Звездни компромати - Февруари'20

• 283 940
  • 3 114
  •   1
Отговори
# 3 060
Ела с мен в пещерата 👹
Скрит текст:
/Тоци/
тук изглежда много добре
Гримът и облеклото е са на ниво.

# 3 061
  • IT
Някак си стават еднакви, като киборги. Гледах преди и след на един доктор правил доста носове- еднакви всичките, губят си индивидуалността на лицата.

# 3 062
  • Rock & Roll feeling ...
Бийбърови
Скрит текст:
Радвам се, че Хайли го обича, в момента от живота му когато е най-изпаднал и мизерен Disappointed
Джъстин сподели,че един от проблемите му във връзката им със Селена е, че иска но не може да бъде верен.
Чудя се Хайли приела ли е това или има друг подход...

# 3 063
# 3 064
Той, откакто не е в Пайнер, има ли предаване, което не е посетил?

# 3 065
Ива или е с железен договор, или иска на всяка цена да е на екран, след Мария, Константинц, може и мис Плеймейт 2020 да очакваме. Може и дори маймуна да интервюира.

# 3 066
А, бе, те са поне малко актуални, докато на Венета пенсионирите хич не ги и гледам.

# 3 067
Ива или е с железен договор, или иска на всяка цена да е на екран, след Мария, Константинц, може и мис Плеймейт 2020 да очакваме. Може и дори маймуна да интервюира.
Защо?

Кога Коцето беше при Монди, кога е при Ива?! Други интересни ли няма,че едни и същи си редуват...

# 3 068
Ела с мен в пещерата 👹
Скрит текст:
/Тоци/
тук изглежда много добре
Гримът и облеклото е са на ниво.

Ти сериозно ли?

# 3 069
Защото Ива прави супер глупава рубрика, а и новият собственик на телевизията, меко казано не е в добри отношения със свекър и

# 3 070
Нивото и типа на интервютата са едно на ръка, но отношенията между свекъра й и Кирил не мисля,че е редно да рефлектират върху нейния договор и работа.

# 3 071
Джуджи си пипа косата, докато е в Хелс Китчън. Този навик ми е много грозен , особено на маса!
Скрит текст:

# 3 072
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Бийбърови
Скрит текст:
Радвам се, че Хайли го обича, в момента от живота му когато е най-изпаднал и мизерен Disappointed
Джъстин сподели,че един от проблемите му във връзката им със Селена е, че иска но не може да бъде верен.
Чудя се Хайли приела ли е това или има друг подход...
Предполагам, че е решил, че за представителка на клана Болдуин ще е добре да си държи вдигнати гащите...

# 3 073
https://www.youtube.com/watch?v=uJmiryH_5D4
Beyonce  пее в памет на Кобе Браянт

# 3 074

Общи условия

Активация на акаунт