Отговори
# 210
  • Italia
Bonjour a tout le mond  Hug  bouquet Heart Eyes

При нас тази сутрин температурата е 18 градуса  Peace Hug Спали сме като къпани ноЩес  Blush В момента вали дъжд така,4е който има нужда:праЩам веднага  Wink

Звезди,(аз да не заслабна слу4айно  Rolling Eyes ) взимам си от вси4ко по много  Party Heart Eyes

Пепе,4естито за взетия изпит. Видя ли,4е напразно се косеШе  Peace Wink  bouquet

Татянка,Миленката става все по_сладка и по_сладка. Да я нацелуваШ много от мен по сладките бузки  Heart Eyes Слън4огледа ви е страхотен  Crazy

Добре доШла и от мен на новата мама от НЗ   bouquet Слав4е,4естита дружка  Hug

Дидке,впе4атлена съм от твоята питка. Като имам нужда Ша та каня на гости да помагаШ,4е аз съм с две леви ръце. А двамата братоци да ги нацелуваШ много,големи са слън4ица ( като мама  WinkBlush Heart Eyes

Мам4е,Б,радвам се,4е си по_добре. Хайде,оправяй се,4е Гого идва  Hug  bouquet

Целувки на вси4ки ,които не съм споменала поименно  Heart Eyes

ОЩе една седмица до отпускатааааааа  Hug Grinning

# 211
Здравейте и от ботуша!  Hug

Най-после и при нас се разхлади! Навън са 21 градуса,след като снощо цяла нощ валя!Нали спим при свеки и нямах нищо друго освен къси панталонки и блузи без ръкав ,та се наложи да изровя един стар анцуг на Масимо,за да се прибера до къщи.
  Ако температурния спад се задържи в неделя ще си пренесем нещата обратно у дома!  Peace
  А и без това другата събота пристигат родителите ми.  Party

Майка,аз често не правя канелоните ,че са малко пипкави,но тактиката е да се пълнят с шприц! принципно по-лесно е ако ползваш кори за лазаня и само ги увиваш. Wink

Ели, не се учудвам на казаното от италианското семейство...тук наистина в много отношения са доста изостанали,до преди 20-30 год.в повечето семейства жената изобщо не е работила...
  Аз самата виждам големи затруднения с намирането на работа тук.Моя сектор- финанси- е традиционно мъжки и засега се задоволявам само с преводи от време на време...страната наистина е в една от най-тежките си кризи...лошото е ,че като икономическа структура тук преобладават малки и средни предприятия,голяма част затвориха под натиска на конкуренцията,а други - се изнесоха на изток...
  Рядкост е в едно семейство да работят и двамата.И то не защото няма желание,а просто защото трудно се намира работа.
  Пепе, честито!   bouquet

Майка и аз имах в бг градината ми такива слънчогледи- гиганти.
да се оплача,че при нас не продават слънчогледови семки - само по магазините за птици  Rolling Eyes

Дидка,голвма си майсторка-много хубава тази питка! Целувки на малите мишоци!  Heart Eyes

newsm78 И аз се чудя къде изчезна Тали? Дано всичко е наред!  Hug

# 212
Такааааааааа! Най-накрая ви сколасах на бисерите, та да взема и аз думата Mr. Green

Звезди, ние сме двама шофьори с 2 мнооооооого стари коли и плачем вече за смяна поне на едната. Без големи претенции сме, падаме си по малките компактни коли, въпроса е на двамата да ни е удобна и да не харчи много. Пък тази, на която сме се спряли ни отговаря идеално на претенциите. Иначе мислим за по-нататък (особено с мераците за трето) да вземем едно по-голямо возило от типа миниван или ван.
Питаше ме за Д-р Хаус - става дума за един много чешитски лекар, на който дават странни случаи да лекува с подбран млад екип асистенти. Много саркастичен хумор има в сериала.
Аз лично "Клъцни - срежи" ми беше много тъп (нали не си падам по козметичната хирургия) а и главните герои ми бяха толкова сладникави - страх ме хвана да не пипна диабет  Joy

Калида, аз карам на салатки, за да се вталя. Махнах месото от програмата си окончателно. На децата готвя, каквото искат, както и на тати, ама в последно време така и не съм готвила. Метнех по една пържолка на скарата, салатката и готово. Пък за бобови и зърнени храни не ми се мисли въобще. Като дойде зимата - тогава.

Ели, малкия не ми е заявявал предпочитания, ама знам ли го? Може да му хареса да е в женска компания. Той от сега си пада малко Дон Жуан Laughing

Пепе, аз правилно съм ударила една биричка в твоя чест. Не съм се и съмнявала, че и без пищови ще го вземеш. Ти си упорита и умна жена, ще ставаш медиен магнат. Дядо ти Търнър ряпа да яде Hug
Ай, пак наздраве! Ама как си  мечтая аз за една Загорка. Вие тук ми ги нищихте снощи разни оригинални пражки бири и се облизвам като котарак пред дупката на мишката Wink

Румяна, привет и от мен! Добре дошла в нашето голямо виртуално семейство и по-честичко ни навестявай! Приятни срещи с Майка.

Гери, нямаш проблем - когато решиш, идвай. Съвсем сериозно!  Hug А номера със шприца за канелоните ми беше много полезен. Още малко да се разхлади и ще извадя моите от шкафа да спретна една от рецептите. Особено тая със спанака ми стана от сега любима. Пък и домочадието си пада по талянска кухня (то тва пици, лазани, макаронени се ядат на корем у нас).

# 213
аз карам на салатки, за да се вталя. Махнах месото от програмата си окончателно.
................
Метнех по една пържолка на скарата, салатката и готово. Пък за бобови и зърнени храни не ми се мисли въобще. Като дойде зимата - тогава.
...............
Гери, нямаш проблем - когато решиш, идвай. Съвсем сериозно!  Hug А номера със шприца за канелоните ми беше много полезен. Още малко да се разхлади и ще извадя моите от шкафа да спретна една от рецептите. Особено тая със спанака ми стана от сега любима. Пък и домочадието си пада по талянска кухня (то тва пици, лазани, макаронени се ядат на корем у нас).

И аз съм така с яденето!  Wink Добре ,че поне един път седмично се ходи на пица и при свеки- да ядем паста! Иначе Масимо си яде паста на обяд в работата,обаче и той е понамалил доста количеството й!  Peace

newsm78 Кате,ти до какъв голям град живееш да хвърля един поглед на полетите,какво и от къде лети до вас?

# 214

newsm78 Кате,ти до какъв голям град живееш да хвърля един поглед на полетите,какво и от къде лети до вас?

Люксембург, Франкфурт Хан са ни на по 100 км от нас. Иначе съм до Саарбрюкен. Знам, че тези летища имат полети до италиански такива или най-малкото Милано.

# 215
  • Italia

Люксембург, Франкфурт Хан са ни на по 100 км от нас. Иначе съм до Саарбрюкен. Знам, че тези летища имат полети до италиански такива или най-малкото Милано.

Само да подШуШна ,4е от Орио ал Серио има лоу кост полети до Франкфутр Хан  Wink

# 216
Само да подШуШна ,4е от Орио ал Серио има лоу кост полети до Франкфутр Хан  Wink

Wink ей сега отивам да разглеждам!  Laughing

newsm78 има на еър Берлин- дъщеря ми пътува за Дюселдорф с тях.

Laughing ех ,че сладко на немски Милано е Mailand  Peace

има Von: Mailand/Bergamo       Nach: Frankfurt Via Nürnberg
но понеже е с прекачване полета е близо три часа.. Rolling Eyes

Ще разгледам още да видим...засега за инфо ,де   Wink

# 217
 Wink Открих аз кой пътува директно до Frankfurt-Hahn - Ryanair !  Party

# 218
Wink Открих аз кой пътува директно до Frankfurt-Hahn - Ryanair !  Party

Az да приготвям тогава софрите и да те чакам? (Хан ми е на 100 км и има бусче до Саарбюкен)

# 219
  Hug да захладнее ...и наесен ще видим кога ще се организирам..нарамвам италианските манджи и идвам да творя чудеса!  Wink
  bouquet

# 220
Писах, писах и за4езна  #Cussing out
Хубаво ми беше казала Звезди4ка да копирам написаното от време на време. Май е по-добре няколко по-кратки постинга да пиша, отколкото един дълъг, който може да е сеуспешен и да трябва пак да се повтарям ...

Боби, много се радвам, 4е си по-добре!   bouquet А за подаръците на Гого и аз съм на мнение, 4е няма смисъл да го затрупваш с такива... няма да може да ги оцени така. А и определено за него най-прекрасния подарък ще си ти, твоите ласки, твоята близост, твоята всеотдайна май4ина любов. НИКОЙ и нищо не може да замени мама, колкото и весело да му е било и независимо от забавленията, които са му организирали ... Гушкай до насита  Hug Heart Eyes В неделя си идва така ли? Ти взе ли си малко отпуск или направо на градина го "мяташ"?  newsm78

Тали, защо не пишеш?!  Confused

Карилуис, много се радвам, 4е резултатите са отрижцателни и си имаш едно малко сладко ЗДРАВО Алес4е, готово да поеме на път към родното моренце!  bowuu

МакДирок4е, какви са ти плановете за отпуската? Как е сладката принцеса?

Гери, направо ме отказа с последния си постинг относно канелоните ... пипкава работа, 4е и с шприц ...  newsm78 ...дали изобщо да се захващам?! Ама пусто вкусно зву4и, а у дома пастата е много на по4ит.

# 221
Да ви похваля моя мъл4аливко Томи, дето все ме питат говори ли изобщо на някакъв език, а аз все обяснявам, 4е вкъщи устата му не спира/на български, но понякога "вкарва" и английски думи/ + песни4ки пее нонстоп ...
В4ера, като го взимах, казаха, 4е запо4нал да припява с кеф, когато пеят песни4ки, а днес даже го 4ули да си "говори" с децата - кратки фрази или отделни думи, но все пак ... той доскоро несловеsно комуникираше ...Вси4ки са много ентусиазирани и продължават много упорито да му говорят и да го занимават, дори когато той им дава пълен игнор  Mr. Green
Той самия ми разказа много впе4атлен как в4ера му ръкопляскали, а после едната у4ителка ми разказа как вси4ки у4ителки + децата били толкова ентусиазирани и малко шашнати от факта, 4е Томи пее с тях, 4е се спогледали, па взели да му ръкопляскат от кеф!!!  Hug Heart Eyes

Искам и тук да благодаря на Джорджи за полезната статия, която сподели с нас, относно двуези4ните деца!   bouquet

Последна редакция: чт, 03 авг 2006, 13:42 от Maika

# 222
Майка ,не се отчайвай с шприц е бързо,а с корите от лазаня е още по-удобно и бързо!  Wink

Радвам се от сърце за Томи!  Heart Eyes  bouquet
Виждаш ли,че всичко ще си дойде на място!  Peace

# 223
Майка ,не се отчайвай с шприц е бързо,а с корите от лазаня е още по-удобно и бързо!  Wink

Ясна е работата - поне веднъж ще се пробвам, пък ако стане мазало ... може и да не повторя, но може и да се справя добре   chef

# 224
  • Italia

МакДирок4е, какви са ти плановете за отпуската? Как е сладката принцеса?

Ми плановете ни са: малко в Софето,малко на морето,по вили,села и паланки с две думи фън нон стоп. Пък аз уж съм тръгнала с идеята да си по4ина  Joy
Джудженцето е добре. В4ера говори със сисъра ми по телефона и и вика " Лельо ти там ли си,4е аз другата седмица Ще дойда"  Wink
Браво на Томаситката,Ще проговори той ама нали е малък ХитруШко и затова го дава лека по лека за да му се радвате всеки ден.  Wink Да го цункаШ по сладките бузки  Heart Eyes Blush

Общи условия

Активация на акаунт