Отговори
# 60
Момичета, страхотни снимки и най-вече прекрасни бебоци  Hug Лелеее, колко са пораснали всички, големи дечица са вече  Heart Eyes

Ама как ви завидях на морските снимки да знаетееее  Blush Брат ми и той си пече сега дупето с гаджето на Слънчев бряг... Мъжо ме караше поне до океана тук да скочим за един уикенд, но аз не искам. Може и да ми се смеете, ама мен ме е шубе да вляза вътре. Влизам максимум докато ми покрие кокалчето на глезена.  ooooh!

Смятам да започна да водя малкия на музикални групи с деца поне веднъж седмично (то май няма по-често де), поне докато започне да ходи на градина. Много обича да е с деца, много им се радва и заговаря всички наред на неговия си бебешки език Simple Smile

Ето тук има една поредица от доста почти еднакви снимки, които мъжо е правил на ситнежа http://www.letez.com/gal/v/bebe/2006-07-28/?g2_page=1

Тук са от зоопарка http://www.letez.com/gal/v/bebe/Zoo/

До скоро   bouquet

Последна редакция: ср, 09 авг 2006, 11:59 от Пепа

# 61
  • София, в полите на Витоша
Момичета, здравейте и от нас! newsm51

Появихме се в понеделник от планината, Тея се изкефи страхотно на минералните басеини 
ето малко снимки от нас

Само да кажа, че който чуе, че сме били две мами с пет деца и нито един мъж и сме си починали, не може да повярва....  newsm62

Прочетох ви и разгледах чудесните ви снимки какви са големи бебоците, честито и на ходещите крачета!

Тези дни изпрах осем перални и нощес хукваме на морето  ooooh!, така че отново няма да ни има, но ще се върнем с нови снимки и големи приключения. По закона ан Мърфи, Тея е от днес със сополи, но ще ги лекува морската вода!

Целувки и не ни забравяйте!

Последна редакция: ср, 09 авг 2006, 14:53 от pipi67

# 62
Момичета, после ще пиша ние как сме, но бързам да се похваля!
Много, много съм щастлива, newsm18 Tada защото разбрах, че днес са се родили близнаците newsm04 на наши близки приятели:-) Малките сладури са Ния ( 2600) и Александър(2300) появили са се днес след секцио в Шейново:-) Тези дни ще ходим да видим майката героиня - Мария:-)
 newsm44 newsm68 smile3521

# 63
Честити бебоци! Да са живи и здрави!  Hug

Страхотни снимки  bowuu

# 64
  • Остров Приятелство
Здравейте на всички!
1во моля за извинение - едва вчера се сетих, че бях предложила и потвърдила за мамска среща. Praynig Embarassed Разбирам, че не се е състояла за което хем така да се каже се радвам, защото така не съм я изпуснала, хем пък не се радвам, защото не сте се видели - виждам, че за петък има някаква организация, това е страхотно, но само да кажа, че казаха, че ще вали Sad.Съжалявам отново, не съм несериозна - просто, много ангажименти.Нали все се отлагаше кръщенето  bishop, та гости организации всяка седмица и така....Пък и може би щяхме да заминаваме по странско завинаги, и разни разговори  lalalala, помисли, расъждения newsm12, страхове,няколко предложения, мерене на кантар, но.... така или иначе взехме решението.Сега ще си останем тук, до като не дойде по-примамливо предложение   friendship!
Е, най-накрая се кръстихме.Какъв страх брах, толкова тъжно ми беше - като чух този ми ти дъжд към 4 през ноща сърцето ми се скъса, после като светна светнах и аз, и послееее като се разсърди това време, взех, че и аз се разсърдих и такъв рев му дръпнах та чак бях готова този път аз да се откажа от кръщенето.Така си бях втълпила, че не трябва да се кръщаваме щом все има по нещо.Направо да вземеш и да ме напляскаш hahaha Joy.Иначе всичко мисля, че беше повече от добре/поне така ми потвърдиха гостите  Mr. Green/.Калоян се държа мъжки, колкото може да се държи мъжки едно бебче Heart Eyes.По едно време се по изнерви, но няма как.От една страна многото гости/30 души/, от друга свекърва ми не го оставя за минута сам, така го задушава, че.....  ooooh!!А най-лошото е, че никой не можа да му се порадва, еййй за миг не го пуснаха  Close
Следващият път вече съм решила да и рекна някоя и друга дума Naughty
Празненството протече много весело, макар и заведението да се изложи Sad.Мисля, че дадоха стара храна  Confused
 photo smile3509 ще приложа, само да намеря време да ги подбера и да ги кача, че едва днес останахме сами, а пък и сега ще трябва да се по боря с разглезването на Яни.Веднага си казва думата присъствието на родата.Свеки сега си тръгнаха и всичко е вили на могили и трябва да  wash hang 1ironing 1dishes newsm79 newsm71 smile3552   chef и естествено и да си почина  kaffeetrmker_2, поне ми сготви за седмица напред/готви страхотно ако не друго/

2ро ЧЕСТИТО на всички проходили, говорещи, махащи, раздаващи целувки, озъбили се и изправили се на краченца.Честито и на всички рожденици - мини и истински   bouquet
Добре дошли на всички почиващи  Hug
Winny Честити бебоци близнета.Да са живи и здрави и много да радват мама и тате.Поздравления!
Е, това сега за сега.Очаквайте снимки макар и да не станаха много добри - много фотографи, много чудо Mr. Green

# 65
Не мога да не се похваля Елито направи 9 крачки  Hug А сега страха изведнъж стана още по-голям, че ще я оставя сама да ходи  Joy Не ме изтърва и за миг от поглед. Накрая толкова я уморих, че ми заспа в колелото  hahaha

Съни честито ви кръщене   bouquet

# 66
Здрава и палава да расте малката ти ходеща кукличка, ИвиHug Честито и много целувки от нас   bouquet

Съни, честито ви кръщене и от мен  Hug

Да кажа набързо къде намерих вчера моят малък палавник  Laughing Качих се горе до спалнята да взема нещо и като тръгнах да слизам замалко да го прегазя на стълбите  ooooh! ... Качил се чак до най-горната и като го видях  Shocked и ми се изправи косата (сега поне преса не ми е нужна Laughing) Не мислех, че може да се покатери така, но явно всичко трябва да се очаква от дребосите вече.

# 67
  • Остров Приятелство
Точно сега станахме на 11 месеца Heart Eyes
Честито на малката Ели, Бравоооооо smile3501

# 68
Пепи, Тео е голям сладур как е стигнал дотам  Joy

Съни честити 11 месеца! Последния малък голям ден  Hug

Елито ходи  Joy Вече не са само отделни крачки  Joy Не е истина просто   Hug Ето да се почерпите за нейно здраве beer2

# 69
Хей здравейте supermama!

Не мога да се нарадвам на хлапетата  Heart Eyes. Колко са пораснали само  Hug

Ние вече сме в София и ще се радвам много да се видиме. За петък прогнозата е за слънце  sun

Среща  Praynig 11.08 - Ще ви бъде ли удобно след 14:30 ч в Заимов?

Ще се радвам  Wink!

# 70
  • Остров Приятелство
Да се разпиша първа Embarassed
На нас да, стига наистина да е слънце Hug

# 71
Ето и едно пораснало момче ...

http://www.nikola-bg.com/rd2006.htm

# 72
Рукси, да ви е живо и здраво малкото голямо момче/ Голям сладур бе  Hug
Иви, а сега вече няма мира Simple Smile Браво на Елито  Hug
Аз май няма да мога да се класирам за срещата, но ще гледам

# 73
Здравейте мами
Рукси Никола е голям сладур.Особено с тази вратовръзка.А и тортата е много интересна Peace

Видях и снимките на другите сладури.Вече са толкова голями.............. Heart Eyes
Марис твоите снимки от Сицилия са супер.

Съни честити 11мес

Иви започва се гоненето.... Hug.

Пепи браво на Тео Peace

Аз няма  да се класирам за срещата.Но се надявам другият път.Приятно изкарване утре
Пиша телеграфически,но Бобчо ми мрънка на главата и сега ще спи.
Лека вечер  bouquet

# 74
  • Остров Приятелство
Рукси, да ти е живо и здраво голямото хубаво момче!Да Ви радва много и двамата!  bouquet  bouquet  bouquet
Страхотна торта, наистина!
И да те попитам ако е възможно да ми кажеш къде сте правили празненството и най-вече за клоуна - от къде е и колко струва.Децата как го възприеха?
Сега ще има ли среща или....

Общи условия

Активация на акаунт