Спам тема (льох, лили льох, за целувки и любов всеки е готов) - от 01.02. до 29.02

• 43 976
  • 3 573
  •   1
Отговори
# 3 240
Добро утро! Много живо време, страшно ми харесва Heart

# 3 241
Спорна ви работа! Не се офлянквайте, спамете от време на време!
ДУ
По зададената тема с командоренето.... на мене пък казачок на главата ми играят мъже. Не мога да повярвам. Laughing

# 3 242
  • Агент под прикритие
Да не переш уискитата? Grinning
Уиски се пие чисто, не се меши с нищо.... Дори с вода от пералнята. Stuck Out Tongue Winking Eye
Запалил се е омекотителя! Joy

# 3 243
  • На Марс
Най-накрая изолираха Пънчавирус21, ноу е опасен ... къмто 99% от населението на земята е заразено Simple Smile

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 08:52 от punchinello

# 3 244
  • На топло в неговото сърце.
Добро утро!
Пънчи, едно към едно!

# 3 245
  • София
Добър ден!

Трето кафе пия.

# 3 246
Спорна ви работа! Не се офлянквайте, спамете от време на време!
ДУ
По зададената тема с командоренето.... на мене пък казачок на главата ми играят мъже. Не мога да повярвам. Laughing

Луне, щот си много добричка. Kissing Heart
Аз на мойте фчера им се карах, че мрънкат много. А кой си ляга последен, щот има още и още работа - аз. Яяя, тишина, моля! Joy
Тука нема ветер засега.
Надявам се Дени да дойде на срещата. Тя излишно лично приема нещата или така изглежда отстрани. А е такава сладурка. Grinning

# 3 247
  • На топло в неговото сърце.
Оооо,Ина аз изобщо не обръщам внимание!Все пак съм голямо момиче!
А и кой ще ги снима,мх?

# 3 248
Значи ако довечера видите нещо разложено на пода, влачещо се и подуто да знаете, че съм аз 😂😂 Да не ме объркате.

# 3 249
  • над кукувичето гнездо
Трябваше да си сложа 1-2 бири в чантата. За тежести. Колкото пъти гледах навън, все е спокойно и нестудено. Е, друго се оказа като излязох, добре, че чадър взех.

# 3 250
  • Агент под прикритие
Преди малко имаше слънце, преди малко заваля, сега пак слънце.... баси времето.

# 3 251
Верно, и при нас - слънце и дъжд. А, и вятърът почнал.

Арче, како тий - дан тъ ужили нещо?

# 3 252
Инче, синузита ми е много възпален 😂 Ама няма да умирам за сега. Дрогирам се със сироп за кашлица и всичко е прекрасно.

# 3 253
Инче, синузита ми е много възпален 😂 Ама няма да умирам за сега. Дрогирам се със сироп за кашлица и всичко е прекрасно.
Кашляш от секретите?
Ибупром синус + синулан дуо форте. Да, да, знам, непоискан съвет.

# 3 254
Честно казано не знам дали е от секретите, защото кашлям от понеделник, а синузита си го усещам много зле от днес. Изобщо не трябваше да си спирам Ериуса, ама... Пия Синекод и положението определено е много по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт