Спам тема (льох, лили льох, за целувки и любов всеки е готов) - от 01.02. до 29.02

• 43 945
  • 3 573
  •   1
Отговори
# 3 285
Това време е побъркано, егати нестандартната зима, до обед лято, ранен следобед зима, късен следобед пролет. Бах аз туй време.

# 3 286
Тъй ли ма, Норооо Grinning Ти само заради Кики ли идваш по срещите?

# 3 287
  • На Марс
Кики, сама ли ме оставяш с тая хиенска паплач??

Да си имаме уважението - аз се имам за виден представител на Люлинската сволач Simple Smile

Аве този как пии бира?

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 17:25 от punchinello

# 3 288
Тъй ли ма, Норооо Grinning Ти само заради Кики ли идваш по срещите?

да. и не е само тя

# 3 289
  • Далече, далече
Хората се крият от вируса, а вие ходите по срещи.Frowning1

# 3 290
  • На Марс
Хората се крият от вируса, а вие ходите по срещи.Frowning1

Па те вирусите само по добри хора ходят ... нема от какво да ме е страх.

бтв. отварям пръва бира за блясък в очите Simple Smile

# 3 291
  • Euskal Herria
Те отиват да се имунизират срещу вирусите. Wink
Купонджиите, весело изкарване! И Фнимателно с ваксините, профилактиката е важна, ама да не предозирате Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 3 292
Да не си там вече, Пънчи? Аз след малко си викам такси и се надявам да съм навреме Simple Smile

# 3 293
  • На Марс
Йощ съм у офисот и обещавам на разни клиенти да свърша некви работи до утре ... шегаджии Simple Smile

# 3 294
Весело изкарване, банда! Ще чакам снимки и дръпнете халбата на Холдъна за да не се крие пак зад нея Laughing

# 3 295
Айде, да си изкарате весело.
Тука ше викаме "Наздраве" от нашта маса за вашта маса. Beer Beers Champagne Sake Tropical Drink Wine Glass Coffee. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 296
  • Euskal Herria
Аз още съм на кафе. Дорде време да кажа "Наздраве", сигурно вече ще сте изпозаспали.

Ааа, и да не ме пропуснете за снимките - своевременно да пращате, че ако не видя, ще ми страда клюкарската душица. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 297
Весело изкарване, банда! Ще чакам снимки и дръпнете халбата на Холдъна за да не се крие пак зад нея Laughing
Да допълня... Никви ръчички! Физиономии, зъби, грим и прочие...искам да покажете.
Кацнах.

# 3 298
И да кажееем Наздравеее!!! Със салатка от броколи с чесънче и лимоново-зехтинен дресинга, хаха, дресинг, е, тъй, де.. Joy :

# 3 299
Айде наздраве от нас 🤗

Общи условия

Активация на акаунт