Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (95) - февруари 2020

• 105 473
  • 1 731
  •   1
Отговори
# 135
  • Велико Търново
Като споменахте промоц кенчета, та се сетих. Някой попадал ли е на Кинг-а с вложка? Предполагам отвън не са по- различни? ММ взе веднъж да опитаме, нямаше нищо вътре. Виждали ли сте? Вложката отпред при цигарите ли е? Да не я изхвърля някой път😁

# 136
  • София
Като споменахте промоц кенчета, та се сетих. Някой попадал ли е на Кинг-а с вложка? Предполагам отвън не са по- различни? ММ взе веднъж да опитаме, нямаше нищо вътре. Виждали ли сте? Вложката отпред при цигарите ли е? Да не я изхвърля някой път😁
На Кинг няма вложка, а трябва да дадат скречкарта за изтриване.

# 137
  • Пеликания
На Кинг няма вложка, а трябва да дадат скречкарта за изтриване.
В условията пише вложка на гърба на кутията с код, който се рег. в сайта или смс.

# 138
  • Велико Търново
Код е, който се регистрира, пише го в правилата. Просто попитах ако някой е попадал на вложка да сподели

# 139
Игра във фейса, не е нужно споделяне и тагване на приятели.

# 140
  • София
Код е, който се регистрира, пише го в правилата. Просто попитах ако някой е попадал на вложка да сподели
Значи е друга игра, миналата седмица ми дадоха талончета - горната част е код за регистрация, в долната се триеше нещо като пъзел - запалки, цигари и още нещо имаше, на момента го дават.

# 141
  • Пеликания
От Активия си оправили печелившите. Даже вече излизат в PDF формат.

# 142
# 143
Игра на Raya Toys във Facebook. Наградата е чантичка за тоалетни принадлежности
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1457409767761532& … d=649928301843020

# 144
# 145
Разменям кодове на Прингълс, ако искате да се включите в последния ден на играта. Търся кодове за Спаркса

Последна редакция: пн, 03 фев 2020, 11:45 от Vercingetorix

# 146
Тези от Хипер не можаха ли да измислят по-тъпи награди? Вкъщи е пълно с плюшки, които се чудя какво да ги правя.

# 147
Тези от Хипер не можаха ли да измислят по-тъпи награди? Вкъщи е пълно с плюшки, които се чудя какво да ги правя.
ЗА това няма и да участвам

# 148
Понеже вие сте ми любимата тема пускам тук като инфо.
По повод рожденният ми ден имам няколко кода за отстъпка:
Скрит текст:
1. - 10% Philips - важи само за онлайн покупки от техномаркет
2.  - 10% The body shop + подарък (online и в магазин)

Подарявам на първият писал Simple Smile

# 149
  • Под Слънцето

Поръчани от Китай за 2 долара на контейнер и изключително грозни. Ще им останат на Престиж като онези шейни на Белвита половината.

Общи условия

Активация на акаунт