Кралски работи и клюки - февруари 2020

• 157 523
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 3 525
С олимпийската шампионка Джесика Енис-Хил

# 3 526
  • Чужбина
Много яка снимка са успели да щракнат фотографите днес:

Последна редакция: ср, 26 фев 2020, 23:00 от Eleonora_27

# 3 527
# 3 528
Аутфита на Кейт много ми харесва, но не е за подобни спортни мероприятия. Да не говорим, че изобщо не се връзва с тези спортни обувки. Не смятам, че е облечена подходящо за това мероприятие, тъй като то е спортно, а панталона и блузата определено не са

# 3 529
  • в сърцето на един мъж...
Вероятно има други събития и след това ще комбинира дрехи.
Много са красиви обеците!

# 3 530
Самото събитие беше комбинирано. Спортни активности, но и изнасяне на реч + дискусионни срещи.

# 3 531
Сега видях клипчетата/гифчетата или каквото там са. Кейт е живи мощи, трябва да вземе мерки. Чак е болезнено да я гледам.
Лана, права си, раменете и са по-широки от ханша.
С вчерашната рокля поне някак се прикриваше тази мършавост от по-плътната материя.
Не знам на какво е: храна/медикаменти/стимуланти, но спешно трябва да промени диетата си.
И не, не се заяждам, нито провокирам, това са фактите, през моя поглед.

# 3 532
  • Разпиляна във въображението
Не съм спец, но какво различно виждате на лицето на Катрин? Когато не е усмихната бузките й отново "увисват". Не че ми пречи, на мен ми харесва.

# 3 533
На тази снимка дето си сваля/ слага сакото - което не ми харесва с този  панталон - наистина изглежда много слаба.
Странно, защото в лице е много хубавко закръглена...

# 3 534
  • Някъде там
Не съм спец, но какво различно виждате на лицето на Катрин? Когато не е усмихната бузките й отново "увисват". Не че ми пречи, на мен ми харесва.

Ето Мириел.
Не знам дали си е правила процедури или просто е освежила кожата, но за мен се вижда разликата в свежестта на кожата и сякаш фините линии не са видими толкова и за мен не е от грима разликата.

# 3 535
Да и аз не виждам голяма разлика. И бръчките са си там.😅 На мен цялостно ми изглежда по - жизнена и  свежа.

# 3 536
Възможно е да е от грима. Снощи беше с по-силен и различен от обикновено.

# 3 537
Гримът също е хубав, харевсвам я с по-наситен цвят червило. Очната линия е много добре, обикновено е доста удебелена, но сега наистина е много приятна в лице.

# 3 538
  • Чужбина
Хари прилича все повече на Рон Хауърд.

# 3 539
Фелипе раздава награди:

Общи условия

Активация на акаунт