Отговори
# 120
Кой от вас беше записан на Хер Бебе?

Красимир е от две седмици там и не ще, и не ще да яде манджите и туй то...
АниК и Еци ли бяха записали буболечките? Харесват ли манждата?

Аз май се отказвам от другата седмица, няма смисъл след като не ги яде...Седи гладен по цял ден и пак не ги ще Sad

# 121
********************** С Р Е Щ А ***********************
вторник 22.08. в 17:30 в Борисовата градина на езерото Ариана 

newsm10 Rady, AniK, Deata, Winny, Aseim2, Olja?, Ruxi

И ние се гласим за Хер бебе, но мисля че адашката ти има опит с тях!

# 122
Ради ама сте хубави и тримата и Миличка какви сладки зъбчета си има  Hug Мноооого рядко ми се прияжда сладко и още по-рядко торта, но вашите изкушения успяха  hahaha

Ех, момичета моя приятелка ми разказва за раждането си преди една година. Нейното момченце скоро ще стане на 1 годинка. Така се разчувствах и толкова мили спомени ме връхлетяха. Като я слушах, ако знаете колко се натъжих, че не можах да раждам нормално  Sad Но следващия път може пък да ме огрее  Laughing

Съни честити стъпчици и на вас! Желая ви бързо да тичате и мама да има здрав кръст Simple Smile Май всеки ден вече прохожда по някое човече  Party

Рукси планирахме и исках да ви изненадам, но плановете ни се осуетиха  Cry Не искам да ви натоварвам излишно...но ако изобщо успеем да тръгнем няма да можем да стигнем до София. Бях предвидила един ден да съм с вас, но при това положение се съмнявам, че изобщо ще мръднем от Варна.

Елито проходи между мен и сестра ми. Уверихме се, че е стъпала стабилно и тя дотича до мен. Щях да се разплача, толкова мило ми стана. После я обърнах и се затича към сестра ми и така увеличавахме разстоянието. Буквално за половин час от 3 крачки мина на 10-15 и вечерта вече щръпъчкаше повече.

# 123
  • Sofia
aseim2, Габи яде Хер Бебе, та ушите му плющят  Crazy Яде си всичко, добро дете е той  Peace

# 124
Момичета, ние от сдружение „Настоящи и бъдещи майки” искаме да ви инфромираме за положителните промени, които Парламентът прие в Кодекса за социално осигуряване, в частта му за майчинството. Досега майките получаваха 90 % от осигурителния си доход 3 месеца след раждането. Сега този период става 9 месеца. След това майката продължава да си взима 160 лв до 2-годишна възраст на детето, догодина най-вероятно ще са 170 лв. Измененията предвиждат и нова възможност, ако майката иска да се върне на работа след изтичането на тези 9 месеца тя ще може да си наеме детегледачка от Бюрото по труда и държавата да й плаща тези 170 лв на нея. Това не означава, че другите варианти - да се взима половината майчинство или да се прехвърли майчинството отпадат. Детегледачката е просто нова възможност. Искам да благодаря на всички, които взеха участие в протестите и в подготовката им, както и на всички които се подписаха в подписката. Уверявам ви, че тези промени бяха приети и благодарение на нас, което беше публично признато. Надяваме се като видите, че от нас зависи децата ни да имат по-добро бъдеще и че можем да променим нещата да се включите по-активно в бъдещите ни мероприятия. Сега на дневен ред са детските, приемаме всякакви предложения – моля обаче давайте ги във темата “настоящи и бъдещи майки – майчинство, права на майките”
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=120073.0

# 125
********************** С Р Е Щ А ***********************
вторник 22.08. в 17:30 в Борисовата градина на езерото Ариана 

newsm10 Rady, AniK, Deata, Winny, Aseim2, Olja?, Maris, GALL, Ruxi

Иви, много жалко. Дано се организирате за по-нататък  Hug

# 126
Еееех, че хубави новиниии! Честито за промените в Кодекса  Hug

Рукси, не мога да не изразя възхитата си от партитата, които организираш  Heart Eyes Всичко е толкова красиво винаги   bouquet Вчера гледах снимките на Никола в родилния дом и се просълзих от умиление отново. Толкова е хубаво като виждаш как малките ни, безпомощни душички растат и стават прекрасни палавници  Heart Eyes

Аничка, май единственото, с което сме напред е, че Тео е с 8 зъба отдавна. Иначе аз също мислех, че Тео вече ще тича, но уви - пълзиии и това е. В БГ купих проходилка, но я ползвахме мнооого рядко. Тук също взех, ама само думата е проходилка  Laughing Никога не сме я ползвали като такава. По-скоро Тео обожава да си играе с нея, защото пее, свири, има клавиши, брои му до 4 и подобни  Laughing Ето такава е http://www.toysrus.co.uk/Product.aspx/TruOrFindUsing/TruAZOfBran … 149594?ref=Search

Ради, снимките ви са много, много сладки   bouquet

Иви, добре сте излъгали Елито да проходи  Joy При Тео не се получава - ако разстоянието е малко, той се пуска да пада наптед или назад като талпа и чака да го хванем. Съответно се залива от смях. Ако пък е по-голямо - просто сяда да лази  Rolling Eyes Преди вървеше като го държа за ръцете, сега не иска и се дъпра, защото като лази е по-бърз.

Да се похваля нааааааааайййй-накрая, че му биха на моят малък пакостник БЦЖ-то. То голямо отлагане падна, но важно е, че я сложихме вече. Та приключихме с бозкането засега:) Юнакът плака само минутка и то защото го държах да не мърда.

Лек ден от нас  Hug

# 127
aseim2 - да, на Хер Бебе сме. От начало изобщо не го хареса. Хапне лъжичка, стисне устни после и хеликоптер с ръцете - абсурд да кусне повече. Мислех да се откажа, но майка се заинати и останахме. Вече 3та седмица сме, яде сега повече, по 1/2 порция и почти целия десерт. Някои само не ги харесва. Нови вкусове са, много различни от досегашните и явно е необходимо повече време за прехода. Надявам се скоро да няма проблеми. Ако можеш мъчи се още няколко седмици .... дано ги прояде.

# 128
Ха здравейте за малко от мен:)

Деска, добре сте ни дошли пак Hug Честита ти книжка Hug Heart Eyes Много ценно нещо за една майка!

Марис, честити ви ходещи крачета Hug

Тайги и ние сме като вас. Мартина щрапурка само ако много е на зор и трябва да се до копа до някоя ценност. Иначе предпочита да си я водим за ръчичка или просто да си седи Mr. Green Абе кротушко ми е тя Grinning

Алекс, таз рибата я давам под формата на пюре на Нестле или домашно приготвена сьомга или пъстърва.

Еци, не суша косата на Марта след къпане Whistling

# 129
Деситка, сега ви разгледах снимките Grinning Много са хубави всичките и изглежда зетя и Марти са на една люлееща се вълна Mr. Green

Ето малко снимки и от нас:

http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=50027

http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=55430

# 130
Пепи много ви е сладка проходилката Simple Smile Тези май почват да ги ползват като вземат да правят сами крачки за по-голяма увереност. Поне с близки деца беше така. А тайната е, че Елито навън не се сеща да пълзи, а ние бяхме в Морската градина  Joy

Ох Мартуша каква е сладкаааааааааа Simple Smile Може ли да я изям  Joy Една такава хубава и като слушам кротка, мойто що не се падна от кротките  newsm78 В блока са 2 момченца и тя. Те са батковци с 8 и 6 месеца по-големи, ама на тя е по-дива от всички, а те едни срамежливи  hahaha

# 131
http://snimka.bg/album.php?album_id=50027&photo=33

Много сладка снимка!!!!!!!!

Ох, и тези:
http://snimka.bg/album.php?album_id=55430&photo=6
http://snimka.bg/album.php?album_id=55430&photo=7

Ами то всичките!

Последна редакция: ср, 16 авг 2006, 21:17 от Ivy

# 132
  • София/Осло
Аууууууууууууууу Лулуткееееееееееееее, Мартина ми напълни душата Hug Hug Hug Hug Hug
Страшни снимки пу пу пу .............И вие сте като бийтълс Laughing в главата ,ама сте девойки(ние ще се стрижем след 2 седмици Joy Joy Joy)

# 133
Здравейте.
Много хубави промени в кодекса.Дано да има ефект и за другите искания.

Лулу Мартуша е много сладка.Иде ми да я нацелувам. Heart Eyes

Пепа проходилката ви е хубава,но и аз мисля,че е за по-напреднали Hug

Ради и вашите снимки са много сладки Heart Eyes

Еци аз не суша косата на Бобчо с нищо-само с хавлията:hug:

Рукси не съм сигурна дали ще успея да дойда на срещата,но ще опитам.Ще ми бъде приятно да се видим. Heart Eyes Heart Eyes

Хайде лек ден от мен и приятни разходки  bouquet

# 134
  • София, в полите на Витоша
Pozdravi ot moreto!!!
Prekarvame 4udesno, Tea e vlubena vav nego! Prostete za latinicata Embarassed

Pribirame se v nedelia i 6te se vidim jivot i zdrave!

caluFki!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт