Отговори
# 90
  • Варна
Деатка, честито взет шофьорски изпит! Дано бързо се престрашиш и сама да караш  Hug
Аз давам кисело мляко само вечер, редувам 2 вечери кисело мляко, 1 вечер млечна каша, изяжда около 250гр. Някой път давам и следобед, ако не хареса супата от кухнята. Прясно не съм давала. Виж за рибата ме накара да се замисля newsm78 То на кухнята няма, и аз не съм се сещала да й дам, а може би е време вече. Ти готово пюре ли купуваш? А пресни плодове не мога да я накарам да яде, нито диня, нито пъпеш, нищо. Сладолед обаче обожава  Laughing

Евичка, ужасна случка  #2gunfire

# 91
 Здравейте, сладурки!
 Много хубави поводи се заформили!
 Рукси, размазах се от кеф от снимките с Никола. Колко е пораснало малкото мишле. Страхотен рожден ден!
 Иви, стягай се , много тичане те чака Mr. Green Да цункаш Елито Heart Eyes
 Съни, кръщенето е било много хубаво. Честито ти християнче, много да ви радва и да е умени и здрав. А мама е красавица Flutter
 Може би среща не е имало Sad И аз се появих, но беше по-късничко и съм ви изпуснала. Хайде да повторим а ?
 Руми, сега пък ремонт. Я стягай куфарите и изчезвай Hug
 А на вас Пепа с Тео така се зарадвах като се появихте. Много ми е мило като се появи някой , който не е писал! И с риска да стана досадна, някой знае ли нещо за Тонеска и Нийчето newsm78 А иначе това с Тео  и стълбите ме разби Shocked
 Деска, много новини и около тебе. Честито ти шофиране  bouquet. Снимките са разкош, а Макси ще го изпапам на аватарчето Heart Eyes Ние, мляко още не даваме, от ден два се пробваме с по мъничко козе сирене. Малко сме назад с папането като разнообразие.
 Еви, толко яд ме хвана! #Cussing out Гадове, не ги е срам. Наскоро слушах, че последните 10 години са загинали 25000 души по пътищата и пак карат като бясни. Браво , че си се отнесла така отговорно!  bouquet  bouquet  bouquet
 Нашето кръщене ще го направя около рождения ден . За кръщенето каня родата, а за рождения ден децата на парти навън! Хем две празнувания, хем два повода. Laughing В тази връзка моля за инфо за заведения за големите и детски клубове, цени,куверти или свободна консумация, резервации и т.н.
 Хайде, че се разписах! Цункам ви по много, ама повече децата  bouquet

# 92
  • София/Осло
Алекс - пюрета много отдавна не купувам.Всичко приготвям у дома.Сутрин давам каша или попара/много рядко/.Обедните му манджи ги приготвям веднъж на два дни, като редувам -постно -2 дни, пилешко или друго месце -2 дни, постно - 2 дни ,риба-2 дни......незнам как го обясних newsm78. и за десерт кисело мляко.Следобед давам пасирани плодове с бисквитки или нишесте или грис. Вечер -кисело мляко с или без бисквити..после се започва кърмене до сутринта Joy Joy Joy Joy
Ради- аз също съм за срещичка и ако искате може да е в Борисовата ,че е по-просторно и можем повече да се разхождаме без да е необходимо да се въртим в кръг като в Заимов ooooh!

А и имам идея да се съберем на един масов септемврийски рожден ден - купон.Нещо като коледното парти, ама в края на септември...я помислете по въпроса Wink

# 93
DEATA, аз съм ЗА  Peace

# 94
Деска честита книжка - лека и безаварийна Hug Инак и аз предложих за един масов септемврийски рожден ден да организираме с бебоците.
после ще гледам снимки  и пиша пак Grinning

# 95
Момичета, страхотни снимки на бебоците  Hug

Деси, честита книжка! Да си я ползваш безаварийно и с удоволствие!   bouquet

Аз имам книжка от преди 3 години, а нямам и един ден шофиране, като изключим курса  Embarassed Замислям се нов да изкарам, че и без това с обратното движение тук имам проблеми.

Руксиии, покрай снимките от партито на Никола така се вдъхнових, че започнах да правя поканите за рожденния ден на Тео  Joy Чудих се дали готови да взема, но реших малко труд и творчество да вложа. Много съм доволна! Сега само остава да изкарам малки снимки на Тео, които да лепна в поканите и другата седмица ще ги снимам и ще ги покажа  Simple Smile Сега нямаме фото, сами сме, татито е в Оксфорд за 1 седмица и взе там да снима събитията около него  Simple Smile

Да кажа какво успя да направи малкия палавник. Преди час го слушам, че си говори нещо в спалнята, но това е нормално преди сън. Не помня за какво се качих и виждам  Shocked ... ами не го виждам в леглото! Поглеждам долу, а той ми се хили от пода и пренарежда памперсите си  ooooh! От едната страна рамката на леглото е свалена по-ниско, на нивото на спалнята ни и Теодор е успял някак да се измъкне. Но като е тупнал на земята и звук не е издало диването! Сега спинка вече, но преди това вдигнах рамката на легълцето достатъчно високо  Twisted Evil

Лека вечер и цунки на бебоците!

Последна редакция: сб, 12 авг 2006, 23:40 от Пепа

# 96
Здравейте и от мен
Върнахме се и ние от почти 20 дневна почивка-по селата и на морето.Отдавна не съм писала, а и за четене не ми остава много време Rolling Eyes EmbarassedЧестито на всички проходили.И ние натам вървим-Иво ходи като се държи за мебелите, подпира се по стените и на дърти години се научи да лази #CrazyСнимки ще кача следващата седмица, че забравих кабела.
Имаме два зъба отгоре, които точно на морето тръгнаха да избиват, и Иво беше доста кисел през една част от времето.Иначе много му хареса пясъка и къпането в морето.Хвана го някакъв 24часов вирус-повръщане и разтройство,нищо не задържаше в стомаха, даже и кърмата повръщаше ooooh! #CrazyАма мина бързо
Вече го кърмя само сутрин, и то с приспивна цел,щото много му харесва да се буди към 5 и 30, а на мен не Naughty
Надявам се вече да почна по-редовно да се включвам,много неща съм изпуснала със сигурност.Всички бебоци страшно много са порастнали Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesПочнахме и с рождените дни Crazy Crazy Crazy
Иво прави някакви опити за целенасочено говорене.Онзи ден се обърна към баща си и с обожание в гласа каза "та-тиии",и Милен се разтопи.Иначе "мама" казва ,но не на мен, а просто така.Обаче пък като го питаш "къде е мама" и се обръща към мене.
Още не сме го кръстили-сега обмислям дата.Ще е след рождения ден най-вероятно,макар че има вариант да ги съчетаем двете неща.Чудя се още newsm78
Хайде за сега това е от нас.Обещавам следващия път снимки.Приятен ден и много Hug Hug Hug

# 97
Здравейте от мен.
Най-после имам малко време да пиша.
Ходихме на Долна баня за два дни-на един хотел с минерален басейн .Много съм доволна,но ме е яд,че не взех фотоапарата.Имаше и малък басейн за малки деца-На Бобчо му беше до гърдичките височината на водата.А и там  водата беше по-топла.
Мечо пух,Деата добре сте дошли.

За голям общ рожден ден съм ЗА. Peace

Деата честита шофьорска книжка.

Съни честито християнче-хубаво е било кръщенето

Еви има такива идиоти.На мен ми се случи на пешеходна пътека.Спрели колите и един идиот ги изпреварва,за да мине.Заби спирачките почти пред мен.Направо ми идеше #2gunfire #Cussing out. Ти добре си записала номера.Аз не се сетих,толкова бях бясна #Cussing out

Ох ...незнам и вашите деца ли правят така....всички играчки изхвърля от креватчето и около него само играчки. hahaha JoyА Бобчо се смее и ги сочи(евентуално да му подам някоя) и после отново хвърля hahaha

Хайде лека вечер от мен  bouquet
Да се стягам за утре за работа,а и малкия много вика...вече hahaha

# 98
мамета, Ади проходи днес!!! Ле ле, толкова изведнъж, чак не бях готова Simple Smile

давайте акъл за прощапулника

Последна редакция: нд, 13 авг 2006, 22:21 от Maris

# 99
Марис Simple Smile
Честито ходещи кра4ета. И бог да ти даде здраво кръст4е от тук насетне  Whistling
За прощъпулката ... Кравай сладък с голяма дупка за да може да го сложиш на кръс4ето на малката ... Преди това нареди предмети по него олицетворяващи професии разни Simple Smile Каквото хване такава ще стане .. После слагаш на кръс4ето и мами и деца по4ват да 4упят и да бягат да ска4ат като гледат да не падат разбира се. Първата която от4упи от кравая да е оправна и бързоходна Simple Smile 4е на нея ще се метне / според разни поверия / после ако почне малката да пада на нея ще се караш Simple Smile и задължително трябва да от4упи голямо пар4е за да освободи пътя на Ади напред Simple Smile Късмет ...
И ние да се похвалим ве4е ходим свободно сами ама мен пусти страх още ме е шубе да го пусна Simple Smile без кръст останах от ходене приведена Simple Smile

# 100
  • Остров Приятелство
Здравейте!
Как сте моля и какви щуротии ги вършите и Вие и дечковците? Grinning
Марис Честити ходещи крачета!
Да Ви попитам давате ли супа преди основното и ако да, то каква и натрошавате ли сухари или хляб вътре, непосредствено преди даването и, или я давате в чист вид?
Прекрасен ден желая  bouquet Hug

# 101
  • Sofia
Момичета, нямам време да чета. Наотварях линкове да гледам снимки и нямам думи... Heart Eyes   Heart Eyes   Heart Eyes
Гледам, че постепенно всички се завръщат от отпуски. И колко проходили има  ooooh! ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ!!!   bouquet
Ние май сме пропуснали срещата в петък, а си бяхме в София, на 3 крачки от Заимов  Sad То аз летях като луда по работа, но все пак щяхме да прескочим. Може ли като има среща някой да публикува обобщено информацията, та да не пропускаме   Praynig

# 102
Съни, педито каза ако давам супа преди основно да е без сухар. Може да се дава само супа, но със сухар/и.
АниК, абе за вас почивка няма ли  Joy

# 103
Maris, честито прохождане  Hug Сигурно е голямо щастие   bouquet И аз искам Тео да ходи вече, ама той само като разбере, че не се държи никъде, поглежда ме, пуска една срамежлива усмивка и сяда на пода  Laughing

Да се оплача, че днес ми отказаха работа, защото не мога да шофирам и как съм щяла да ходя до там и да се прибирам, не можели да разчитат на градски транспорт в по-ранните часове или някой друг да ме кара. Ми аз това, че нямам английска книжка, го бях писала като кандидатствах. Те къде са гледали, че да ме канят на интервю. Само ми загубиха времето. Можех да заведа Тео още днес на музикална група, а сега вече е късно  Confused Е, хубавото е, че поне поупражних английския  Grinning

Тук времето се развали вече Sad Аз исках да стане по-хладно, но чак да вали - не! Пък и то поне да валеше нормално, ами само ръми, та не може да излезем да се поразходим. Вчера следобед, тъкмо изпече слънчице и аз айдееее, разходка. Стигнахме на 200 метра надолу по пътя и като ни заваля един дъъъъжд - ни напред-ни назад да вървим. Поседяхме под едно дръвце към 10-тина минутки, изкчакахме да се махне големия сив облак и се прибрахме  Grinning Сега пак са надвиснали едни облаци... Пак в къщи ще се седи, това е ясно. А може и да ме стегне съвсем шапката и да сложа дъждобрана на малкия и така - весели под дъжда  Whistling

# 104
  • Sofia
Привет!

Честити проходили крачета!
Рукси страхотни снимки. За рождения ден нямам думи - личи си организатора   bouquet

Ние наблягаме на разходките. Рали направи веднъж "цели" 6 крачки сама, но защото я излъгах. Ходи си за ръчичка  Whistling аз не бързам де, че после ... мойто каквото е шило  ooooh! и сега саксиите ми са изровени най-редовно.
Най-накрая избиха горните зъби, та сега поне знам, че ако реве не е от това.
Търсим си килим да си купим, но нещо не можем да си изберем, че вкъщи на тоя ламинат е кофти да се въргаля.
Вече си спи сама в стая. Определено има подобрение и се буди по-рядко нощем. Мислим скоро и ремонт да й направим. Харесах едни тапети на много животни, цял зоопарк.  Party

Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт