Отговори
# 240
Здравейте, мили, мили и добри, слънчеви момичета!
На всички, които се вълнувахте за мен   bouquet тук съм и си ви навестявам всяка вечер! Не пиша, защото други страсти ме вълнуваха. Видях се в чудо  ooooh!. Не не стига цялата ни ситуация с войната, която вместо да свършва се разпалва, ами един познат (фу малко е неловко да го пиша тук...) ми се обеснява в любов  Embarassed  ooooh! аз съм малко в шок... хем не искам да го обидя, хем това е толкова не уместно и определено не взаимно!... то си е за жалене вместо за хвалене...
Иначе говоря всеки ден с дечица! Струват ми се толкова пораснали и променени- все забързани, да ми разкажат- какво и как... пакости, нови умения, роди им се братовчедче и те сега са на гости в провинцията. А пък там има такива интересни неща като- кон, кокошки, козлета... чувам им гласчетата толкова развълнувани и щастливи, затварям очи и си ги представям! Очите ми се пълнят със сълзи и едновременно ме залива топлина... ох, ето я пак тази буца на гърлото...
Дидката и аз имам снимчица като твоята на две ръчички, когато я видях( твоята) и се сетих за моята и рев... мнооого рева тези дни  Cry Cry направо...както каза НАна- ревла на общо основание...
Майка и че е пораснал Томи!!! Голям мъж!! Пък хубавец!
Добре дошла и от мен на Румито тук момичетата са с големи сърца!  Wink
Калида прати линк със снимчици на Дана( ако е удобно и не те затруднява) толкова е сладка, не мога да и се нарадвам!!!!
Всички и  тези, които не съм споменала- да знаете, че ви усещам толкова близки...
Пожелавам ви лек ден или нощ, каквото е при вас и много усмивки !

# 241
Тали, много се радвам да те видя и да 4уя, 4е сте добре  Hug Heart Eyes Гледай ти ... какви грижи имаш? Кандидат, а?  Mr. Green bowuu Бабата на мъжа ми използва тази дума и за гадже и за по4итател. Тя има две вну4ки, и като си имаха гаджета, все говореше за тях като за кандидати.  Mr. Green Майтапа на страна, сигурно се 4увстваш доста неловко и странно, особено с тези дертове около военното положение при вас и липсата на децата ти ... само туй ти липсва. Мъжът ти нае ли за ухажора - кандидат?

Дидка, мерси за съвета за сухата мая!   bouquet  chef Аз в4ера ползвах истинска, като нашата, на куб4ета, но имам само две такива във фризера. Беше ми ги дала една позната ... така 4е после ще ползвам суха и е добре да знам.

Ина4е, Калида, тя жената ми показа принципно как се меси тесто, като омеси едно, което става за пици и мекици, а аз снощи спретнах една пица с него.

Звезди4ке, Футболните съпруги тук от 2 години се въртят. Спрат за малко и пак ги пуснат. Аз ги гледах преди доста. Сега са сменили вси4ки актьори и това много ме дразни ... някак ми се губи атмосферата ...

Гери, как мина ве4ерята?

Благодаря на вси4ки за добрите думи относно снимките на моя малък мъж!   bouquet

# 242
Майче, кандидата  Mr. Green (разби ме направо тази баба) е наясно със семейното ми положение и се познава с мъжът ми ! Това било "по- силно от него"... нямам думи.. не съм казвала на мойто, не искам да го занимавам с това, защото то просто е сършило преди да започне... чудя се само как и защо... ooooh! , ми уч вече не сме тийн и не ни друсат хормони, ама че история- ту плача ту се смея, още не мога да повярвам, все си мислих, че човека се бъзика...

# 243
, ми уч вече не сме тийн и не ни друсат хормони, ама че история- ту плача ту се смея, още не мога да повярвам, все си мислих, че човека се бъзика...

Е, то си е ласкаещо да знаеш, 4е си все още апетитна мацка, но ти това си го знаеш и без помощта на кандидата. Нали и ние ти го казахме Flutter, при това без риск да ти развалим семейството ... Цунки по муцунка от мен и по-спокойно го карай!  Hug

# 244
...ехооо....прибрах се - росна, прясна, изпълнила всички ангажименти Peace

Тали, чувствителните дУши все си поплакваме Cry 
Този твой обожател приятел на семейството ли е newsm78 Наистина кофти ситуация, знам го добре, понеже и на мен ми се е случвало ooooh!
Поздрави на твоите сладури  Hug

Майка...колко голямо, възмъжало и добро момче изглежда Томи Hug

# 245
, ми уч вече не сме тийн и не ни друсат хормони, ама че история- ту плача ту се смея, още не мога да повярвам, все си мислих, че човека се бъзика...

Е, то си е ласкаещо да знаеш, 4е си все още апетитна мацка, но ти това си го знаеш и без помощта на кандидата. Нали и ние ти го казахме Flutter, при това без риск да ти развалим семейството ... Цунки по муцунка от мен и по-спокойно го карай!  Hug
     bouquet   bouquet   bouquet  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
надявам се ясно се изразих  Laughing

# 246
Дидката- да - " приятел"
Я ти кажи- снима ли Микито днес? Покажи снимчица! Всичко ли свърши вече? Имам предвид с документите?

# 247
Уф Калидка, то се окаzа 4е на сайта zа плуването няма телефон  Sad  та сега ги иzдирвам...... С други думи оЩе не сме zаписани  Sad 

Между другото и Звеzди4ка е Варненка  Sunglasses  Кари, да поzдравиШ Варната от мен  Heart Eyes

# 248
Дидката- да - " приятел"

Уф, доста деликатна ситуация...

Татянка, казвала ли съм ти, 4е всеки път като ти видя анимката в подписа, ми иде да я нагушкам и нацелувам тази 4аровна бубка!  Hug

Последна редакция: пт, 04 авг 2006, 00:13 от Maika

# 249
...Между другото и Звеzди4ка е Варненка  ...
Татянката, знам за Звездичката, ама Вие сте Варненски внучки. Иначе при нас доста морски мами си имаме. Ти откога не си била при баба? newsm78

Майка, а ти харесваш ли "My wife & kids", друг никой не го спомена, аз много си го харесвах, много е свеж, нали? Hug

Дидолинке, поздравления за всичко, което си успяла да свършиш. Успех с док- тите за паспорт на Мики. Hug

Тали Дан- изкусително, войнствено, емоционално и вечно търсещо Раче, в доста неловка ситуация си попаднала. А Ти сигурна ли си че "Човека, който най- добре Те познава" нищо не подозира за положението в което си? Успех с отказа, трябва да Си доста препазлива защото леда може да се пропука и да загубиш не само ухажора, но и приятеля. Peace А баба с Вик и Мади ли е? Hug

# 250

Я ти кажи- снима ли Микито днес? Покажи снимчица! Всичко ли свърши вече? Имам предвид с документите?

Ооооо да, снимах го и слава Богу, макар, че след 10 минутна невъзможност да направят снимката се бях отчаяла ooooh!
Утре обаче ще ви покажа снимката (или по-късно днес Wink) понеже малкия  baby_neutral е заспал в мен и не смея да мръдна...но пък Викторио нещо мрънка оттатък и ако стана - ще я сканирам...МирОто се връща след 2 часа и сме малко трала лаааааа Crazy

Иначе документите зА детските още не сме попълнили - дано има време довечера като се върне Миро, че да могат дА обработят документите и преди да тръгнем да ги получа - няма да са ми излишни.
Сега проучвам колко парички са там памперси, пюрета и всякакви подобни неща, които ще ми трябват  Wink

Извинявам се ако имам грешки, но не ми се проверява, а аз като пиша и мноого, много не поглеждам в клавиатурата Simple Smile

...ако знаете само каква приШка имам на крака от долу от ходене  ooooh!

# 251
Kalida, аз много време за сериали нямам, ала ако улу4а да дават "My wife and Kids", да, гледам го с кеф. Много е свежарски и ме р5азтоварва.

Дидка, спри се малко... какви са тези пришки?!  newsm78

# 252

Дидка, спри се малко... какви са тези пришки?!  newsm78

....ами от ходенето  ooooh!
Като Панталей пътник съм аз Wink

Направо ще го схрускам тоя чаровник на аватара ти - да го нацелуваш от една леко закръглена леличка

# 253
Привет, момичета! Hug

Благодаря още веднъж на всички за приветствието ви!!!! Наистина сте много мили и макар да съм тук от скоро, вече Мнооооооого Ви Обичам!!!!! Толкова доброта, красота и сърдечност се излива от темичките ви! Благодаря, че ви има!!!!   bouquet

С моето не явяване тук колко ли от почерпките на Звездичката съм пропуснала.... Чак ме е яд!  Close

Калида – толкова ми е хубаво да чета постингите ти.... И никой не забравяш значи. Как го правиш????? Виждам, че се съм единствената, която се чуди.

Татяна, благодаря за идеята. Тук това нещо въобще не съм го виждала и сега ще се поразровя из нета за повече инфо. Това немски продукт ли е? И кажи като се запишете на „уроци по плуване”. На мен също ми предложиха, но аз нещо още се моткам и не сме ходили.

Карилуис, лек път ви желая и една хубава ваканцийка!

Джорджа, и аз благодаря за статията за двуезичните деца. Много го мисля как ще е с Габи – ама има още време ... ще видим...

Майка, малко сме разочаровани с Габи. Виждам, че определено сте си насочили вниманието към италианско девойче.... Ама нищо де, ние сме си още на опашката... Пък и Томчето, ама че умно дете! Защо трябва да проговаря, английски ей така, между другото и да се слее с тълпата. Кога друг път ще му ръкопляскат и ще му се радват като каже нещо, а. Знае този Хитрушко какво да прави! Сладурче!!!!

# 254
ТАли, заповядай Wink.... малко ми е смеШничко Мишочето с каква прическа е излязъл, ама то милото му толкова труд и сили положи, както и време докато  го заснемат, че.... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт