Искам да кажа ... (167) през февруари 2020

• 54 060
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 1 125
Тути, а някой съсед да прибере част от месото за няколко часа?
Освен утре да заредиш един гювеч с мръФките във фурната, ама грехота е да се хвърли.
Люси, на твоя любимец бих му простила пакостите в такова снежно и студено време.

# 1 126
Само преди две седмици пи и Тамифлу и антибиотик
Според мен н есе беше доизлекувала и сега пак я удари.
С голям зор и кърпи с оцет свалих температурата. Сега заспа.

Тути, нямате ли комшии да им дадеш някой пакет да ти го сложат в камерата? Или направо да им го подариш?

# 1 127
  • Бургас
Бързо да оздравяват болните Синеочка и Калина!

Тути, грехота е наистина да хвърлиш толкова храна. Ако няма как да я съхраниш по съседи, раздавай им поне да готвят, пък после всеки да донесе по една кутийка Simple Smile

Как сняг бе? Насам да не е дошъл! Оставих днес дебелото яке на химическо и момчето ме пита закога ми трябвало. Как закога, за другата зима, аз вече съм се запролетила.

# 1 128
  • sofia
Тути, на терасата (стига да имате) е достатъчно студено в момента. Ден-два може да изкарат продуктите.
Едвам се прибрах... народа се изнася от София, то коли, то чудо!

# 1 129
Много болни се събраха, особено дечица … бързо оздравяване на всички!

Малък Сечко се е развихрил за последно с този сняг. Дано Баба Марта е по-блага.

Тути, грехота е да хвърляш храна... помисли за вариант как да я оползотвориш.

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 20:58 от Linofrina

# 1 130
Али,вали ли при вас сняг? Утре сме по вашия край,децата се надяват на сняг и да мръднем до Узана.
Ени,Мари,не съм забравила,в неделя като се приберем,ще минем през вилата и ще накарам ММ да ми подготви касис.
Пожелавам на болните бързо да оздравяват!

# 1 131
Вали и при нас.
Тераси имаме, обаче имам и котка;)
Най-близката ми съседка, с която си правехме такива услуги почина, за жалост, та май утре ще правя гювеч.
Изчистих и подредих в коридора, остана мъжът ми да обърне вратите, да вкараме хладилникът на мястото му и да изчистя и наредя и кухньохола.
Даже не мога да му се зарадвам на новия уред, с тая неразбория около мен. Аз съм дева, душичката ми живее в мир, ако всичко си е по местата.
Ще ходите ли на прошки?
Ние утре сме се уговорили с кумовете, поръчах тортата и ще ходим на заведение.
Та освен като сготвя гювеч, да ви викам в неделя да ядете у нас;)

# 1 132
Нашите кумове още не са се обадили. Мисля, че може и да са забравили, но на мен ми е неудобно да им се обадя и да ги питам, че да не излезе, че си просим покана.

# 1 133
Бе те и нашите не се бяха обаждали, ама аз чух кумата. То как е по традиция, те ли трябва да ни поканят?
Че в този случай, да се поправя, все аз организирам сбирката;)

# 1 134
Хирс, няма сняг, само дъжд. На Узана не знам,  там може и да има, по балкан е.

И аз не ща сняг, вече съм на пролет. Тъкмо си направих план какво ще карам на къщата и какво ще вземам като дрехи.

Лин, честит, много е хубав!

Убих се от работя и днес, но постигнахме голям успех.  И бях пофалена, чувствам се доволна 😁

После направихме едни танци с кумицата,  разчесахме ситуацията и така. Утре ще е шопинга, ще видим какво ще забърша.

# 1 135
Узана е по моя край, Али е малко по-далеч Simple Smile
Миналият уикенд е имало сняг, сигурно и сега има. Ако не за ски, за шейни ще има.

# 1 136
Тути, вярно да ти служи придобивката.
Аз се ядисах на мъжа ми, звъня днес да питам как е детето, ако трябва на лекар да отидем пак, той казва, че е добре, прибирам се, детето спи, лошо му. А баща му днес и лекарства не му дал.  Побеснях. Уж голям човек, а такава глупост да сътвори.
Този вирус казват, че е грип от тип Б. Явно тамифлути не е за него, защото педиатърът не ми го изписа, а ми го е давал преди. Дано вече отшумява, че се измъчи детето,  толкова болен от години не е бил.

# 1 137
Лин,да знам Simple Smile Ние ще ходим на гости у нашите кумци в Търново,а пък мислим да отскочим по вашия край Simple Smile за пет години учене в Габрово,никога не съм ходила на Узана.

# 1 138
Допълвам, че много харесвам Узана. Чудесно място, макар че само лятото съм ходила.
Лин, със здраве да си носиш часовника.

# 1 139
Благодаря ви Simple Smile
На Узана е хубаво и зиме, и лете.

Съни, бързо оздравяване на момчето ти.

Общи условия

Активация на акаунт