Отговори
# 270
Ха добър ден и от нашия край!
Докато сколасам с ръшкането из селото по задачи и то пак обяд станало
Има ли още от разсипаното кафе и за мен?
Аз черпя днес с проста българска баница с мноооооооого сирене, че си имам .... щърба баба!!!
Моето малко голямо момиче не спира да ми поднася изненади Wink
Сутринта се буди с писък и вика, че зъбчето и се клати - гледам аз, че се клати, поглеждам отзад и какво да видя - другото зъбче вече поникнало. Айде беж до зъболекаря да и извади млечното. Та си носихме дървената кутийка за зъбчето, довечера ще си я сложим под възглавницата да видим дали ще ни донесе нещо зъбната фея. hahaha (е, тя мама е подготвила малко подаръче, ама на...)

Радвам се, че Тали Дан се появи. Направо ми олекна на душата. Обаче "проблема" ти е много сериозен. Аз лично не знам какво да те посъветвам. Само стискам палци да се уреди по най-безболезнения начин.

Ден пълен с усмивки от нас!  Hug

Последна редакция: пт, 04 авг 2006, 13:40 от El lucero del alba

# 271
Giorgia ,
 така си е...Масимо има пълно право, че тук без колело не може...

Сега се сещам в началото карах колелото на моя, а той някакво спортно караше...(Аз колело от 7 годишна не бях карала ).. колко страх съм брала...а той колко срам Joy Аз нали съм свръх емоционална и  като трябваше да правя по- остър завой или да се разминавам с някой , че дори и да спирам само крешях:"АааАААааААААааа  соррриииии"
 Mr. Green Mr. Green Joy
Ама свиква човек...няма как... когато е топло е супер приятно....ама зимата  Naughty никога на колело!

El lucero del alba ,
има, има кафенце ...
Не беше ли скоро шофьорския ти час? Как мина?
Ха, зъбчета... и аз си пазя млечните зъбчета на кученцата ми  Mr. Green Добре, че не трябва и при тях фея да идва Joy
 Щърба баба ли се вика на паднало зъбче? newsm78  - за първи път го чувам този израз Crazy
 И какво ще му донесе феята на малката красавица? Hug

Веднага си грабвам от баничка... трудно ми е на баничка да устоя! Hug  bouquet

# 272
Кате, и аз си хапвам от баничката,да ти е жива и здрава щърбата баба и да си и здрави и хубави новите постоянни зъбки!   bouquet

Гледахте ли това в Клюкарника

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=118506.0

някой хора направо акъл нямат.. Joy

# 273
  • Германия
......

Гледахте ли това в Клюкарника

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=118506.0

някой хора направо акъл нямат.. Joy
Хахахахах, посмях се колкото ми глас държи. То и тук има странни, но Ихтиандър или Тарзан..или Канарче  #Crazy #Crazy #Crazy

# 274
Привет банда
Много сте изписали  ooooh! кога ще ви чета незнам  Embarassed
Ние нещо много миткаме напред назад  Wink няма време за комп  Crazy Wink Grinning
До скоро поздрави от нас
Само виждам много готина баница, и аз си взимам  Wink Grinning
Мерси   bouquet

прочетох статията  Shocked Mr. Green Mr. Green
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=918283
тези хора са луди  Whistling Whistling Mr. Green

# 275
Страхота
Канарче
Запрян-Божидар

rotfImbo
 Съвсем са полудели хората... може и в даден може да се пООправят #Crazy Joy

# 276
Изпоприпадах от смях и децата ме питат Мамо що се хилиш?  hahaha
Определено има изключително ентелегентни хора  ooooh!  #Crazy

# 277
Eйййй прочетох ви  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Дидонке
много готини снимките  Wink Heart Eyes страшна майсторка си на питки, баници и торти   Wink Party признала съм те  Whistling
А Микито мноооого пораснал ми се вижда  Party направо как си минава времето  Wink Grinning
На снимката за пасс, много ми прилича на Викторио  Flutter Grinning

Тали
малко се посмях на твой гръб  Whistling Wink Laughing Laughing то смешно, ама и тъжно де  Crazy съвет нямам, много деликатна ситуациа обаче  Embarassed

Бобсън
ейййй как ти се зарадвах  Hug още 2 дни и ще гушкаш Гогата  Party Hug Hug Hug

Гери
много хубаво в тази Монца  Wink Grinning
Мартин е страшен фен на Ф1, и на моторките де, и на всички технически спортове  Crazy, но да се върна на Ф1  Grinning та за него най големия кеф за състезание е от Монца  Wink Grinning в смисъл че атмосферата, тифозите, и тн - всичко му се вижда като супер прекрасно, и не малко пъти е казвал че много би искал точно в Монца да гледа кръг от Ф1, та по темата... вече мога спокойно да го подрепя в идеята, защото ми харесва това което си пуснала  Wink Whistling Whistling Laughing Laughing

Звезди
представих си те как караш срещу мен колело и викаш ААААААААААААААААУУУУУУУУУУУУУУ сори  Mr. Green Mr. Green Joy Joy падам от смях  Mr. Green
Ние сме големи фенове, на Мартин колелото е някакво супер супер, преди 5г някъде го купува за 1050еур горе долу - втора ръка от един професионалист, смени си спонсора, а тобеше почти като ново колелото  ooooh! - някакво американско, ръчна изработка, ала- бала ... - въобще  Crazy Whistling Laughing... той е маниак няма да обяснявам Crazy Grinning мойто колело беше къде къде по скромно, но беше в акция - стар модел но е супер - СКОТ - ние преди да се роди беба всяка свободна минута въртяхме педалите като луди  Crazy Laughing Laughing в седмицата по 2х се случваше да ходиме по разни замъци до 30-40 км извън Прага и обратно  Crazy Whistling Whistling ехххх какви хубави времена бяха... сега от както се е родила беба не съм карала още  Rolling Eyes

Пепе
като говориш за шума, аз съм сигурна че всички съседи чакат с нетърпение един ден да се преместиме  Mr. Green имам чуството че само ние живеем в нашия блок  Mr. Green Mr. Green
Много сме шумни  Embarassed - особенно аз  ooooh! а Емката ми подражава май  Whistling Whistling Mr. Green

Калида
ама това беше документ по ТВто, на мен са ми интересни всякакви - горе долу де  Laughing- документи ... то и без това вечер ако не е комедиен сериала както казах не гледам, ами щракам с дистанционното само напред назад  Crazy Laughing

Майка
много готин подпис и аватар имаш  Party

Руми
пускай малко снимки и от вас, да видиме малката биболечка  Hug Hug

Това е май... другото - другия път, че го забравих  Crazy Mr. Green  bouquet
Поздрави за сега  Hug

# 278
прочето ей този коментар за имената - не мога да не ви го пусна  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Според мен това с имената си е запазена марка на циганите. Старшата акушерка в МД видя голям зор, докато накара една циганка да не кръщава детето си "Дженифър Лопез". В крайна сметка остана компромисното "Дженифър" ... А таткото така и не можа да "вдене", че все пак това е име +фамилия. Звучало му много хубаво и го изговаряше слято - "ДженифърЛопез"....

# 279
 Малка почерпка- взехме си нова кола!!!

# 280
 Тали, със здраве да си я ползвате и само на хубави романтични и спокойни места да ви кара. Hug

И аз ще почерпя. На нас днес ни дойде първият подарък за Габи от едни приятели. Ето това:

# 281
Tali Dan,  с удоволствие си вземам от почерпката по такъв хубав повод. Нали и на нас ни предстои.
Леко каране и нежно по завоите!   bouquet

Калида, ти ме питаше за колата. Вариантите са два  - Пежо 107 или Тойота Айго. Засега повече клоним към Тойотата, ама не сме се качвали на Пежото. Тогава ще си кажа тежката дума  hahaha. Иначе за по-голямо возило аз умувам над Ситроен Ксара Пикасо или Тойота Корола Версо (не знам по вашите пътища продават ли се - май са повечето европейски модели).

# 282
Благодаря на всички за милите и топлещи ми сърцето думички, относно Миката

Тали, със здраве да си я карате и Нана на вас също - да е безпроблемно и леко Mr. Green

Мамо Б - всички вече се вълнуваме за идването на Гогича Heart Eyes (аз напоследък само посрещането ни сънувам )

Джорджи, благодаря за снимките  показах ги на МирОто и той има една снимка на подобна уличка от третата снимка Wink Дано някой ден ме доведе - ако не за постоянно, то поне на ваканция в Милано и да се запозная с вашето семейство Hug

Звезди, благодаря ти мила, сладка, висока чаровнице за закуската

...дано ми остане време да напиша на всекиго по нещичко Wink но не ми се сърдете ако не мога   bouquet  bouquet  bouquet

# 283
Ели,по време на състезанията тук е пълно с народ. Crazy И има много различни
  Хайде ,като се наканите ,добре сте дошли...в новия апартамент!  Wink

И Дидката е добре дошла...как ще ми е кеф да видя малките мушмуроци на живо!  Heart Eyes Hug

Тали,честита кола! Безаварийно да си я ползвате! 

И на Нана ,честит първи подарък на Габи! Hug

Ех,как обичам така да поздравявам хората и всеки да има хубав повод!
Много щастие желая на всички ви момичета! 

# 284
  • в шоки-land
само набьр3о се включвам, че и3ли3аме, докато не е 3аваляло пак Crazy
Честити во3ила на Тали и на Габи Wink
Дидката, гледах снимките от погачата - страхотни са ти мьжете Hug Heart Eyes  bouquet
после пак...много   love001 на всички малик и големи  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт