Звездни компромати - Февруари'20

• 284 625
  • 3 114
  •   1
Отговори
# 2 655
  • София
Кърк Дъглас оставя богатството си, възлизащо на 61 милиона долара, за благотворителност.
Сред бенефициентите са университет, храм, театър, както и детска болница. Синът му Майкъл Дъглас не е бенефициент.

Отдавна се е знаело, че Майкъл Дъглас няма да е бенефициент. Още приживе Кърк Дъглас и съпругата му Ан са обявили, че ще оставят парите за управление от фондацията им. Струва ми се, че надали има изненадваща драма.
Медиите съобщават, че 50 милиона от тези 61 са за благотворителност, така че едни 10 или 11 милиона може и да останат за семейството все пак. Grinning  
А освен това, пак според медиите, Майкъл има 300 милиона долара.

# 2 656
Винаги съм се чудела на звездите за какво са им чак толкова много пари? 300 милиона??? Колкото и разточително да живееш?

# 2 657
  • Rock & Roll feeling ...
Бившата жена на Чанинг ( а.к.а. Чайника ) много бременна, с новия си мъж :
Скрит текст:

# 2 658
Имам чувството, че е бременна от 1година вече.

# 2 659
Update за "Приятели".
Май месец ще се излъчи ексклузивният епизод - The one with the reunion. Няма да влизат обратно в ролите и да има продължение на историята, ами ще се съберат актьорите + създателите на шоуто (Дейвид Крейн и Марта Кауфман) и ще си говорят, без сценарий, за това какво е било цялото преживяване покрай сериала. Ще снимат на емблематичния сет, на който е заснето цялото шоу - сцена 24, в студиото на Уорнър Брадърс. Много ми харесва идеята!

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 17:22 от Emi_55

# 2 660
Според очакванията. Обаче за цитираните тук по 2.5 млн очаквах повече от сладки приказки на кафе. + че те ще си получат и % от новите излъчвания.

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 17:52 от bebolilina

# 2 661

Станкулова на корицата на Ел, тази прическа е твърде детска за мен - https://www.instagram.com/p/B88fhIVnPv0/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Крайно време е да спре да се прави на детенце.

# 2 662
Славена Вътова е навсякъде, като Тодор Живков едно време Simple Smile Гледам сторита в ИГ на Сашко Кадиев и хоп изкача и тя. Косата му мие !!!

# 2 663
  • Rock & Roll feeling ...
Влогърката Маги Сан с видео с факти, които не е знаела за бремеността и раждането.
Скрит текст:

В развитие на клипчето коментира, че при естествено раждане, понякога се случва от напъването жената да се сдобие с хемороиди и/или фисури, както и че след раждане е често срещано да  не може да се контролира изпускането на газове.
Все още съм разколебана какво ми е точно отношението относно коментирането на тези подробности в пуб. пространство. Thinking

# 2 664
Честно казано след като Джугани-та, бай Златки, Николчета и пр. кокони се напъват да блеснат още месец след раждането и да се залавят със супер-дупер отговорните си професии, не е лошо и малко истории от реалността да се чуят. Колкото и да са неатрактивни.

# 2 665
Аз лично и цяло раждане в ютуб съм гледала, не ме питайте защо, и то в години, в които в ютуб нямаше жива душа, а за пари, мениджъри на акаунти, и борба за абонати,  и платен ПР да не говорим. 😃

# 2 666
  • София
Аз пък останах доволна, че Маги ги спомена тези неща, защото рядко се коментират, а не виждам защо не? Ми да, то от напъни можеш да се изсипеш, можеш и хемороиди като майска роза да вържеш, ама това е майчинството понякога, не мисля че трябва излишно да се захаросва. Адмирирам такива откровености!
Пък и тя предупреди, който не иска да навлиза в прекалено графични детайли - да не гледа натам.
Пепе и Филяка ми стоят неестествено заедно, слушах ги, защото не можах да ги гледам, реално само събеседниците правят канала, защот тези двамцата ни що не допринасят. Ще им дам още шанс.

# 2 667
  • Варна
Кой има време да гледа тези скучни, никому неизвестни жени, които дружно се имат за инфлуенсъри, трендсетъри и т.н? Единици са тези, които са добри в някоя определена сфера- мода, грим, козметика, готвене, спорт, сладкарство и т.н. Всички други са някакви пенкилери, разбиращи от всичко и драпащи за внимание. Ами поогледайте се- може децата, мъжът ви, семейството ви да имат нужда от вашето внимание.

# 2 668
Зейнеб ски не кара, ама с екип за 5000лв. Голям суета .

# 2 669
Не съм я чувала тази девойка, но нека се казват и тези неща.Не ухилени като Тея да дрънкат колко е прекрасно да си бременна и да раждаш.Или Касабието докато раждала била с клиенти на телефона, а 3 дни след раждането-в офиса на работа.

Общи условия

Активация на акаунт