Красимир е от две седмици там и не ще, и не ще да яде манджите и туй то...
АниК и Еци ли бяха записали буболечките? Харесват ли манждата?
Аз май се отказвам от другата седмица, няма смисъл след като не ги яде...Седи гладен по цял ден и пак не ги ще
Rady, AniK, Deata, Winny, Aseim2, Olja?, Ruxi
Мноооого рядко ми се прияжда сладко и още по-рядко торта, но вашите изкушения успяха 
Но следващия път може пък да ме огрее
Май всеки ден вече прохожда по някое човече
Не искам да ви натоварвам излишно...но ако изобщо успеем да тръгнем няма да можем да стигнем до София. Бях предвидила един ден да съм с вас, но при това положение се съмнявам, че изобщо ще мръднем от Варна.
Rady, AniK, Deata, Winny, Aseim2, Olja?, Maris, GALL, Ruxi

Всичко е толкова красиво винаги
Вчера гледах снимките на Никола в родилния дом и се просълзих от умиление отново. Толкова е хубаво като виждаш как малките ни, безпомощни душички растат и стават прекрасни палавници 

При Тео не се получава - ако разстоянието е малко, той се пуска да пада наптед или назад като талпа и чака да го хванем. Съответно се залива от смях. Ако пък е по-голямо - просто сяда да лази
Честита ти книжка
Много ценно нещо за една майка!

Много са хубави всичките и изглежда зетя и Марти са на една люлееща се вълна
Тези май почват да ги ползват като вземат да правят сами крачки за по-голяма увереност. Поне с близки деца беше така. А тайната е, че Елито навън не се сеща да пълзи, а ние бяхме в Морската градина 
Може ли да я изям
Една такава хубава и като слушам кротка, мойто що не се падна от кротките
В блока са 2 момченца и тя. Те са батковци с 8 и 6 месеца по-големи, ама на тя е по-дива от всички, а те едни срамежливи