Отговори
# 15
# 16
Гласувах за 1 - Ирфан тръгва по път, от който няма връщане.

# 17
По-проста жена от Еда не съм виждала.
Проста селянка.
Извинявайте, но друго определение за нея няма.
Илай ме кефи максимално.
Сцените на Халит и Бирдже бяха страхотни!
Браво!

# 18
Еда сигурно ще набърка голяма каша. В другия епизод.
Сюлейман им каза, че от този момент нататък каквото правят, с когото се срещат, ще става само с негово знание. Дава им офис в неговата сграда. Ирфан се противопостави, но Илай се намеси, Егемен и той няма нищо против.

Кудрет да беше звъннала за Хакан, малко по-рано, да бяха се разминали с Еда при охраната, ама не...

Този Хакан мирен не стои, ама си намери майстора. Дано да не помни нищо!

Еда много ревнува Ирфан. Тя много добре знае, че той не я обича като жена, в истинския смисъл на думата. Това каза и на сестра си, че всеки ден усеща това. Значи е харесвала Ирфан много преди той да реши да се ожени за Илай и е таяла надежди за него. Била е свидетел на любовта им.
Какво нещо е съдбата, Егемен все се появява в точния момент и тя при него.
Доколкото разбрах, когато Еда попита Ирфан дали е щял да се ожени за нея, ако не е бил Дениз, той и отговори, откъде ти дойде това нещо на ума, ти си ми най-ценният, най-близкият ПРИЯТЕЛ.

Последна редакция: пт, 31 яну 2020, 23:53 от Mydream

# 19
Много хубаво беше, обаче с превода  удоволствието ще е пълно. Grinning

Главните герои и в рекламите един подир друг. Joy

# 20
Много неща не успях да разбера, особено за бизнес историите.

Някаква лъжа дръпнаха на руснака или беше постановка пред Дженгиз бей от всички на масата.

Виж, крещенето на Еда, съмненията, ровенето, душенето - за него превод не е нужен.

Кудрета и тя няма мира.

-------------
Няма да се учудя, ако Еда е направила някоя щуротия, за да раздели Ирфан и Илай.
Само как влезе в чуждата къща да подслушва. Скри се зад завесите. Егемен я намери.
Същата ситуация стана сега. Отиде да подслушва и пак Егемен я скри и не я издаде.
Ето това не ми харесва при него. Приятел, а каквото му отърва това прави и после упреква Ирфан - ти нали искаше пари, тя не е виновна, момичето иска да ти помогне, с две думи - ти си кривият, те са прави.
Пред Сюлейман пак не го подкрепи за офиса.
Изобщо вълкът кожата си мен, но нравът - никога.

Последна редакция: пт, 31 яну 2020, 22:24 от Mydream

# 21
Много мили бяха моментите на Ирфан с детето.
С колко любов, нежност и мъка общуваше с него.

# 22
Много ми харесва открития характер на Илай. Това, че поставя картите на масата и пред Сюлейман, и пред Ирфан.

Да, моментите между Ирфан и Дениз са прекрасни.

Последна редакция: пт, 31 яну 2020, 22:57 от Mydream

# 23
Страхотни са Ирфан и Илай! Hands Clap
А, Бирдже  наистина притежава класа и излъчване...! Hands Ok Hand

----------------------------------------------------------------

Aслъ  на представянето на нова реклама с нейно участие за марката "Bepanthol" Flowers Bouquet

И РЕКЛАМАТА

https://gramho.com/media/2233721625803943507

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 00:09 от HELEN60

# 24
Ирфан е железен, нито я прегърна, нито и каза една дума, но не се и отдръпна, не отхвърли прегръдката и, докосването й.
Както има коментар в ТТ - обича я още като куче.
ranini®
@raninimanini
OooOoo! İrfan hâlâ İlay'a köpek gibi aşık^

"Ирфан,  не ме гледай като  непознат/чужд. Аз съм. Илай." - страхотна сцена направиха Халит и Бирдже.
 "Bakma öyle yabancı gibi yüzüme "
На Халит думи не му трябват. Очите му говорят.

https://twitter.com/i/status/1223317605311811590

# 25
Благодаря ви за всичко споделено 💐

# 26
Снощи в една сцена акцентираха, че Ирфан държи в стаята си портрет на Ататюрк.

Един човек е писал в ТТ

Халит Ергенч сигурно преди да започне някой сериал настоява да запишат в договора му "В трета серия ще покажете Ататюрк".

Хахаха

# 27
Привет!

При всички случаи показаната снимка с Ататюрк създава впечатление, че е търсен ефект. Затова и реакциите не закъсняха, но защо го преписват само на Халит, това ме дразни най-вече.

Супер рейтинг!! Трети епизод е имал най-много публика досега. В Тотала също има покачване, а в другите групи е с 1 нагоре

Babil ;
Ab 9.8,
20+Abc1 9.25,
total 6.28.
Zirve yine Babil ! #Babil

# 28
Уаааау!

Рейтингът е супер!
Вдигнал се е във всички категории.
Даже в тотала, където са ердогановци и анадолските булки.
Хахаха

Шегата настрана, страшно се радвам!
Изключително много, защото усилията на екипа заслужават това.
А петък не е лесен ден.

Цитат
...но защо го преписват само на Халит, това ме дразни най-вече.

Целият екип е с такива убеждения, но за хората Халит е символ.
Не го е търсил, мръсните кампании на ердогановци срещу него го превърнаха в емблема за хората.
Разбира се и неговото последователно поведение.

Имаше още едно послание, което много зарадва хората.
Сцената, в която Айше тръшна на земята онзи перверзник Хакан.

Коментарите бяха: Най-сетне един сериал, в който не мъжете бият жените, а обратното.

Хахахаха

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 09:24 от varna_2

# 29
Много добра работа на целия екип!

Отново имаше какво да видят различните прослойки на публиката - както се казва - зрелище за всеки. Кой в каквото си пожелае, може да се припознае - бедняците в мизерните квартали /Мерт и семейството му/, богатите с техните апетити /Дженгиз, Сюлейман/, едно семейство с всички тайни, предизвикателства и неволи /Ирфан и Еда/, момичетата, като сестрата на Илай, които се влюбват в семейни мъже, приятелства, двуличие, любов във всичките и форми - към съпруг, към любовник, към приятел, към син, към сестра /кръвта вода не става/, към родители /дори и вече да не са между живите - дрехата на дядото, с която Ирфан облече Дениз/...

Заслужен рейтинг. Дано динамиката се запази и точно това, което правят до момента - да има за всеки, но дозирано, вълнуващо и знаково!

------------
Вярно е, че Халит е символ и всички са наясно с убежденията му. Въпросът е, че наред с радостта на една група, предизвикват цялата отрицателна енергия и злоба на другата част, които се насочват към него.  Затова се дразня.

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 09:32 от Mydream

Общи условия

Активация на акаунт