Отговори
# 45
И как пълзи само из заведението  Hug Не си ли лапа после ръцете? Аз Елито не смея да я пускам, защото всичко облизва и ръцете си лапа  ooooh!

Ами да ти кажа не се вглеждам, защото, ако започна означава да се побъркам #Crazy

# 46
Мами, привет! И ние се върнахме от странство. Simple Smile Бее супер, но 3 седмици си е много и вече си ми се прибираше, честно казано. Ади се държа добре, горе долу Simple Smile Летя със самолет, вози се на ферибот. метро , влак, на крехки ръце на стюардеси  и т.н  Mr. Green Всички му викаха Императора, а пък нали се сещата кои бяха робите  Laughing
Като цяло ми хареса и най-вече се наядох на морски чудесии, пици и сирена! Просто супер, поне аз си падам де. Нека  да не говорим за килограми сега  Embarassed
Супер са всички снимки! Браво на проходилите бебчета! Heart Eyes Ади само за ръка ходи, но се мъчи нещо сам, ама е далеч от истината Simple Smile
Но пък има ново зъбче, та са вече 7 на брой Simple Smile и е подстриган
Ето малко снимки а тези, които имат нерви да гледат, че малко и пейзажчета има
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=53414
Някой за някаква среща спомена май  newsm78

# 47
Добре си си дошла Мариска  Hug Hug Hug Точно днес си мислих за теб, кога ли си идваш newsm78 Радвам се, че си пак в редиците Party

# 48
Здравейте от мен.
Днес съм почивка и мога да се включа в нета.
Пипиоле добре сте си дошли.Много хубави снимки.Сигурно хубаво сте си изкарали.
Марис и ти добре дошла от странство.Честито зъбче.Императора сигурно е бил много доволен в ръцете на каки-стюардеси.И вие сте направили хубави снимки. Hug
Вещи дано Приси скоро се оправи. Praynig
Еци приятно изкарване на Златните.

Ох,така ме е яд,че утре съм на работа и няма да мога да дойда на срещата.Но........ другият път........надявам се да успея.

Хайде лек ден   bouquet

# 49
Марис добре дошли  Hug

Ние се чудехме септември за Италия я разкажи малко повече Simple Smile Много сладка снимката с крачетата Simple Smile) А Ади какъв е сладък бузльо Simple Smile

# 50
Здравейте момичета!
Включвам се само набързо, за да ви помоля нещо от името на Рукси. Тя се извинява, че няма да може да дойде утре на срещата, а много й се иска да има среща , та въпроса ми е - може ли да се отложи за към края на седмицата? Ако може, разбира се. Тя е на линия в петък след 14 или пък в събота преди обяд. Ако не става, няма проблем, просто остава за по-нататък.
поздрави на всички

# 51
Мами Денис от вчера пак диша като тежкотоварен парен локомотив. Лекарката днес на слушалка ми каза че е онази прословута наша алергия към въздуха и на слушане напомня на асматичен пристъп. Много съм притеснена някой чувал ли е за подобно нещо ?   В Бургас това не ми го правеше ... В Карнобат също ... Върнахме се и след поредното обгазяване ей ни на пак по същия начин. Някой ако е чувал за подобно нещо и за евентуално решение моля ви споделете .

# 52
Dani, аз пък се присетих за теб и вие как сте и твоите начинания/ За мен няма проблеми да е към края на седмицата срещата Simple Smile но и другите да кажат
Уо, сменяйте града/ Нищо чудно да има пристъпи от гадния въздух

# 53
 Дани, и от мен проблем никакъв. Даже ми е по-удобно! Peace Моля те, напиши като имаш време какво стана с твоето начинание? Докъде я докара?
 Мариска, добре си ни дошла! Снимките са невероятни!
 Уо, дали да не потърсиш консултация с алерголог. Поне да си сигурна за причината newsm78 Милото детенце!

# 54
Здравейте мами  Hug
Марис и тук да кажа много ми харесаха снимките ви особно тази с крачето  Simple Smile
Уо не разбрах какво казва педито ви ?
Аз за утре също не разбрах къде, какво - инак за петък може би ще съм ок. Ако иска някой за утре за срещата да драсне смс на 0886802217 къде и кога ако може да се видим.
Инак моя юнак освен че проходи яката, мога и спокойно на нашето легло да го оставям вече, защото от седмица си слиза заднишком и нямаме никакви произшествия Shocked Незнам как се научи при условие че съм му показвала преди 2 месца и се отказах защото си беше мъничък и не мислех че ще схване. Ама е много смешен - трътляви дупето назад и опипва с крачета докато не стъпи на земята Joy
Целувки от нас  Hug

# 55
Много сте хубави Марис.
и аз съм за края на седмицата, дават го утре пак да вали... Cry

# 56
Ааа, чудесно! Тъкмо за утре нямаше да можем:-)За петък-събота съм ок!
И ви черпим виртуално за 11тия месец:-)  party023  food002 Wine Glass Drunk Popcorn ( утре)
Марис - привет, много сте хубави всички на снимките, радвам се, че сте си изкарали чудесно.
Пипиоле -  е много е сладка Они!!! И последните 2 снимки са ви страхотни! Татито по-често да ви снима в комплект:-)
Еви - браво на малкия палавник умен!:-))

# 57
Уиничка честито и тук последно малко денче  Hug идва големия ден  newsm51

Като стана дума за рождени дни Simple Smile Мислихте ли вече нещо за годинката? Направо незнам как да съчетая многото бебета, които искам да поканя с количеството роднини, които също трябва да дойдат  #Crazy

# 58
Иви - на 2 пъти  Grinning Особено ако е през седмицата оставяме за уикенда.
Поли - Они е станала голяма хубавица - пупу  Simple Smile

# 59
  • Sofia
Привет!

Марис, Пипиоле, добре сте ни дошли. Страхотни снимки, големи са сладури, разгледах си ги с кеф. Марис, тази със стъпките на пясъка ми обра точките  Peace
Рали много иска да ходи също, но хич не може да пази баланс, и само идва, хваща те за ръка и дърпа да я водиш да ходи ..  ooooh! ще остана без кръст..
Евица, браво на Пепи, екстремен от малък  baby_neutral
За среща в петък и аз съм За  Hug

Общи условия

Активация на акаунт