Отговори
# 75
Рукси - Никола е страхотен - много е пораснал- да ви е жив и здрав - нацелувай го от нас Hug
И аз ще се опитам да дойда-къде по точно?
Съни - честито ти християнче Simple Smile И нашето семейство бяхме с планове за навън, ще видим какво ще излезе накрая.
Пепа, Пипи - гледах ви снимките - много пораснали бебочета.
Дано се видим утре с повечето.
Бъдете здрави Hug

# 76
Рукси, да ти е жив и здрав Никола Hug Hug Hug Партито изглежда страхотно. Сподели малко инфо, че и мен по-другата седмица ме чака рожден ден, но не знам какво да правя
Ииии ти изглеждаш супер, толкова ти е порастнала косата       bouquet

# 77
Добро утро на всички.По кафенце за събуждане?На мен определено не ми трябва след беззънната нощ която искарах.Борих се за  сваляне на 39.4градусова температура.Накрая се преборих,само дето стана време да влеза в задълженията си на домакиня Crossing Arms
Рукси,на мен също ми допадна купона Hugда ти е жив и здрав сладура newsm51
Съни,честито християнче,нека Господ го пази  Hug
Иви честити ходещи крачета Hugсега започва купона.Мойта прави само по няколко крачки,не повече Naughty
За среща незнам дали ще правите,но след този дъжд ooooh!,ако все пак се престрашите,приятно искарване.Много ми се искаше да дойда Crossing Arms
И докато не съм се отплеснала да ви почерпя виртуано Wine Glass beer3днес племенника ми става на две годинки.Виждала съм го само на снимки,шото живее в Испания,но нали си е на леля сладура Hug
Лек ден на всички

# 78
Маги честити 2 годинки на племенника  newsm59

Дано да сте здравички вече   bouquet

Рукси Никола е страхотен  smile3525

Благодаря на всички за пожеланията! На непроходилите скорошна радост и забавление  Joy

# 79
Момичета, ще пропуснем срещата:-(((
Казаха ми днес, че инкубационния период на шарката е 21 дни:-(((....които още не са изтекли:-(((Много ме е яд, но по-добре да ме е яд отколкото да се притеснявате от шарки и температури!

# 80
  • Остров Приятелство
Здравейте,
аз така и не разбрах ще има ли среща или не, но то така или иначе аз не смея да се престраша след този дъжд.

Winny каква шарка, аз не съм чела май добре и Вас не Ви е подминала, така ли - милата тя.

Аз пък нещо много съм изнервена, Калоян не иска да спи, не иска и да си играе защото му се спинка и е кисел, като съм при него добре, като излезна.......ама аз имам работа.Направо не знам,навиках се на детето, обадих се на мъжа си, навиках и него и сега се чувствам още по зле.Много съм изнервена сили нямам нещо, знам ли - на диета съм, не си доспивам, нищо интересно около мен е, освен детенце, сама по цял ден и така нататък и така нататък.....

# 81
Рукси, да ви е жив и здрав порасналият мъж!  Hug Голям сладурко е!  Grinning
Ние още не сме харесали торта. Вашата от къде е?

# 82
Рукси  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Нямам какво повече да кажа - ти си знаеш Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Hug

Или, честито ти проходило сладурче  bouquet

Гледах снимки и на останалите фъстъци:))))) Много са хубави всичките мали пораснали дечица Grinning Grinning Grinning

Аз от понеделник съм отпуска. Първо ще правим лек ремонт в къщи и следващата седмица ще ходим на планина с минерален басеин. Стискайте палци впремето да е хубаво Praynig Другата седмица, като съм в къщи ще взема да кача малрко снимки и аз Grinning

# 83
Рукси, Никола е просто прекрасен  Hug Heart Eyes Голям мъж, голям сладур е станал   bouquet Партито също изглежда е било разкошно. Аз нали бях дълго време офф и съм пропуснала рожденния му ден.  Confused Честита да е първата годинка на Никола, много здраве му желая и много щастливи детски моменти!   bouquet

Съниии, ако знаеш как те разбирам, за жалост! И аз съм като стара свекърва. Надявам се скоро да ми мине. За да се срещам с повечко хора, записах Тео на музикална група. Веднъж седмично (Петък) ще ходим и за около 40 мин ще пеем, танцуваме и свирим с други мами и бебоци. Хем той ще е сред деца за малко, хем за мен добре - с мами ще се запозная  Hug

# 84
  • София/Осло
Eто ни и нас най-сетне Laughing
Вече сме си в София и ще пишем редовно Embarassed
Видях много проходили сладурчета.....да са живи и здрави. Толкова са порастнали всички и са станали страхотни дечица.
Ние още не ходим, но Макси иска постоянно да се движи и е един малък кошмар Grinning
Честито на всички едногодишничета Hug Hug Hug Hug
Ще почета малко и ще кача снимки

# 85
Много ви благодаря за милите думи   love001  love001 newsm51
Нещо деня не е от най-слънчевите, но не пречи. Ще се опитам да съм към
днес в 15 часа най-късно в парка Заимов
и ще кръжим по алеите с Никола. Ще се радвам да се видиме    bouquet
 Weary Sorry, неочакван обрат в програмата. За съжаление няма да мога да отида  Cry Cry Да пробваме отново следващата седмица  Praynig Дайте някакво по-приемливо време. То трудно ще се нацелиме, но да опитаме  Hug При мен става само след 17 ч.  Thinking

Тортата е от сладкарница Неделя с пълнежа на торта Неделя и с доставка на място, а за кръщенето беше от Росита (по собствен проект) с млечен крем и какаов блат (ще кача снимки). И двете торти бяха фантастични при цена на парче - 2,50 лв. Украсата е от Асико (към 60 балона с въздух + 5 клоуна ЧРД с хелии) и лична. В Метро имаше коктейлни клечки с клоуни, а в малкия ЦУМ на 2 ет. има един много хубав щанд с украси и креативни играчки за деца. Под всяка чиния имаше подложка с клоуни и текста на песента ЧРД. Темата на украсата беше - клоуни. Заведението е на ул. Кирил и Методий 52 и е с много хубава градина. Персонала е много любезен и е свикнал вече  Mr. Green. Препоръчвам ресторанта само при хубаво време. Клоуна върви в комплект с жена му  Party и музика за около час и половина - 50 лв. Много е забавен и децата го харесаха. Прави животни от дълги балони и още много игри и фокуси.
Ако имате въпроси, съм насреща  Hug

Последна редакция: пт, 11 авг 2006, 14:18 от Ruxi

# 86
Мамета - хм - един път да успея да се класирам за среща и да се разхождам сам сама из парка hahaha Обикалях доста за да не би да се разминем, но уви  Rolling Eyes
Другия път по сеиозно ей Naughty Липсвахте ми да ви видя, но да се надяваме другия път живот и здраве.
Искам да ви обърна внимание - отваряйте си очите не на 4 ами поне на 40 като пресичате  - днес слава на бога за малко не се случи най-страшното - пресичайки пред царския дворец на Цар Освободител посока театър Ив.Вазов, на пешеходната пътека мъжа ми пресича пред мен при спряли коли и други пресичащи хора, един бял бус /от мое ляво/ спира за да ни пропусне и изчака, аз тръгвам и в този момент незнам какво /а кажете нямаме ли жените 6-то чувство/ ме накара да спра пред белия бус количката и да подам глава напред, мъжа ми е на 3 метра пред мен с Калина и между нас профучава кола, изпреварвайки спрелия бус и навлизайки в НАСРЕЩНОТО движение . Караше поне с 70км, видя количката, наби спирачките и като видя че няма да може да спре - продължи на някоко сантиметра пред нас с бясна скорост посока ЦУМ. Незнам как запазих самообладание и запомних номера му, обадих се на 166, а после реших да не оставя нещата така и ходихме до районното за да дадем писмена молба да вземат каквито мерки може срещу него. Незнам ... много е страшно положението по пътищата, моля ви бъдете повече от внимателни и бдителни - пълно е с ненормалници зад воланите според мен.

Последна редакция: пт, 11 авг 2006, 23:05 от evica

# 87
Еви, идиоти просто. Май на Дани се беше случвало нещо подоно преди!!!
Рукси, както винаги добре си се справила с организацията на партито на Никола. Аз не знам какво да правя, кой да каня, къде...не знам и дали си заслужава при положение че Ади нищо не разбира, ама пък много ми се иска. Нали си му е пъвото рожден денче...Вие какво мислите да правите?
Лулу, е стискаме палци да ви е хубаво времето. как няма  Hug
Деатка, ха добре сте дошли. Как е хубавелкото Simple Smile

# 88
  • Остров Приятелство
Ето и обещаните  smile3509
http://www.zlatik.com/album27?page=1
има и от последния малък голям ден Simple Smile

Ние мислим на два тура  - 1во с големи на самия ден т.е. наши приятели и следваща седмица с децата.Аз за децата съм го намислила малко по инакво такова - ще ви изненадам Mr. Green

Е това е ужасно!!!Днес при нас се случи това:на малката квартална улица минаваща точно до сами единствената свястна площадка така профуча един, че чак искри излизаха/не преувеличавам, наистина/.Просто си помислих, ами ако някоя я топка, я разна там играчка беше изхвърчала на там........Не ми се мисли!!!
Много правилно си постъпила - поздравления за това  bouquet
Отивам да лягам, че мъжа ми каза, че щял да го изхвърли за киреч или у ряката този комп ooooh!

Последна редакция: сб, 12 авг 2006, 00:21 от s_sunny

# 89
  • София/Осло
Привет,
ето малко снимки да гледате
http://deata.myphotoalbum.com/view_album.php?set_albumName=album08&page=1

Евица- направо ми настръхна косата.На същото място и Дани имаше подобен инцидент smile3527- малоумници направо

Аз да се похваля.....изкарах шофЕрски курс и взех книжка yes...най-после намерих време и сили Laughing
Мариска- много ми накефиха снимките ви....особено оная с трите стъпки Hug
Момичета може ли да споделите давате ли кисело и прясно мляко на мишоците/ сори ако сте разисквали вече темата  Embarassed/...Макси изяжда доста голямо количество кисело мляко  newsm78..Яде и риба с огромно удоволствие, праскови, кайсии ,пъпеши.Абе общо взето всичко...прясно  краве мляко не съм му давала още, но пък прясно козе мляко доста си похапна Tired

Общи условия

Активация на акаунт