Отговори
# 105
Привет и от мен, завърнала се веч от морския край  Grinning.

Първо, Честит Рожден Ден на Rose madder    bouquet, пожелавам ти много щастие и любов!

Разгледах всички снимки подробно, много лятно, приключенско и весело настроение. Много неща исках да кажа, но се обърках вече и ги забравих Crazy.

Иви, съжалявам, че не ти звъннах, но и чак сега видях съобщението. Минахме през Варна събота за 3 часа покрай една бизнес среща. Разходихме се малко по магазините, че беше страшна жега и надписа "климатик" беше определящ  Joy. Яд ме беше все пак, че нямах номер да ви звънна, да видя Елито сладинко поне. Очарована съм от града, много е голям, красив и оживен.

При нас какво ново: има малък напредък с ядливостта на кухнята, Мони стига 1/2 порция с повечето манджи вече. Тръгнало е второто зъбче, вижда се, и още 6 ( Shocked) са на път. Най-любопитното е, че това го сънувах, докато ме нямаше: венците й, с леко зачервени местенца, където ще има зъбче, а като се върнах - истина било  Crazy.

И аз замислям рожденни дни, че сме се подредили през 2 седмици: беба, мъжо, аз. А започваме с именния й ден, за който планирам да приготвя чийзкейк по моя още неизмислена достатъчно рецепта   chef hahaha. За торта съм харесала 2 детски - на Неделя и Росита.

1 въпрос: как сушите косицата на бебо след баня? Вече е по-дълга и само с хавлийката остава доста мокра, не съм ползвала сешоар за целта досега, но май ще се наложи  Rolling Eyes. Притеснявам се да не прихване някакво беда от лягане с мокра коса. Не че заспива, но все пак ...

# 106
  • Варна
Да Ви попитам давате ли супа преди основното и ако да, то каква и натрошавате ли сухари или хляб вътре, непосредствено преди даването и, или я давате в чист вид?
Аз давам супата на храненето в 17,30-18ч, с 2 сухара вътре и пасирана; Струва ми се че ще е доста трудно да я дам в чист вид, трябва по една капка да слагам в лъжицата че да не разлива  Mr. Green

1 въпрос: как сушите косицата на бебо след баня? Вече е по-дълга и само с хавлийката остава доста мокра, не съм ползвала сешоар за целта досега, но май ще се наложи  Rolling Eyes. Притеснявам се да не прихване някакво беда от лягане с мокра коса. Не че заспива, но все пак ...
Никак не я суша освен с хавлията, все пак след баня яде и има достатъчно време да изсъхне, а и сега е топло, пък зимата нали ще има нещо включено в стаята, пак ще изсъхне... Въобще не съм се замисляла за сешоар   Laughing

# 107
  • Пловдив

1 въпрос: как сушите косицата на бебо след баня? Вече е по-дълга и само с хавлийката остава доста мокра, не съм ползвала сешоар за целта досега, но май ще се наложи  Rolling Eyes. Притеснявам се да не прихване някакво беда от лягане с мокра коса. Не че заспива, но все пак ...[/color]

На Приси косата е доста дълга, но и аз не я суша с нищо. Избърсвам я с хавлията, става една рошла, кърмя я и заспива с влажна коса понякога. Но проблеми не сме имали.
И аз имам въпрос, колко останаха кърмещите майки от нас? Ние все още се кърмим по 4 пъти на ден - закуска, втора закуска, следобедна закуска и приспивна вечеря  Flutter

# 108
  • Пловдив
Момичета, виртуално ви черпя за днешния празник!
 Честито и на останалите празнуващи! Много щастие, късмет и любов!!!
 newsm51  cook cheers Misc Baby Bottle  bigdance2

# 109
Здравейте сладурчета,

да са ви живи и здрави малките съкровища. То докато се видиме те и ще смятат вече  hahaha Joy
Парти-маниаците могат да надникнат тук http://www.geburtstagsfee.de/shop/USER_ARTIKEL_HANDLING_AUFRUF.p … amp;kat_aktiv=130 - как ли се съкращаваше newsm78
На вас неделя 20.08. удобно ли ви е за среща? Малко е семеен ден, но да питам  Thinking.
За сега уточняваме, ако искате мястото - Борисовата градина.

До скоро   bouquet

# 110
Честит празник на всички честващи днес!   bouquet

Рукси, тогава съм на сватба  Blush  Sad

# 111
******************** С Р Е Щ А *********************
4470Да пробваме тогава във

вторник 22.08. към 17:30 - 18:00 ч. в Борисовата градина  newsm78

Ето го и кръщенето http://nikola-bg.com/

# 112
честит празник на всички празнуващи  bouquet  bouquet

# 113
Честит Имен Ден на всичките ни именнички и големи и мънички  Hug
Честит празник на варненци!
Съни снимките от кръщенето са много хубави Simple Smile Аз чакам да станем на годинка и после ще се кръщаваме. Може би другото лято  newsm78

Деска, страхотно сте си изкарали  Hug Честито  newsm01

Лулу хубаво да си изкарате и да направите много smile3509

Пепи много е хубаво това с музикалната група. Кога ли и на нашите ще им дойде акъла в главата, че и с бебета може да има хубави занимания, а не само с дечица. Голяма беличка е Тео  Joy стълбите, леглото, какво ли те чака сега  hahaha Елито така сяда, когато е много уморена, а аз искам тя да ходи  Laughing Много гадно това с времето, а за работата не съжалявай - сигурно е било за да те назначат скоро на по-хубава и на по-хубаво място  Hug

Еви внимавайте много, нямам думи просто освен  #Cussing out Как си успяла да се овладееш, че и да му дадеш номера. Браво на вас   bouquet

Нищо Еци, следващия път  Hug Важното е, че сте си изкарали добре  Simple Smile

И аз не я суша Simple Smile не че има кой знае какво за сушене  Joy Докато я нахраня и изсъхва. А даже и да не е напълно суха не мисля, че ще настине.

Вещи и ние се кърмим - вечер от няколко дни се буди (дано са зъби  Praynig), сутрин и през деня, колкото иска.

За млеката не съм давала нито кисело нито прясно и не бързам. Засега пие само от моето  Joy Сирене смятам да и дам, но още не смея Thinking

Ради, дай малко снимки да ви видя и вас Simple Smile Елито е цункана, ред е на Мила  Heart Eyes

Мечо Пух и Елито отскоро лази. тя първо се научи да прави по 2-3 крачки и месец след това почна да лази. Сега е много смешна, опитва се да стане малко неуспешно и тръгва да лази в една полуизправяща се поза. Или като се умори от ходенето замита всичко вкъщи. Никога не е било така чисто вкъщи  Joy Аз колкото чистя заради нея и тя като дооближе  hahaha

Марис честити ходещи крачета и на вас   bouquet Да тичат бързо и да са много силни!

Уо, това ни е предимството на нас ниските. Кръста не ни боли и ходим хванати за ръчичка примерно  Joy

# 114
 ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЧКИ МАМЕТА И БЕБОВЦИ!  bouquet  bouquet  bouquet
   ЖЕЛАЯ МНОГО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ НА ВСИЧКИ. ДНЕС Е ПРЕКРАСЕН ПРАЗНИК!
   Мариска, честити ходещи крачета на Адко. Той голям отличник бе, а като си спомня как се жалваше, че не ще да се обръща. Физкултурник се оказа момчета Laughing
   Пепа, съжалявам за работата, ама може да е за добро! Ама Тео голям разбойник Wink
   Тайги, залагай на животните. Голямо забавление ще са за малкото тигърче.
   Еци, добре си ни дошла!Чакаме снимка! Косата не я сушим, просто изсъхва мноого бързичко и няма смисъл.
   Вещичке и ние се кърми по 2-3 пъти. Вечер като се върна от работа, понякога нощем и сутрин рано в 6,00 часа задължително. И по тоз повод, някой друг без цикъл има ли? newsm78
   Мечо Пух, радвам се на присъствието ти. Искамеее снимки!
   Рукси, ако не заминем случайно на планина ще сме на срещата! Пак да кажа снимките са прелест и от кръщенето  bouquet
   Иви, специално за теб и Елито снимки Heart Eyes
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=53856
   Лека вечер на всички!

# 115
  • Остров Приятелство
Здравейте на всички! Hug
Rose madder Честит Рожден Ден на патерици !Много радости, щастие и здраве желая от сърце!:bouquet:  bouquet  bouquet
Честито на всички именници   bouquet
Ruxi е това е страхотна снимка http://nikola-bg.com/ , а за празненството, просто поклон - Чудесно е!
Хейййй ние днес направихме два пъти по 5/6 крачки сами smile3539
1во съвсем без да се усети и 2ят път като видя тати юрууууш давай Heart Eyes
После падна малко и не разбрах измори ли се или малко се поуплаши, аз си мисля, че по-скоро първото Grinning
Много ми е хубаво, знам, че няма мира вече, ма то с моя разбойник от отдавна няма такова - все нещо чопли, рови, бумка и тършува Mr. Green
И така, това е изненадата за днес.

Аз мисля, да започвам работа, защото май ми изпадна добро предложение.Е да, от към пари все още не знам, но поне има възможност за почасова работа, което е идеално поне на този етап и е в офис.Та сега ще търся евентуално гледачка, стига наистина да се реша на стъпката да тръгна на работа толкова скоро.
Е това от мен, лека и много романтична вечер желая на всички ви! 1dating luvbed preggo

Последна редакция: вт, 15 авг 2006, 23:08 от s_sunny

# 116
  • Sofia
Ruxi, ако не изскочи някоя работа, ние с Габи сме на линия за срещата  Peace Ама снимките ви са страхотни  Heart Eyes Много ме изкефи камуфлажното сакенце на Никола  Heart Eyes
Rady, що не питаш някой лекар за цикъла!? Сигурно е нормално, но да си спокойна. Знам, че не ти липсва де  Laughing Мила много е пораснала  Heart Eyes
Maris, ха честито и от мен за прохождането. Аз все набързо чета тази седмица и не успях да реагирам адекватно. Точно заради това, че ти се притесняваше, че Ади не е от най-шавливите, ето ти сега  Party В Италия май ви е било страхотно  Wink
deata, на теб Честита Книжка !!!   bouquet Сега и нова кола   Peace
Пепа, аз мислх, че Тео ще е от първите проходили, но май му е по-лесно да си пълзи  baby_neutral

Някъде пишехте за храната от детската кухня: аз на обяд давам супата и основното, а следобяд - десерта. Хляб не слагам на нищо, а и не искам да свиква, че след яденето има десерт (сладко), затова му ги разделям. Супата я давам със силиконовата лъжица на Chicco, з'то  по-големичка и нямаме поражения. Плодове давам всякакви, освен мъхести и горски. Габи нищо не отказва  Blush
Аз така и не купих проходилка (нали мненията са противоречиви), та може да сме от последните проходили - обикаля си кошарката, ходи, като го държа за ръце, но още не е много стабилен. Аз и не бързам де  Embarassed Виж с пълзенето никак не се справя, само вири дупе.

Май ще сме и от последните, отишли на почивка  Grinning Ако изобщо отидем  Crazy

# 117
******************** С Р Е Щ А *********************
вторник 22.08. към 17:30 - 18:00 ч. в Борисовата градина 

newsm10 Rady, AniK, Ruxi

Ради, и аз им се порадвах на сладурите  Laughing Колко е пораснала Мила  Hug За адаша да не говориме.
Ани,   bouquet кръстницата ни го уши.
Иви, ти не планираш ли разходка до София с Ели?
Съни, честито и леко и безаварийно щъкане!

# 118
  • София/Осло
Ruxi, пиши ни и нас с Максича за срещата Wink
Ейййййййййй до сега бях в общината, направо могат да ти скапят настроението за деня там #Cussing out #2gunfire
Аник - и ние още не ходим, пък след 2 седмици правим годинка. Водим се за ръка и това си е baby_neutral

# 119
  • Остров Приятелство
Здравейте,
забравих да кажа, че сме подстригани и сме като истински мъже Grinning.Ще пусна  smile3509
И дааа супа папкаме вече, днес ще ни е за 3 път и то, без да се омазваме.Плодове хапваме, но не с наслада да не казвам даже хич май, само на сокче.
Проходилка съм давала за много малко и за по малко, не съм фен Naughty
Прекрасен ден на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт