Отговори
# 135
  • Sofia
Luluto, Мартина е просто бонбон  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes И вие сте се сдобили със самар  Peace

# 136
Разкошни снимки сте напускали, досега се забавлявах  Hug
Да са живи и здрави всички мишоци, много са пораснали  Hug

Нас вече ни тресе предрожденденска треска. Избрахме тортата, поканихме гостите, остава само да чакаме  Grinning
Още не сме ходили на голяма почивка, но пък направихме няколко малки, за да се подготвим за морето  Grinning
На срещата няма да можем да дойдем  Sad - с двама юнаци и детска количка по градски транспорт не ми се тръгва. Ама срещи да има, все ще се класираме за някоя  Peace Grinning

Hug

# 137
мнооооого сладки снимки  Grinning
Наистина малко остана до първите истински рождени дни! Мисля на Мони да празнуваме семейно, с родата. 8 души ми се струват достатъчно за гюрултията. Приятелите ни нямат деца, и мисля ако ги поканя няма да им е интересно хич и поканя ли един се навързват всички общо 20 и ще бъде едно чудооо  ooooh!.

# 138
Аз си мисля на два тура в един ден, първо мами с дечица, а после родата. Малко  #Crazy така ще гледам накрая, но купона е важен  Joy

# 139
Иви при мен там е работата - няма мами с дечица  Rolling Eyes. Явно от познатите ни пръви се фърлихме с мъжо в такова приключение.  Laughing Е, поне ще сме пионерите

# 140
Твоя вариант си е супер! Аз, ако имах такъв щеше да ми е много по-лесно. Но при нас така са навързани нещата, че бебета много и аз като ще каня, поне да поканя  Joy А родата само баби, дядовци и прабаби с прадядовци, чичовци и леля са 17 човека  Rolling Eyes

# 141
********************** С Р Е Щ А ***********************
вторник 22.08. в 17:30 в Борисовата градина на езерото Ариана 

newsm10 Rady, AniK, Deata, Winny, Aseim2, Olja?, Maris, GALL78, Evica, Pipi67, Dani, MamaRosi, Deysi?, Ruxi

Иви, при вас ще е весело  Party Важното е да се позабавлявате Hug
Пепа, благодаря ти за милите думи  Heart Eyes Малчовците толкова динамично се променят първата година, че не остава време да им се порадваш  Hug
Руми, напълни ми сърцето  Heart Eyes. Голями сладурани са  Hug Та кога планирахте трето  Joy?

# 142
Luluto, Мартина е просто бонбон  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes И вие сте се сдобили със самар  Peace

Ама ние тоз самар от много одавна го имаме, направо се изненадах  като видях, че до сега не съм ви пускала снимки с него Rolling Eyes

И при нас положението с рождения ден е кошмарно. Правя струвам и все до 20 човека го докарвам Tired И при нас ще е на две партиди. Първата са родата и въпросните 20 човека, втората група е по малка и се състои от дечица. Обаче мисля да мина метър - рожден ден, прощрапулник и кръщене на едно Whistling

# 143
Като гледам, рожденните дни се заформят да станат колкото половин сватби  Joy То и аз уж нямам рода тук, освен мъжо и брат ми, но само приятелите като поканя и ги преброих вече 25  Laughing Поканили сме и майка ми и се надявам да успее поне тя да дойде.

Лулу, това е добра идея - 3 в 1  Joy Дано и моят Тео да проходи и аз ще ги съчетая. Е, кръщенето ще го оставим за догодина. Искам в БГ да го направим. Мартинка и Ина са големи сладурки станали  Hug

# 144
Здравейте момичета,случайно съм пред РС-то,щото с Дари се пренесохме при майка ми.Тук се вихри страхотен ремонт.
Рукси,благодарско за поканата Hugще гледам да съм на линия.
Лек ден  Heart Eyes

# 145
  • Sofia
Обаче мисля да мина метър - рожден ден, прощрапулник и кръщене на едно Whistling

Абе и аз се бях замислила за кръщене задно с рождения  newsm78 Ние ще парзнуваме с приятели - същите, които ще каним и на кръщене и на имен ден и ... навсякъде. Обаче нямам време да подотвя кръщенето, вижда ми се много сериозна работа, та може да го поотложа до 26 март - имения ден  Mr. Green

# 146
********************** С Р Е Щ А ***********************
вторник 22.08. в 17:30 в Борисовата градина на езерото Ариана 

newsm10 Rady, AniK, Deata, Winny, Aseim2, Olja?, Maris, GALL78, Evica, Pipi67, Dani, MamaRosi, Deysi?,
              Magda, Ruxi

Ех, че весел месец се задава. Нашия модел за празниците беше на РД основно с приятели, а на кръщенето с родата. Мъж ми има 12 първи братовчеди все семейни с по 1 и 2 деца  Crazy

# 147
аууу Рукси, каква рода само! Можете да си организирате фамилна детска градина  Joy Така е весело. Ние с мъж ми общо имаме само 1 първи братовчед - мой  Mr. Green. Най-много и него да поканя с жена му и 2те деца, малки са, дори на тяхното и нашето бебе разликата е само 40 дни  Blush, тяхното вече стана на годинка, но изпуснахме празника, защото бяхме на морето.

# 148
Да бе то наистина цяла сватба Joy

Рукси сега видях, че си ме подпитала за трето - ами с тези промени за майчинството, туко виж сме избързали, преди да са ги отменили Joy

# 149
 Hugздравейте всички...надявам се да ме помните!!!! Wink
и ние пораснахме....вече сме с характер,е още не вървим че дупето тежи(12кг е) но иначе щъка из къщи..........целувки на всички сладури....разгледах каквото можах от снимките,много сте пораснали всички Party
Как минава времето а?????
Е надявам се скоро пак да драсна някой ред!!!!
лек ден от мен
Ива

за кръщенето мислим да е на Кръстов връх.......надявам се да е хубаво Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт