Кралски работи и клюки - февруари 2020

• 161 001
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 190
Само да питам това според вас много светло лилаво ли е или сиво?
Не бях виждала такава комбинация от цветове, но много ми харесва.

На моя екран има много блед лилав оттенък. В комбинация с тъмно зелени обувки е супер.
На църковната служба на Коледа всички от РФ бяха в сиво-лилаво-зелена гама, но по-наситени тонове. Снимките са много хубави.

Илейн, аз пък се замислих дали им е отложен полета, ако са смятали да пътуват нанякъде през халф-търма.
Дано Чарлз като принц на Уелс, да посети Уелс идните дни.

# 2 191
  • Разпиляна във въображението
Хари изглежда добре. Мегън също, обаче с тези разкопчани копчета на ризата - не.

Много хубави тоалети давате. Искам да имам някое палто-рокля като на Катрин. Освен да взема шивачка да ми ги ушие.

# 2 192
И аз много се чудя на таблоидите, уж Хари и Мегън все с частни самолети летят, но снимки няма, защо така? Като пишат, че летят с частни самолети да ги снимат как се качват или слизат. То без снимки е много лесно да твърдят нещо.

# 2 193
И аз намерих, че е повтаряна. Първо я е носила на гала вечеря, а после на премиерата на филм за Мандела.
Невероятна е тук! Heart Eyes

# 2 194
Нещо, което не ми хареса в тоалета на Мег от летището - полуразпасаната риза. Не ми допада този тренд, а гледам, че доста селебрита го следват. Даже и с пуловери, което ми се струва неудобно. Обаче при нея може и да не е търсен ефекта, а случайно да се е измъкнала ризата.😅 Не мога да преценя точно.

# 2 195
Не бях виждала тази снимка на Даяна.

https://www.instagram.com/p/B8lcaXVnbHH/?igshid=o7q3m667ax8c

# 2 196
Ужасна рокльо-риза... може би ако беше вталена ли, знам ли..не става.

# 2 197
Катка и Уил дали ще вземат Луи на посещението си в Ирландия?

# 2 198
  • Някъде там

Софи много ми харесва с къса коса, така и нейната не хвърчи на всякъде като на Максима.
Ето няколко хубави нейни визии според мен.

# 2 199
В момента, в който Хари замина за Канада, всякакви папарашки снимки спряха рязко. Частни самолети, горички и пр. и да е имало, не е било документирано от обективи.😀

# 2 200
Спряха, защото Хари им каза, че отново ще им търси съдебна отговорност.

# 2 201
Нали държаха на прайвисито. Какви смешни снимки има от скрити журналисти.

# 2 202
В момента, в който Хари замина за Канада, всякакви папарашки снимки спряха рязко. Частни самолети, горички и пр. и да е имало, не е било документирано от обективи.😀

Аз ако съм ще ги изволня тези папараци, как ще проспят възможност за снимки с частни самолети, непростимо е. 😄 Разбира се, ако е имало частни самолети.

# 2 203
Служител на Съсекс каза, че ще им се търси отговорност след заминаването на Хари, като бяха споменати само снимките с Арчи. Преди това нямаше оплаквания.

# 2 204
И какво искаш да кажеш, че не разбирам?

Общи условия

Активация на акаунт