Всичко за всички марки гел лакове- 28

• 27 851
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Момичета влюбих се в един цвят, но за сега не намирам еквивалент.

# 601
  • Варна
Loshka, Venalisa 929 е подобен, в инстаграм има много снимки.
Ето една от там:

# 602
Благодаря Flowers Hibiscus

# 603
  • София
Направиха ми гел. Обаче много ми се чупят кранчетата на ноктите. Не издържах, влязох е първия салон и го махнах. Обаче жената работеше ужасно и ми свали и половината нокти с гела. Сега какво да правя? Заздравител?

# 604
  • Варна
Някаква идея защо при второто нанасяне на топ се получава този ефект?Ужасна грозотия! Още след като го нанеса, преди печенето, на Мишей е, белите шишенца.
Скрит текст:

При мен става така и на един слой топ. Монаси-бяло шише, което май е същото като Мишей. Smirk
Да, да, точно той! Ясно, поне този път явно грешката няма да е в мен Joy

# 605
Напръскай със спирт! Изравнява се.

# 606
  • София
Направиха ми гел. Обаче много ми се чупят кранчетата на ноктите. Не издържах, влязох е първия салон и го махнах. Обаче жената работеше ужасно и ми свали и половината нокти с гела. Сега какво да правя? Заздравител?

Заздравител хубав и по няколка пъти на ден масло! И аз си свалих лака с все ноктите, редовно заздравител и масло хубави и търпение, ще се оправят! 🙂

# 607
За свалянето е нужно само търпение. Памук с ацетон и фолио и изчакване 15,20 минути.

# 608
  • София
Така съм сваляла едно време. Този път пробвах - не помръдна! Даже стана по-лъскаво.

# 609
От къде могат да се разгледат и поръчат гел лакове Ness , не ми излиза нищо в Google.

# 610
# 611
  • Down south
След като се сдобих с ново "въоржание", визирайки лампата, препоръчна от ALMIRRA на предните страници и Sensationail Gel Primer, препоръчан от Nevena Virolan, преглеждам дадените ми съвети, а утре ще вадя сергията и отново.
Би трябвало това да са стъпките?
Моля, да допълните, ако някъде има грешка

- полиране
- почистване със спирт
- нанасяне на  цял нокът pH bond (Gelish)
- нанасяне на Sensationail Gel Primer само на ръба (свободната част) След праймера на Сенсейшънейл, който отива по поне 1-2мм от свободния край може да пекнеш 30-60 секунди за да изсъхне по-добре и бързо, но може и без това.
- база (Gelish) "печене" поне минута и половина, повтаряйки опцията 30 секунди  Доста ми се вижда и на мене. Според мене 60 секунди, ако се слага тънко, са предостатъчни
- изтриване на лепкав слой със спирт
- лак (Gelish) и печене поне минута и половина Цветният лак, ако е светъл и съхне без проблем 1 минута, ако е тъмен 2. Нямам лак, който да се нуждае от по-дълго печене.
- втори слой лак (пак същото време?)
- топ (Gelish) печене за около 2 минути, вероятно и повече Топът категорично не се нуждае от повече от 2 минути. Пекла съм и една като нямам време и си е супер лъскав. Това е Гелиш, хей!
- почистване със спирт

Юхууу и след около 2 часа усилия, би трябвало да съм готова, а дано държи JoyJoyJoy

P.S. Подчертаните пасажи са корекции на Nevena Virolan
Добавям ги, с цел стъпките да свършат работа на още някоя ентуасиастка Simple Smile

Последна редакция: сб, 29 фев 2020, 03:23 от Daylily

# 612
Няма ли да е прекомерно печенето на базата?

# 613
  • Paris, France
Няма ли да е прекомерно печенето на базата?

Доста ми се вижда и на мене. Според мене 60 секунди, ако се слага тънко, са предостатъчни.

Това са стъпките, Дейлили, правилно си разбрала. След праймера на Сенсейшънейл, който отива по поне 1-2мм от свободния край може да пекнеш 30-60 секунди за да изсъхне по-добре и бързо, но може и без това.

Топът категорично не се нуждае от повече от 2 минути. Пекла съм и една като нямам време и си е супер лъскав. Това е Гелиш, хей!

Цветният лак, ако е светъл и съхне без проблем 1 минута, ако е тъмен 2. Нямам лак, който да се нуждае от по-дълго печене.

Каре? Та поне да махаш бързо.

Стискам палци това да е твоята комбинация и повече да не те четем с белене.

# 614
  • Down south
@ Nevena Virolan
Цитат
Каре? Та поне да махаш бързо.
Стискам палци това да е твоята комбинация и повече да не те четем с белене.
Със свалянето проблем нямам, поне това Laughing
Благодаря ти за търпението и детайлните обяснения!
Приготвила съм "сергията" и утре ще се пробвам.

Добавих корекциите към моя пост, аз ще си го запазя в папка, сигурна съм, че ще бъде полезен и на други ентусиастки.

Общи условия

Активация на акаунт