сподели повече информация. Благодаря!🤗

# 548
Аз получих този гащеризон: https://www.sinsay.com/bg/bg/6631c-30x/pajacyk-dz-si?algolia_que … 4ac0ba2d9f242e524
Разкошен, мекичък плюш. Малката  прилича на плюшено меченце с него Simple Smile
Още като го отворихме и се затръшка да го облече, едвам я накарах да го свали, за да го сложим за пране, че не си падам много по носенето на неизпрани нови дрехи.
Скрит текст:

И този суитчер, който според мен е ужасно качество: https://www.sinsay.com/bg/bg/zf867-30x/polka-dot-sweatshirt?algo … fec179cdcf643e8aa

Материята на пипане е твърда и розовото стои сякаш отгоре засечено със сиво или може би черно... Нискокачествените китайски материи са такива. Не знам дали го обяснявам правилно. Имаме подобни блузки от пепко и са много по-меки и нежни. Освен това точките на места са обезцветени и то още преди да е изпрано, представям си след 2/3 пранета на какво ще заприлича...
Скрит текст:

Очаквам още три доставки на следните артикули и ще направя ревюта като пристигнат:
Зимни подплатени сникърси за малката:
Скрит текст:

Две плюшени пижамки и памучна блузка с Мини Маус:
Скрит текст:

Бебешкото столче мече:
Скрит текст:

И за мен тази рокля, като поръчах размер М с надеждата да е леко уголемена, че вече навлизам в L размер, но го няма наличен отдавна и реших да рискувам, че току виж изчезнала и тази рокля като артикул.
Скрит текст:

# 549
И аз успях да поръчам бебешкото столче мече. Може ли някой да прати снимка как изглежда на живо. ☺

# 550
  • Стара Загора
gabi_to_, миналия петък върнах две пратки. Връщането на едната беше признато в понеделник, във вторник ми изпратиха мейл за това, че са наредили пари по картата ми, но за другата поръчка все още нямам информация дали е признато връщането.

# 551
На мен ми върнаха парите, бях писала по-назад, че чакам. Общо към 10 работни дни отне.

# 552
Пончо, аз имам ето тези. Розовите ги взех за 17.90, 20 номер,  а златистите 19.90, 21 номер.
И двете отговарят като размер удобни са й, единствено лепките и са някак твърде евтини и мънички...
Розовите не са твърде топли и отпред материалът ми се огъва, когато й ги нахлузвам.
За без пари, толкоз..

# 553
Пуснах си онази вечер заявка за връщане през сайта, даде ми да избирам дата за идване на куриера, избрах за днес да е.
Тази сутрин получих смс с код за връщане, с който трябваше да се свържа със Спиди, за да извикам куриер до адрес. Кода започва с RV и числа след него. Дойде, даде ми бележка и взе пратката... Сега ще чакам потвърждение и връщане на парите, платено е с карта, та би трябвало по-бързо да стане.
Ще пиша, като има развитие.

# 554
А това бебешко столче изчерпано ли е вече? Търсих в сайта, но не го открих, а много ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт