Звездни компромати - Февруари'20

• 286 902
  • 3 114
  •   1
Отговори
# 2 130
Със Силвена Роу са като близначки. Дали са си харесали прическите от Пинк?

# 2 131
  • Варна
Днес по повод възрастта на Денкова гледах нейни стари снимки. Ами тя си е направила чене и брадичка, сякаш са роднини с Долф Лундгрен. Снимките бяха към статия, в която самата тя казва, че тайната на за млада визия била, да върнеш обема на лицето. Е, тя е прекалила.

# 2 132
Въпрос на вкус. Аз я гледах в Черешката скоро Денкова и ми е топ - личи си, че е пипано с вкус и мярка. Особено до една Петрана Каляшева ми е на светлинни години.

Николета не, че е скъпа, а е крайно безинтересна (видяхме я в Къртицата) и няма за какво да иска пари. 100 % нахалства за допълнителни клаузи в каква светлина точно да я представят и затова никъде не я вземат.

# 2 133
  • София
Въпрос на вкус. Аз я гледах в Черешката скоро Денкова и ми е топ - личи си, че е пипано с вкус и мярка. Особено до една Петрана Каляшева ми е на светлинни години.

Николета не, че е скъпа, а е крайно безинтересна (видяхме я в Къртицата) и няма за какво да иска пари. 100 % нахалства за допълнителни клаузи в каква светлина точно да я представят и затова никъде не я вземат.
Денкова по снимкие ми изглежда на 60г опитваща се да лъже, че изглежда на 40.
Не можеш с интервенции да върнеш годинките, и да се случи е за кратко, а след много поправки се минава в другата крайност.
Чакам с нетърпение всички бръмчалки да ги видя след 10г на какво ще мязат.

# 2 134
Денкова в тази статия, която беше публикувана, я бяха изкарали, че изглеждала на 30 и аз веднага се възгордях, че младея явно, щото пък по-млада от Денкова изглеждам.

# 2 135
Николетка в чужди продукции участва ли? Да не би пък от там да са се изтрепали да я канят, та и цената ѝ висока и се назлъндисва на нашите? Не че виждам какво има да прави в нашите......

# 2 136
Аз съм обвързана, ама ей Брадчо дойде на айрянче, и не обвинявайте мен и мъжо Брадчо ме подлъга мен невинната жена.
Скрит текст:
[\spoiler]

# 2 137
Сега гледам предаването със семейство Лечеви.. нещо детето много превъзбудено ми се струва, да не кажа по- други думи

# 2 138
Николетка в чужди продукции участва ли? Да не би пък от там да са се изтрепали да я канят, та и цената ѝ висока и се назлъндисва на нашите? Не че виждам какво има да прави в нашите......
  Още чакам клипа на Ейкън.

# 2 139
  • Варна
Крис Нот е станал баща за втори път.
Скрит текст:

# 2 140
Поли Гергушева от Бтв се е сгодила
Скрит текст:

# 2 141
Скрит текст:
  Още чакам клипа на Ейкън.

То може и клюка да е, ама нали и него била отрязала. newsm78 Холивуд чака тя!  Mr. Green

# 2 142
Фродо днес е станал татко Simple Smile Засега няма подробности за пол и име.
Скрит текст:

# 2 143
Поли Гергушева от Бтв се е сгодила
Скрит текст:
Бъдещият съпруг е много богат, наследник на солидна фамилия. Да са живи и здрави!

# 2 144
  • Rock & Roll feeling ...
От този ъгъл, много й личи, че е монтирана дупарата на Джей Ло:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт