Звездни компромати - Февруари'20

• 284 618
  • 3 114
  •   1
Отговори
# 2 670
  • Rock & Roll feeling ...
Всички други са някакви пенкилери, разбиращи от всичко и драпащи за внимание.
Да не казвам голяма дума, но не мога да се сетя за бг влогър, който има някаква професионална квалификация и прави влогове на база нея.
Всички са хора, които са решили да се популяризират. Някои не са толкова тъпи и неприятни и имат по-симпатични попадения.

# 2 671
  • град-държава
На Никол Станкулова защо 'и е така горната устна!? Неудобно е чак за гледане.

# 2 672
  • Пловдив
То пък голяма гордост да си зарежеш новороденото на 3 дни, за да си в офиса...

# 2 673
Е, как бе! Майката Природа я е създала така. Просто се надува с годините Laughing

# 2 674
Страшен идиотизъм, ама не по Достоевски, много бързо се забравя...

# 2 675
Козирогче, с нея взимала бебето в офиса. Grinning Толкова добре се чувствала.Гледах я по някое сутрешно предаване, но от както роди е навсякъде.

# 2 676
  • Rock & Roll feeling ...
Или Касабието докато раждала била с клиенти на телефона, а 3 дни след раждането-в офиса на работа.
Тя Касабие като я чух, че няма против да се подложи на процедура за удължаване на краката с 5см ( която е доста болезнена ), разбира се само заради естетически причини, веднага ми светна червената лампа. И целият напън да е голяма звезда и всичко да е много звездни покрай изписването на бебчо ... Видно и ясно е, че не става въпрос за класа, а за комплекси.

# 2 677
Имам чувството, че някои от прелитащите компроматни героини си родиха аксесоари, не бебета Mask

# 2 678
  • София
Винаги съм се чудела на звездите за какво са им чак толкова много пари? 300 милиона??? Колкото и разточително да живееш?

То зависи колко разточително живее звездата, но най-вече пари им трябват за поддръжка на цялото охолство. Поддръжка на имение (обикновено са няколко и в различни държави), коли, ако има басейни или яхти и хеликоптери, градини, обслужващ персонал, PR-и, стилисти, агенти, адвокати и т.н. ... и всичко това ежемесечно. Даже и не мога да си представя за какви плащания става въпрос.
И като са свикнали на много високо ниво, а кинтите намалеят, предполагам паниката е голяма. Grin

# 2 679
То пък голяма гордост да си зарежеш новороденото на 3 дни, за да си в офиса...
Не знам за Касабие, Станкулова или Малкоданска иде реч, но все тая де, и трите са жени с много сериозни професии, семейството финансово на тях разчита и няма как - бебето за селфи и айде обратно в офиса след месец, че сакън публиката да не им забрави лицата.
Много е жалко това и мога да го разбера естествено, когато жената е притисната финансово до стената, но при тях далеч не е така, а най-банална суета.

# 2 680
На мен Елизабет не ми харесва особено. От "известните" деца харесвам най-много това на Лонгория.

И на мен така. Предпочитам Габриел и Бест от тукашните известни бебоци. Grinning

# 2 681
Да не казвам голяма дума, но не мога да се сетя за бг влогър, който има някаква професионална квалификация и прави влогове на база нея.
Маги, която постна е завършила "Медии, комуникации и политика" в Мюнхен и учи в момента в НАТФИЗ, магистърска програма "Мениджмънт в екранните изкуства".

Станкулова отново с хубаво инициатива  видео

# 2 682
Не знам дали е по темата, не е клюка. След 5 дни заседания Харви е бил осъден. Очаква присъда по двете доказани обвинения за изнасилване и сексуално посегателство.

https://people.com/crime/harvey-weinstein-verdict-rape-trial/?ut … m_campaign=485737

https://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-51621041

# 2 683
  • Варна
Update за "Приятели".
Май месец ще се излъчи ексклузивният епизод - The one with the reunion. Няма да влизат обратно в ролите и да има продължение на историята, ами ще се съберат актьорите + създателите на шоуто (Дейвид Крейн и Марта Кауфман) и ще си говорят, без сценарий, за това какво е било цялото преживяване покрай сериала.
Хич не ми звучи интересно... Бях останала с впечатление, че ще снимат точно продължение, а не сладки приказки как са се чувствали по време на сериала. Жалко.

# 2 684
Не, беше обявено като събиране без сценарий. Ами те ще си приберат парите, за нас остава да гледаме нещо като седянка а ла панел Гала. Smile

Общи условия

Активация на акаунт