Спам тема (льох, лили льох, за целувки и любов всеки е готов) - от 01.02. до 29.02

• 43 957
  • 3 573
  •   1
Отговори
# 3 300
  • Euskal Herria
Наздраве!

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 01:43 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 3 301
Наздравеее, народеее! Аууу, какви нежни ръчички сте показали. Grinning

Янчеее, идвам да открадна Карамелкооо! Heart Eyes

# 3 302
  • Агент под прикритие
Аз тази вечер реших да се поглезя и аз:

Наздраве на дружинката! Simple Smile

# 3 303
  • Euskal Herria
Еее, Агенте, само гола бира... Поне едни пържени картофки към тях няма ли?
Пък за превенция срещу вирусите ти трябва нещо с по-висок градус Wink.

# 3 304
Алкохол на "голо" не мога да пия, трябва да е подплатен - мезенце, мезенце си требе. Я салатка, я суджуче, я нещо друго. На вилата докато варяхме лютеницата установих, че препечени филийки на барбекюто със сол много си уЙдисват с домашна пивка ракийка. Joy

# 3 305
  • Агент под прикритие
Еее, Агенте, само гола бира... Поне едни пържени картофки към тях няма ли?
Пък за превенция срещу вирусите ти трябва нещо с по-висок градус Wink.
Янче, домързя ме да беля (прибрах се преди половин час от залата) и си пекнах кренвирши с кашкавал. Пак стават. Иначе имам и един пакет чипс. Simple Smile
А вирусите от години бягат от мен. Не ги кефя нещо... JoyJoyJoy

# 3 306
Агенте, имаш правописна грешка, пише се "креМврИш" . Joy
Инак кренвирши с кашкавалче е класика, пък и чипса става. Понякога ми се дояжда и си купувам, кво пък. Sunglasses

# 3 307
  • Агент под прикритие
Те са толкова и кренвирши, ама както и да е... Joy
Грешно съм го написал, казваш... Спомням си преди доста време, баша ми беше още служещ. Отивам една вечер, когато беше наряд, да му нося термус с кафе. Вътре в дежурната се бяха събрали все уникуми, но това, което ми направи впечатление, беше една импровизирана кутийка за химикалки, правена от стиропор, на която пишеше "Муливчита".
Та така за правописа.... Joy

# 3 308
Все се подигравах на майка ми за правописа, докато не видях една рецепта, писана от баба - слагало се „магданоС”. Wink Ясно, рекох, откъде иде правописа ти... Stuck Out Tongue

# 3 309
  • Агент под прикритие
Това ми напомня за един виц за блондинки:

"Муцка, как е по-правилно да се напише: Иран или Ирак?" Joy

# 3 310
Баба, по варненски "маминка" не можеше да пише, беше "неграмотна", при баща учител, инатлив и по стечение на обстоятелствата оставил 5 сирачета без да им предаде знанията си. Но от нея знам всичко онова което отникъде другаде не мога и няма откъде да науча. Беше уникална жена. Светла и памет. Бях сърдита на Господ страшно дълго време, че ми я отне.

# 3 311
  • Euskal Herria
Знаят ми менюто, когато се прибираме за ваканция - кюфтета, кебапчета, дебърцини, домати, сирене, кренвирши Wink Друго не ща, пък нека са боклуци.

За правописа - и все по-зле ще става. Като чета коментарите в разни блогове (за книги най-вече), масовото е "Некст" и "Супер е". Ама ако попиташ кое точно е супер...

# 3 312
  • Агент под прикритие
Ами "копр" в това число ли е? JoyJoyJoy

# 3 313
  • Euskal Herria
Ааа, това вече е висша категория, връхТа в правописа. Simple Smile
Уф, грешно съм го написала - трябва6е да е вис6а. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 314
  • София
Виша е...

Баси, изгледах си Баншито. Ненормален!
Продължавам Магьосниците, разгеле, качили са го в HBO.
Ааа
“Здравейте, мацкииии!
Споделям ви това... защото при мен определено имаше ефект и всички..  които следват този мой съвет биха имали много по-спокоен живот.... Следвайки едно просто правило.. което чух от едно здравно предаване... най-после постигнах своя вътрешен мир и душевно спокойствие.... Докторът в предаването съветваше... че за да се постигне това... е необходимо да довършиш всички неща, които си започнал... Така че се огледах вкъщи за неща, които съм започнала и стоят недовършени.... запретнах аз ръкави... и довърших една бутилка "Мерло"... една бутилка "Шардоне"...ендна ботилка "Бейлис"...дна бутхилка с воткъ... дно стекше биришка.. към шетфърт ракииийка.. ндна малкъ мъстишшшкааа.. млкху тортичшкхааа...иии…. ндни шукуладофи бунбонкичкии… ииии ино джойнтче...
И си немате нъ предхстаа колки ми е кефф и спукхоинишкоо.. Пр.. препр.. препредайте тфа н койтуу може повеше хоррра и да постигнт душевън мир...!!!”

Общи условия

Активация на акаунт