Звездни компромати - Февруари'20

• 284 590
  • 3 114
  •   1
Отговори
# 2 685
Не знам дали е по темата, не е клюка. След 5 дни заседания Харви е бил осъден. Очаква присъда по двете доказани обвинения за изнасилване и сексуално посегателство.

https://people.com/crime/harvey-weinstein-verdict-rape-trial/?ut … m_campaign=485737

https://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-51621041

А той, миличкият, си беше намерил свидетелка, която твърдеше, че дори нямал пенис, а по-скоро нещо приличащо на вагина....И пак го обвиниха.

# 2 686
  • До сърцето...
Скрит текст:
Темата няма собственост, но е хубаво да има кой да носи отговорност за пускането й, както вие с Кактуската. Справяте се добре. Няма нужда от излишно напрежение и използване на темата, поради лично засягане.
Бохо Чик изрази мнение, с основание и на място. Ако искаш нещо да изясниш, може да го направиш без излишни домонстрации.Припознаването не лъхаше от това, че я пускаш (много хора са се сменяли през годините), а от проявеното отношение в онзи конкретен случай.
Не те разбрах. Какво припознаване и отношение?

Кличко и дъщеря (публикувана от Хейдън Пенетиър)
Скрит текст:

И само Кая, много бързо растат чуждите деца Grinning
Скрит текст:

# 2 687
На мен тази идея за седянка с Приятелите  ми допада повече отколкото да гледаме някоя свръх политкоректна развръзка с нещастен край. Предпочитам да разчитам на собственото си въображение за това как си живеят героите, а не да вземат да разведат Чандлър и Моника, Фийби и Майк или Рейчъл и Рос. Току виж някой от второстепенните умрял, защото не искал да се включи, а децата кой знае кое как ще тръгнат да причисляват към малцинствените групи, че да покрие квотата.

# 2 688
  • Варна
Чак пък толкова. Ако второстепенен не ще да се включи просто ще напишат сценария без него, щом е второстепенен едва ли би се усетило особено. Няма нужда да развеждат никого, защо да го правят? Изобщо не че е нужно да снимат продължение, но така бяха казали сякаш и за това се настроих. Сега излиза нещо съвсем друго.

# 2 689
  • Бургас
От "Приятели" много ме дразнеше Анистън.Фийби мога да я гледам винаги!:purple_heart:

# 2 690
Народът срещу Филчо Плейн - циганският дизайнер направил екипчета с номерът на Кобе Б., но вместо Лейкърс, с много камънак, на тях пише Plain. И сложил златен хеликоптер на ревюто.
Аз видях само изтребител в Инстаграм, но може да е толкоз прост, че и хеликоптер да е поръчал. Малко е безвкусно.
https://www.viewsofia.com/article/47188/more/Fuck-you%2C-Philip- … Gn2UIkVqWUkI#more

# 2 691
Ако го коментирам това вероятно ще получа бан до живот ... 👿👿👿

# 2 692
Този смешник сериозно ли си е позволил да направи това 🤮🤮🤮

# 2 693
Май да. Яхва вълната. А днес е било възпоменанието на Кобе и момиченцето му.
Ако няма авторски права за дизайна на потниците, мисля, че го чакат няколко дела. Но може и да си е платил.

# 2 694
  • София
Това не може да бъде истина направо! Много долно ... Persevere

# 2 695
  • Варна
Потресаващо! На едната снимка жената, която е прегърнал, ми прилича на Джейда Пинкет. И името му е Plein. Той за толкова време ли си твори колекциите- за месец?

# 2 696
  • София
Днес сем. Гущерови празнуват 1 година от раждането на дъщеричката.Да е жива и здрава!

# 2 697
Потресаващо! На едната снимка жената, която е прегърнал, ми прилича на Джейда Пинкет. И името му е Plein. Той за толкова време ли си твори колекциите- за месец?
Замислих се дали да му изпиша името с „е”, но за мен е plain.

# 2 698
Скрит текст:
Признавам ви, ако я познаете. 😜 😂

# 2 699
Джулиана Гани. Ако не беше селската леопардова татуировка на ръката, абсурд да я позная..

Общи условия

Активация на акаунт