Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (95) - февруари 2020

• 105 453
  • 1 731
  •   1
Отговори
# 105
**Bobby** Правят се на луди калинки тези от Якобс.Аз им писах преди няколко дни какво стана с изненадата това ми отговориха:
Тъй като получихме вашия отговор със забавяне, изпратихме първата част от пратките. Ще се опитаме до края на тази седмица да изпратим и вашите.

Последна редакция: нд, 02 фев 2020, 18:48 от milinde

# 106
На Кино Нова в играта някой откри ли изобщо тези златни думи в описанията? Доста хора пишат на страницата им, че не откриват нищо. И аз така. Нещо не съм разбрала ли? Нали в описанието на филмите трябва да търсим?

# 107
От Якобс само кафета съм получавала като награди, а това със спечелилите киндъли беше много тъпо. В крайна сметка си избраха "блогър" момичета, които да им рекламират кафето пред фалшивите си последователи.
И от наградите на Куинс не съм доволна - имах настолна игра и значка от тях, които отидоха в боклука. Повече няма да играя в техни игри и в игрите на Лидл няма да се включвам. Не ми се струват коректни.

# 108
Бледолилава, да, в описанието. Със златен шрифт и оградени със звездички. Сравнително бързо ги намерих, две думи, но сега не съм на компа. Трябва да отворите описанията на филмите и се забелязват, не е нужно да се четат.

# 109
  • София
На Кино Нова в играта някой откри ли изобщо тези златни думи в описанията? Доста хора пишат на страницата им, че не откриват нищо. И аз така. Нещо не съм разбрала ли? Нали в описанието на филмите трябва да търсим?
Според мен думите са златен месец. Но не искам никого да обърквам. Аз пък чак днес видях, че всъщност е за оскари 2021. Не, че ако спечеля няма да ида и тогава де 😀

# 110
  • София
Бонуса само за днес ли важи или може и утре да се превърта?
7 дни важи

# 111
За пиещите бира
Спечелете 150 планинарски комплекта и 1000000 бири Пиринско
https://pirinskopivo.bg/mobile/

# 112
Може ли линк отново към играта на Каменица! Днес напразно си поръчах една бира, а отдавна не пия, но код не видях!

# 113
Бледолилава, да, в описанието. Със златен шрифт и оградени със звездички. Сравнително бързо ги намерих, две думи, но сега не съм на компа. Трябва да отворите описанията на филмите и се забелязват, не е нужно да се четат.
С каква ОС си? На андроид и Уиндоус нищо не виждам. И браузъри сменях - Кром, Мозила, Експлорър, Опера, нищо. Описанието си е само с бели букви на черен фон. Нищо златно, никакви звездички. Имала съм случаи, когато програмистите правят нещо под Мак и под друга ОС не се вижда. Случайно с устройство на Apple да си ги видяла?

# 114
С Уиндоус съм. Ще снимам след малко думите. Но май наистина бяха "Златен месец".

# 115
Според вас какъв е шанса за телефон от играта на Каменица?Моя телефон се изключва постоянно,забива,губи обхват.В момента не сме в добро материално състояние и нямам възможност да си купя.По-лесно ще ми е за десетина дена да събера капачки,но пак ще трябва да почерпя някой да ми ги събере.С две думи не знам дали да рискувам.

# 116
Ето правилата на Каменица, Evhen - https://www.kamenitza.bg/bg-bg/phone-promotion-terms-and-conditions
Е, тая игра на Каменица е голяма измишльотина. Трябва да събереш 10 надписа "Е, това е", че да участваш в томбола за 300 телефона. Представям си колко са реални и тези телефони.

# 117
  • София
С каква ОС си? На андроид и Уиндоус нищо не виждам. И браузъри сменях - Кром, Мозила, Експлорър, Опера, нищо. Описанието си е само с бели букви на черен фон. Нищо златно, никакви звездички. Имала съм случаи, когато програмистите правят нещо под Мак и под друга ОС не се вижда. Случайно с устройство на Apple да си ги видяла?
Аз съм само с apple устройства и го видях, но мъжът ми не и пак го видя.

# 118
Бледолилава, аз ги виждам през телефона (iOS). Сега ще ти пусна снимка.
За да не спамя... сега отворих кино нова. Разгледах, има нова програма и в описанията не мернах златен шрифт, както беше в предходната седмица, в Скайфол, ако не се лъжа...

Последна редакция: нд, 02 фев 2020, 20:51 от 3y3u

# 119

Общи условия

Активация на акаунт