Звездни компромати - Февруари'20

• 286 887
  • 3 114
  •   1
Отговори
# 2 190
Ех, Мария -  цялата класа и стил, за която претендираш излиза на показ в няколко секундно клипче. В елитното школо, как ли се смеят зад гърба на Марайчето?!
Толкова симпатично дете е...
https://www.instagram.com/p/B8x314ynXHm/?igshid=a23ipcvgx4vq

А, те щото родителите на другите деца от училището, минимум академици! И те подрусват гюбек и децата им едва ли се впечатляват. В едно от последните интервюта (при Ива Софиянска) Марайчето си каза, че съучениците й много харесват майка й и й се възхищават. Така, че спокойно, никой не й се подиграва.

# 2 191
Стрина нещо тъжна била, кой я натъжи кой, някой съмишленик от Ритуалито
Скрит текст:
[\spoiler]

# 2 192
Мария е с мозъчен дефицит, определено.  А този смешник Цецо е мега противен.
Кейти Пери може да е анонимна и с по-нормален вид. Джапанките никак не се връзват с официалната чанта и дългото яке.

# 2 193
То патос, то чудо! И сега какво, радвате ли се на нейната тъга?! Joy

# 2 194
То патос, то чудо! И сега какво, радвате ли се на нейната тъга?! Joy
Аз ще си сипя просеко в знак на съпричастност. 😬

# 2 195
  • софия
Бони и дъщеря. Дъщерята е красива, а Бони не е Бони. Заради стеснение на носната стена било наложително да си направи ринопластика.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 20 фев 2020, 11:50 от zvаnchе

# 2 196
Кейти Пети и Орландо Блум имат апартамент в Прага и много често си се разхождат необезпокоявани, дори без охрана. Начина по който са облечени очевидно не прави впечатление на никой.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 197
Имаше някакъв период , когато Бони изглеждаше добре с корекции ,но мина всякакви граници.

# 2 198
Бони на втората снимка прилича на Алисия, а на последната на Златка Wink Голямо обезобразяване, направо не мога да разбера за чий?
Дженката според мен няма монтиран задник. просто с годините доста се поналя, а структурата ѝ е такава.
тия пък двамата са като клошари...

# 2 199
Бони и дъщеря. Дъщерята е красива, а Бони не е Бони. Заради стеснение на носната стена било наложително да си направи ринопластика.
Скрит текст:
Бони никога не ми е харесвала, дъщеря ѝ обаче е нежна.

# 2 200
Бони не е Бони. Заради стеснение на носната стена било наложително да си направи ринопластика.
здравословен проблем е редовното им оправдание ... дори и да е така, можеше да го направи малко по-нормален ...
ама и тя като Преслава върви с пълен комплект - нова уста, нос и скули ... там какво стеснение е имала - на мозъка ...
подлагат се и те не знаят сигурно на колко интервенции и накрая ги е срам да си признаят ...

# 2 201
Дъщерята на Бони много се е разхубавила, нежна и женствена, не пошла като повечето си наборки.

# 2 202
  • софия
Догодина щяла да бъде абитуриентка. Много красиво и нормално момиче.
Покрой масовите киборги и "децата" на Орхан Мурад, Анелия, Лилана и други знайни труженички се изкривиха представите за дете.

# 2 203
  • София
Михаела на Бони си я спомням от Черешката. Това дете е не само красиво, но ми направи впечатление, че е много възпитано и интелигентно. А също притежаваше една чаровна сериозност за крехката си тогава възраст. Дано се съхрани като човек и да не се подхлъзне тепърва да се прави на маймуна.

# 2 204
Това е актрисата Лони Андерсън, която яко е ползвала пластичния си хирург, но тя е на 74г....Не искам да знам нашите сволочи на какво ще заприличат дотогава при положение, че са наполовина на нейните годинки, а са превтасали.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт