Всичко за всички марки гел лакове- 28

• 27 841
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна

- изтриване на лепкав слой със спирт

А това защо? Какъв е проблемът с лепкавия слой на базата та да се трие.

# 616
Здравейте момичета 😊
Нова съм тук! Бих искала да ми помогнете в избора на марка. Какви са вашите предпочитания от посочените марки гел лакове  по долу?
Първо реших, че трябва да заложа на скъпите марки като Cuccio, Gelish и т.н, но се сблъсках с трудност при намирането на добър сайт за поръчка с достатъчен избор на цветове.
Реших да потърся в Aliexpes и открих следните ,,по- скъпи,, марки с цена около 3,60 $.

# 617
  • Sofia
Има голям риск да получите алергия или гъбички от тези китайски. 5 долара е Коди от Украйна - не си струва риска.

Последна редакция: сб, 29 фев 2020, 11:54 от vaflichka

# 618
  • Варна
Купете си качествена база и топ лак, не от алиекспрес. В тази тема или предната бяхме писали от кои марки от Али експрес сме доволни, вижте по-назад.
Gdcoco, Venalisa, Elite 99,Azure, Canni,  Arte clavо, Beautilux са някои от най-често обсъжданите и харесвани китайски лакове.

Последна редакция: сб, 29 фев 2020, 11:30 от kristin@

# 619
vaflichka, kristin@ Благодаря ви за бързите отговори и за съвета:smile:

Потърсих в нета информация за топ марките гел лакове и я споделям с вас. За миналата година Топ 7.

1. OPI;
2. GELLEN
3. DND
4. GELISH
5. KIARA SKY
6. ELLITE 99
7. BIO SEAWEED

# 620
Daylily, aз се лакирам вкъщи от няма и 2 месеца, така че едва ли са полезни моите съвети Joy, споделих за лампата, защото се обсъжда в темата като една от най-добрите. На мен ми я препоръча Невена, затова на нея дължиш всички благодарности Simple Smile

Аз си купих един червен Стриплак на разпродажба. Ококорих се като видях срокa на годност 6м от момента на отваряне. Имат останали още няколко цвята, но с такава кратка годност ще се въздържа.

Kaкъв е този BIO SEAWEED за първи път чета за тази марка. Има ли неща общо в Био или безвреден състав. Аз все още не съм се сдобила с нищо различно от Canni (за цвят), днес дето дойде един Стриплак и това е, иска ми се да вложа средствата си в нещо безвредно, ама много трудно се намират да му се невиди Simple Smile Канни не са изобщо покривни. Искат 4 слоя нанасяне

# 621
Потвърждавам, имам няколко гел лакове Канни,купени от Алиекспрес. Непокривни, стоящи на черти, а единия се отдръпва от кутикулите много. Трудно се нанасят.

# 622
Цитат
Kaкъв е този BIO SEAWEED за първи път чета за тази марка. Има ли неща общо в Био или безвреден състав. Аз все още не съм се сдобила с нищо различно от Canni (за цвят), днес дето дойде един Стриплак и това е, иска ми се да вложа средствата си в нещо безвредно, ама много трудно се намират да му се невиди Simple Smile Канни не са изобщо покривни. Искат 4 слоя нанасяне

Абсолютно Био, не съдържат токсичните пет химикала, които обикновено се намират в лаковете за нокти (формалдехид, толуен, BHA, DBP и разтворители).

# 623
И най-вероятно отново само в САЩ Joy

# 624
А DND всъщност CND ли са 😀

# 625
  • Down south

Не знам, какъв и дали има роблем?
Когато гледах и четох, преди са започна, винаги махат лепкави слой на базата (Gelish) явно съм го приела за една от стъпките.

На други бази маха ли се? Аз не съм запозната с друга система, основно ползвам  Gelish, просто защото това има тук.
Пробвала съм някой и друг цвят на  CND Shellac

# 626
  • Paris, France

Не е задължителна стъпка, но много маникюристки махат лепкавия от базата, за да се уверят, че отдолу е изпечена и за по-добра линия и покривност. Оня ден някой писа, че му се отлепяла базата.

Като почнах да махам лепкавия слой забелязах, че базата на някои места изобщо не е изпечена и се маха изцяло. Тогава почнах да пека двойно.

Гелиш препоръчват лепкавия да се минава със суха четка защото иначе седи мазен, но не виждам разлика.

Не е задължително и отдавна не махам лепкав, че нали плескам и реинфорс.
vaflichka, kristin@ Благодаря ви за бързите отговори и за съвета:smile:

Потърсих в нета информация за топ марките гел лакове и я споделям с вас. За миналата година Топ 7.

1. OPI;
2. GELLEN
3. DND
4. GELISH
5. KIARA SKY
6. ELLITE 99
7. BIO SEAWEED

Ако се има предвид система с база и топ, само Гелиш и ОПИ биват, но цветовете не са покривни.

Изчети първия пост и не се занимавай с боклуци. Елит99 изобщо не се разтваря.

# 627
  • Пловдив
Момичета, ще ме насочите ли към лепило за камъчета?

# 628
armira Камъчетата най-добре ми се залепват с каучукова база

# 629
  • Пловдив
Така ли? Чудно! Имам на коди! Благодаря!🥰
А от къде да взема молив за взимане на къмъчета?

Общи условия

Активация на акаунт