Отговори
# 225
МакДирок4е, аз писах в темата за двуези4ните, ама ще ти пиша и тук та да не би да не го видиш: Българския език за сега ни е в кърпа вързан, 4акам го още малко да проговори на английски, 4е ще му трябва ... и после го "мятам" на един курс по италиянски, 4е да може да си гука с гаджето  Heart Eyes  bouquet

# 226
Като гледам - няма голям наплив на пишещи днес... АЗ ви казвам лека нощ и се отправям към спалнята.
Бай!

# 227
Лека ноЩ, МайчЕ  Hug Heart Eyes Приятни съниЩа   bouquet

# 228
Добро утро свежарКИ Hug

Майка (извинявам се за късния отговор  bouquet) сложих 2 супени лъжици - изравнени Peace Хайде ще чакаме да направиш и да се похвалиш Wink

..аз се извинявам, че само лекичко се вмъквам, но ми предстои дълъг ден  ooooh!
Трябва да попълвам формулярите за паспорт и детските, после до банката, после до пощата , до нотариус и накрая - пак да пробваме да му направим снимки...

Пожелавам Ви приятен ден, вечер и много целувки от мъжете ми Heart Eyes  bouquet

# 229
mcdirock,
 липсваше ни да знаеш Hug  bouquet Пиши по честичко, че да се наслаждаваме и на малката принцеса дети кокетничи от аватара ти  bouquet

Giorgia,
 ми не казваш и не си ни показала нищо от терасата... на новия апартамент имам впредвид newsm78
Мен ако питаш може всеки ден да съм на италиаска кухня..ама познай тогава на какво ще заприличам Mr. Green
Пак си се обновила с прекрасен аватар  bouquet
El lucero del alba,
ние имаме едно хюндайченце с 2 врати и по принцип ни е новичко...ама с клетката за кучетата вече ни идва тесничко..ама ще изчакаме май догодина, че да съберем повечко парички за някоя по готина количка Crazy
Заинтригуваме с  д-р Хаус...ще видя от някъде да го изтегля....
А забравих  ooooh! преди около седмица две бяха пуснали тук по нашето ТВ един нелош сериал, който го следях с интерес "Футболни съпруги" -  страхотни интрижки бяха:

Maika,
 аз ти дадох съвет, ама и аз забравям от време на време да ползвам  ooooh! копи-то и после  #Cussing out ...Честит ти нов аватар на сладкото ти момченце...с всеки изминал ден става по- сладък и по-сладък... Hug  bouquet
Лека нощ ! И Приятни сънища! Hug

ДиДОлиНКа, по вода да ти върви във всички институции и най вече във фотото... Hug  bouquet

# 230
Татянка,Миленката става все по_сладка и по_сладка. Да я нацелуваШ много от мен по сладките бузки  Heart Eyes Слън4огледа ви е страхотен  Crazy

Мерси  Blush  от името Ще е, да zнаеШ  Wink  Heart Eyes 

А италиянките, само да ви кажа 4е от пролетта нататък Ще живеем и ние оШе по блиzо до Франкфурт Хан....така 4е ако искате да ми доставяте Канелони, няма да ви върна  Crazy

Майка, браво на Томи хитруШко. И новите снимки в профила ти са много сладки  Heart Eyes

И ние търсим кола  ooooh!  Искам пак Мерцедес Б класа ама гаднярите дават само 3% отстъпка при плаЩане в брой  #Cussing out Други дават много пове4е  Sad  Мъжът ми иска Нисан Мурано, мен хи4 не ми харесва, танк е, но те биха давали 7% отстъпка  Confused

като иz4еzна каквото сте писали, натиснете бек бутона на брауzера и би трябвало да се появи пак  Peace

# 231
Tatjana, проверявали ли сте в нета zа предложения zа колите?
http://www.autoprice.de/ Виж тук. Имаше и още един сайт zа сравнение на цените, като го намеря ще ти го пусна. Раzликата е очевадна.
Ти zа каква отстъпка говориш, като върнете старата кола ли?

# 232
Татянче ,недай така ,че ще вземем да се донесем в немско и като му почнем едно

и лаф.. Wink

Майка,Томи от ден на ден по-лсадък става!  Heart Eyes

Звездичка от новия балкон не,че се открива кой знае каква гледка (поне не е гарата ,де  Twisted Evil ),ето тука една снимчица

ние сме на 4 етаж от 5 възможни плюс мансарди.

От прозореца на кухнята се вижда камбанарията на нашето Дуомо (църквата на централния площад в града),но нямам снимка оттам.

Дидка ,лек  и успешен ден!  Heart Eyes  bouquet

# 233
Tatjana, проверявали ли сте в нета zа предложения zа колите?
http://www.autoprice.de/ Виж тук. Имаше и още един сайт zа сравнение на цените, като го намеря ще ти го пусна. Раzликата е очевадна.
Ти zа каква отстъпка говориш, като върнете старата кола ли?

Barzahlerrabatt, т.е. отстъпка ако отидем с куфар4ето пълно с пари и плаЩаме в брой. Реимпорт не Щем, та zа това тоz сайт отпада. Търсим Vorführwagen до 1000км, хем от магаzин, хем нов, хем по евтин, ама трябва да намерин с конфигурацията, каквато искаме....

# 234
Виж тук http://www.mobile.de/cgi-bin/index_cgi.pl?sprac
Тук поне имаше иzбор на такива, каквито ти имаш предвид. Дават ти връzка и телефони директно, аz така в момента преговарям, че намерихме един дето е до нас.

# 235
След малко ви напускам... почвам да се контя,че сме на вечеря с колеги на мъжа ми!  Party

Лека вечер на всички!   bouquet

# 236
Добро и слънчево утро и от мен, на всички Вас, Момичета по света!

Тали Дан, Ти не пишеш, но  да знаеш че ние си Те мислим и Ти желаем късмет и кураж, и когато събереш желание може да ни напишеш 2 реда!

Етка, пожелавам Ти бързо излизане от Твоята "криза", но нали знаеш че в основата на всеки проблем е нещо недоизяснено и недообяснено. Само да сте живи и здрави Ви желая от сърце, а другото рано или късно ще се оправи. И ще чакаме 10.08. с нетърпение, да знаеш! Hug

Мистична Приятелко, къде се загуби, как понесе Лени ваксината? Защо махна хубавата Ви дамска снимчица от подписа? Hug

Амейка, къде се загуби днес? Вярно че Татито е при вас, но чак пък и да нямаш 10мин време за Нас?! Hug

Наничка, тоз бъдещ РД изцяло те е завладял, успех с тортата и довършителните работи по партито! Hug

Мамо Щтрумпф, поздрави на Вас с Тони и приятно изкарване с баба, дядо и вуйчо! Hug

Елито, чакаме да кажеш още някоя интересна случка или интригуваща статистика, моля! Откъде намираш толкоз време да четеш и с Емката да се занимаваш? Намери ли си търсените песнички?Hug

Майка, поздравления за отпускането на Томасчо, това е поздравление и за Теб, за успешно намерената градинка. Явно персонала е добър и знае как да предразположи децата. И какво всъщност омесихте със свекървичката на Светлето, питка или баничка? newsm78

Дидолинке, успех днес в сгъстената програма и дано да успееш да свършиш всичко запланувано: и снимчици за Мишока и до нотариуса да стигнеш и после да успееш и да пуснеш док- тите! Hug

Мамо Б, а кифличките с кардамон Ти ли ги правиш или са готови? А с Гого няма ли да дойде и Майчето Ти? Hug

Румянка, аз купих бънджи за Дана на вашата възраст, в началото много му се радваше, но еуфорията продължи само 1 седмица, след това неискаше изобщо в него и аз го върнах!

Джорджа, успех с разкрасяването за гостито, но предполагам че няма да Ти отнеме много време, за хубав човек, много допълнителни козметични манипулации не му трябват. А таз църква която Ти е близо до новият апартамент, няма ли да Ти пречи с камбанарията сутрин и вечер? Hug

El lucero del alba , а спряхте ли се вече на конкретен модел за кола, казваш малка компактна, но нали се колебаеше? Hug

Татянка, никога не изневеряваш на хубавата стара и изпитана марка "Мерцедес", май? Записали Миленката на плуване днес?Hug

Пепеляшчице, пак ли сте на РД днес, или поливате хубавата изпитна новина?

Карилиус, поздравления за хубавати резултати на Алекс, вече Варната Ви зове. Всъщност само двамата с БТР- то ли ще ходите или и баба ще вземете с Вас? Thinking

Звездичка, незнаех че кистите се поддават на хормонално лечение. Пожелавам Ти скоро да забравиш всички предходни проблеми. А Вие като искате да се местите в нова къща, градчето ще сменяте ли? Hug

МакДиРок- че, Ти май си на Ти не само с Италианският, но и с френският и английският? Поздравления за което. А сестричката завърши ли вече окончателно или има още да доучва? Стискай зъбки още една седмица и след това живота започва за Теб! Hug

Лек и хубав остатък от деня Ви желая, с много усмивки и настроение. Hug

# 237
Ех Калидке, приzнай си, водиШ zаписки, нали?  Wink  Никога не zабравиШ ниЩо и никой, евала  Hug  А  вие как сте с Дани4ка?

Ми Мерцедес си е Мерцедес  Wink  Това ни беШе първият и бяхме много доволни, та zаЩо да пробваме неЩо друго?

Руми, тук вместо бънджи препоръ4ват ей това http://www.wingbo.de/engl/wingbo/index.html но не zнам да ли ги продават и в НЗ  newsm78  Ако те zаинтригува и няма при вас, Ще намерим на4ин да си купиШ, сигурна съм  Peace

# 238
Tакааааа, много дълъг ден беше днеска, но утер рано рано сутринта заминаване Sunglasses

Та по-рядко ще съм в нете 4е още не сме прекатали мрежа вкъщи.

Калидка, ми тя баба ми си е от Варна и сега временно живее с мен в София да ми помага с дребния т.е тя си отива у дома, а ние - на гости Laughing, а и мама с нас Peace

Лека моми4ета и дано скоро успея да се вклю4а пак Hug Hug Hug

# 239
Татянка, ама Ти не каза успя ли да запишеш малката бубка на плуване? Нали и Ти ще си с нея в басейна? По памперс ли ще бъде? Hug

Карилиус, лек път утре, и винаги когато минешпокрай някой варненски Интернет клуб, се сещай за нас,ще ни липсвате двамата с Алексчето!  Hug кой е като Вас с Татянка, две Варненски внучки! Hug

Майка, много е пораснал малкият Хитрушко, наистина е един голям красив малък мъж. Hug

Джорджа, дано сте изкарали страхотно и честита Ти нова аватарна метаморфоза! Супер е! Hug

Общи условия

Активация на акаунт