Звездни компромати - Февруари'20

• 286 877
  • 3 114
  •   1
Отговори
# 2 820
  • София
Луна наистина изглежда повече от добре в Капките.
На това се казва "Пълна промяна". Simple Smile

# 2 821
  • София
И Мадона не изглежда никак добре.
Скрит текст:

# 2 822
Луна наистина изглежда повече от добре в Капките.
На това се казва "Пълна промяна". Simple Smile

доста е освежена и попълена Wink

# 2 823
  • До морето
Кой е правил преобразяването на Луна?
Другата такава, чийто доктор искам да знам кой е е Люба Кулезич. До живот трябва да му е благодарна!

# 2 824
  • София

Лично за мен, след една определена възраст късата руса коса те прави автоматично ''лелка''.

Еее, в някои теми твърдят, че след определена възраст не трябва да е дълга косата, омотах се вече, а наближавам  Stuck Out Tongue
Под "не трябва да е дълга" се има предвид дължините тип чалга певица или Никол Станкулова например.

# 2 825
Люба Кулчезич не е ли дело на Ильо Стоянов или се бъркам?

# 2 826
Кой е правил преобразяването на Луна?
Другата такава, чийто доктор искам да знам кой е е Люба Кулезич. До живот трябва да му е благодарна!
За Луна и аз искам да знам. На Люба Кулезич лифтинга е правен от Ильо Стоянов. Мисля, че тя не го крие. Наистина много добре се е получило при нея

# 2 827
  • На морето!
Скрит текст:
Лично за мен, след една определена възраст късата руса коса те прави автоматично ''лелка''.
Еее, в някои теми твърдят, че след определена възраст не трябва да е дълга косата, омотах се вече, а наближавам  Stuck Out Tongue
Под "не трябва да е дълга" се има предвид дължините тип чалга певица или Никол Станкулова например.
Е, ама казвайте ги тея работи навреме, аз грива почти до кръста обгрижвам!  До колко години е прилично да съм с чалгаджийски дълга коса?

Каква е промяната в Кулезич?

# 2 828
Ма как не те е срам 😁 Минала ли си двайсетте режи косата! Некролога ти се подава от джоба вече, а ти косища развяваш!

# 2 829
Скрит текст:
Еее, в някои теми твърдят, че след определена възраст не трябва да е дълга косата, омотах се вече, а наближавам  Stuck Out Tongue
Е, ама казвайте ги тея работи навреме, аз грива почти до кръста обгрижвам!  До колко години е прилично да съм с чалгаджийски дълга коса?

Каква е промяната в Кулезич?
До колкото ти е кеф . Simple Smile

# 2 830
  • София
Чарлийз Терон
Скрит текст:
Джош Дюамел
Скрит текст:
Джиджи и Бела
Скрит текст:
Кортни Кокс
Скрит текст:
Голди Хоун
Скрит текст:

# 2 831
Косата ми е гъста и чуплива и винаги съм я носила дълга, най-малкото не изисква специална поддръжка и е много лесно за мен, освен това просто обичам и се харесвам така. След като навърших 34-35 всякакви доброжелателки почнаха да се изреждат и да ми обясняват, че на тия години дълга коса не върви... просто не било стилно.
И аз не знам честно казано след 35 г., колко см. е приемлива дължина, че да не се накърняват нечии естетически чувства. Simple Smile

# 2 832
Д-р Ильо Стоянов ремонтира Кулезич, а Луна ходи при д-р Каляшева.

# 2 833
Косата ми е гъста и чуплива и винаги съм я носила дълга, най-малкото не изисква специална поддръжка и е много лесно за мен, освен това просто обичам и се харесвам така. След като навърших 34-35 всякакви доброжелателки почнаха да се изреждат и да ми обясняват, че на тия години дълга коса не върви... просто не било стилно.
И аз не знам честно казано след 35 г., колко см. е приемлива дължина, че да не се накърняват нечии естетически чувства. Simple Smile

След 35 не, но след 50 определено. Ама ти как ще си я носиш си е твоя работа. Ако аз не те харесвам, дреме ти.

# 2 834
Д-р Ильо Стоянов ремонтира Кулезич, а Луна ходи при д-р Каляшева.
Казах ви аз за Луна! Много е добре,но и при нея има едно леко затваряне на очите. А може просто твърде скоро да е правена процедурата. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт