Звездни компромати - Февруари'20

• 285 400
  • 3 114
  •   1
Отговори
# 2 985
  • София
Джон Бон Джоуви и Хари
Скрит текст:

# 2 986
Оййй, отиде в Америка да става рок звезда.

# 2 987
Не знам какво разбирате под хубава двойка, само за външност ли говорите? Джен е скучно добро момиче, което ходи редовно на църква, а Бен е волна парти птица, женкар и класическо лошо момче. Въобще не си подхождат дори и да оставим алкохола настрана. Animal Snake
Може, може ..
Но жена,която му роди три деца и все още е толерантна към изцепките му, не е лош човек. Пък явно мисли и за децата си - дава им взаимен шанс, той да вдене и да бъде баща, а те все пак, да имат татко.
А, това че ходи на църква(според мен - не е скучно), а възпитателно и умиротворяващо(деца отглежда все пак).
По - интересна и нескучна ли щеше да бъде, ако приличаше на Джоли(към дете - афишира смяна на пола,но не да помогне),да носи кръв на бившия си, да оповестява гей-връзките си и пр.,и пр. Е, да палава и забавна е, но не бих искала да ми е майка
.Бих си избрала ''скучната'' мама Джени.

# 2 988
  • Варна
Обратно- Джон е в Лондон във връзка с Invictus games. Записвал е химн на игрите. Това ще са едни от последните изяви на Хари като royal.

# 2 989
Душичка, Хари - екс роял, не съм се информирала от поне месец за неговото развитие, че голяма истерия.

# 2 990
  • Варна
Милият, такива ги надроби пред бабинка...Има нужда от помощ това момче.

# 2 991
  • Rock & Roll feeling ...
Явно само на мен ми харесва,че прави каквото намира за добре. Любимец ми е Хари и няма туко така да се отвърна.

# 2 992
На мен ми харесва, защото съм романтична натура, и през моят си поглед, той прави всичко това от ЛОВЕ към женичката си, за някой смехория, за мен; любов, море и още нещо, само те си знаят какво.
Да се оправят, ние как сме цял живот без титли.

# 2 993
Анрей / от Иван и Андрей / чака второ дете  https://hotarena.net/iznenada-andrei-i-emanuela-chakat-vtoro-dete

# 2 994
Дано да е вярно! Емануела на последните снимки хич не изглеждаше бременна

# 2 995
  • Пловдив
Джулката ходила на разходка..."И Рапунцел била спасена от смелия рицар"
Скрит текст:

Актьорът изиграл Малкълм се жени...
Скрит текст:

# 2 996
Явно само на мен ми харесва,че прави каквото намира за добре. Любимец ми е Хари и няма туко така да се отвърна.
+1

# 2 997
Диана Димитрова на премиерата на "Откраднат живот" като да не казвам какво...
Скрит текст:

# 2 998
  • Пловдив
Ужасна Диана.

Орлин Павлов семейно в Дубай...https://www.instagram.com/p/B9EWNFTHhhM/?utm_source=ig_embed

# 2 999
Скрит текст:

Доли Партън като млада.

Общи условия

Активация на акаунт