Отговори
# 30
Монката на Алекс, ако знаете колко сладко ходи  Joy Днес ги разходихме заедно. Пъпеши щръпучкат навсякъде.

Гал я сподели малко повече за частната ясла. Гледах снимките на Дарко много гладен човекът  hahaha

Пепи здравей  Hug къде се изгубихте? Казвай как сте? Похвали ни го Тео малко  Laughing

Ани споко, като се очовечят напълно, тогава съвсем ще ни спират тока  Mr. Green

# 31
дарко е гладник, ама само баба му като го храни - каквото и да му даде, той лапа, а при нас са песни и танци на народите  Crazy

веднага споделям за яслата - в момента цената е 250 лж на месец, септември ще стане около 270. Намира се в Гео Милев в една нова кооперация, апартаментче на пурвия етаж. Гледат максимум 12 деца (толкова креватчета се побират с спалното  Wink ) лелките са 3 броя, но са младички и доста мили, храната е държавна детска кухня, но са се оборудвали с пасатори, микровълнова печка, кани и тн, като пасират на най-малките, на другите мачкат и така според възрастта. Най-малкото им бебе досега е било 10 месеца, работи целогодишно без почивка, без смесени групи и прочие. Те осигуряват и храната и водата (според изискванията на мамата преварена, изворна или минерална, всичко, от родителите се изискват само памперси и шишенце за водичка. Джудженцата ги извеждат зад блока, на преградено място, постлано с изкуствена трева (абе зелен мукет си е това според мен). Аз като ходих не видях ревящи бебета, напротив и какичките определено ги гушкат и целуват непрекъснато (ние отидохме без предупреждение). На мен лично ми е супер неудобно мястото, затова и кола ще трябва да си купувам  Money, ама друго по-добро не открих.
Поне ще е сред деца, така се успокоявам, ама ми е много криво и мътно как точно ще тръгнат нещата  Outta Joint 

# 32
Ще потръгнат спокойно  Hug Благодаря за споделената информация  bouquet

# 33
утре заминавам за една седмица на море на Златните.  Hug Дугата събота ще посетим и Варна, но за първи път съм там в съзнателния си живот и не познавам града. Затова няма да мога да се видя с Иви и Алекс  Sad а много бих искала. Имам и бизнес среща с колеги там.
Пожелавам на всички весела седмица  Grinning

# 34
  • Варна
утре заминавам за една седмица на море на Златните.  Hug Дугата събота ще посетим и Варна, но за първи път съм там в съзнателния си живот и не познавам града. Затова няма да мога да се видя с Иви и Алекс  Sad а много бих искала. Имам и бизнес среща с колеги там.
Пожелавам на всички весела седмица  Grinning

Еци, ако искаш да ти пусна тел на лични, може и да направим срещичка като се поориентираш в града Laughing

# 35
 Добро утро ,дами-мами!
 Много сте писали и ми беше особено приятна да си изпия кафето с вас. Черпя и аз по кафе!
 Пепа, Галче и Евичка добре сте ни дошли пак сред "братсвото" на пишещите сестри.  Hug
 Разгледах всички снимки. Ралито, Дарко, Тити и всички бебета, извинете деца са невероятни сладури! Heart Eyes
  Магда, а на Йони да и имам роклята просто Wink
  Асеимче,  това с хлебарката направо ме разби Shocked Не е истина просто как дивеят мъниците. И на вас приятно изкарване!
  Аниии, направо си те представих каква си фурия с бебето на ръце и работата. Леле,  както е тръгнало след година-две Габчо ще пуска факсове и ще те отменя тук-там с някоя оферта Laughing
 Само да не забравя ooooh! ЧЕСТИТО на всички ходещи храчета, а те станаха толко много , че не мога да ги преброя Embarassed Мила не я виждам скоро да проходи, ама когато тогава.Децата са способни на всякакви изненади. Ние засега наблягаме на мохабета Laughing
  Хайде цунки и от нас!

# 36
Оооо Ециии искам и аз моренце, ама тази година само през криж макарон  Mr. Green

Ради, аз съм чувала, че колкото по-късно проходи детето, толкова по-стаболно е, та не знам дали е хубаво от толкова рано да се пОти малкия, но щом настоява.... нали той е шефът

варненските мами, много се пазете от хепатита  Praynig вече няма да гледам новини, че само се стресирам  ooooh!

аз продължавам кола да си търся, хем евтина, хем хубава, пък и икономична  Mr. Green ама че съм скромна. Измъкнаха ми из-под-носа една фиеста и много ме е яд, но здраве да е  Simple Smile

Само да попитам какво правите с бебоците, когато са потни? Дарко непрекъснато е мокър, от момента, в който го преоблека и не мога да го преобличам прес половин час, или пък трябва  newsm78

# 37
  • Пловдив
Здравейте момичета, аз се посъвзех след ходенето до Равда и сядам да се отчета този път подобаващо, а не оплакващо.
Честити ходещи човечета на Пипиоле, Лулу и Дейзи!   tiptoe   smile3539 running Они, Мартинка и Бобчо  да ходят, да щъкат, да вършат повече щуротии и да го правят безаварийно (безаварийно за тях, не за мамите, за мамите може да е и  аварийно)  newsm77
Еци, много сте хубави, косичката ви доста е пораснала и Мони като гледам на огледалото и при дрехите се чудя на кой ли се е метнала newsm03 Приятно изкарване на Златните!     grinning039
Тайги, Рали добре си е прекарала на морето, нищо , че е проспала част от плажа, а от гърба на тати гледа много смело.  smile3503
Уо, и Приси падна от кошарата миналата седмица, тя просто щъка навсякъде и не застава на едно място, слава богу и на нея нищо и няма. Praynig
Евичка, много хубаво се гушка Тити в мама, знае си че там е най-хубаво, а и вие се очертавате почитатели на бирата като нас.  beer
Лу, за Момин проход казват че било много хубаво – до Ихтиман е, а както са ти казали в Хисар и Велинград също е супер за семейни почивки.  family
Пепи, да гледаш зетя и да го слушаш, нищо че е послушен, теб може да не те слуша, важното е после да слуша Приси.  newsm62
Гал, много е пораснал Дарко и както гледам хубаво си и хапва. feeding
Асеим, на минерален басейн също не е зле, така че няма защо да съжалявате за морето.  smile3549
Ани, приятно изкарване в Банско!  Peace
Приска вчера беше болничка – в 3 сутринта ми се събуди и като я пипнах гореше – 39.2, тази температура беше целия ден, педито каза, че гърдите и гърлото са добре, изписа панадол, витамин С и хомеопатично Беладона. Аз панадол си и давах. Цял ден си поддържа температурата, много жалничко мъркаше и само се гушеше в мен, унасяше се да спи за малко и пак се събуждаше и цялата гореше. И вечерта в 20 часа просто температурата падна изведнъж. Днес пак е добре, но не е много щура, както останалите дни, дава го по кротко. Нядавам се да не я вдигне пак.  Praynig

# 38
Здравейте и от мен мацки,
Прибрахме се днес след добре прекарана почивка Mr. Green Изпечена Вероничка нямаше, защото се оказа, че морето, пясъкът и всякви подобни настилки не са за нейното нежно дупе  hahaha Само като усети пясък или трева и започва да мрънка. Но иначе си изкарахме добре, не се оплаквам. Сегааааа, ако кажа, че , ако бяхме сами щеше да ми е по-лесно няма да излъжа, но наистина емоцията беше много приятна. Снимки ще пусна, но .... някой ден  Embarassed сега ме мързи да качвам, а и съм доста изморена Tired
Морето беше МНООООООООООООГО мръсно. Аз съм половин варненка, но такава гадост не съм виждала. Излязоха ми пъпки по ръцете от мръсната морска вода #Cussing out
СЕгааааа
Аник кажи как поняся Габчо кухнята на хер бебе newsm78 и как е окото, разбрах, че много се  е посинил Cry
Тайги страхотна придобивка се оказа този самар. На морето даже не носихме количка и не съжалявам въобще Peace
ЗлаВещица няма да коментирам - за теб само това     bouquet  bouquet  bouquet
Пепи, включвай се по-често Hug Hug Hug

И да се оплача ooooh! - това дете няма спиране. Като комета е. крака не ми останаха. По едно време ми писна и я оставих да ходи където пожелае. Резултатът беше, че хотелът се сдоби с подвижен парцал Wink обърса всичко де що имаше. Но поне радваше хората. Един човечец ( германец) беше издебнат в гръб, беше прихванат здраво за крака, а той милия като се обърна видях, че носеше 5 чаши на някъде #Crazy 100 пъти се извинявах ooooh!
Какво ли още ни чака...

# 39
И да се оплача ooooh! - това дете няма спиране. Като комета е. крака не ми останаха. По едно време ми писна и я оставих да ходи където пожелае. Резултатът беше, че хотелът се сдоби с подвижен парцал Wink обърса всичко де що имаше. Но поне радваше хората. Един човечец ( германец) беше издебнат в гръб, беше прихванат здраво за крака, а той милия като се обърна видях, че носеше 5 чаши на някъде #Crazy 100 пъти се извинявах ooooh!
Какво ли още ни чака...

Joy Joy Joy

Защо ли ми е познато  hahaha

# 40
  Пипи, добре сте ни дошли с Они!
  Момичета, какво правим утре със срещата? newsm78
  Принципно аз съм на линия!

# 41
Ради, тя не е ли други ден на 8-ми?!
Аз май ще съм пас,че сме на консултация:-(((Ще видим,де може и да се класирам поне за здрасти.

# 42
 Уиничка, ама аз бях убедена, че утре е осми! Joy
 Леле, колко съм зле Embarassed

# 43
# 44
Милото каква цицинка само  ooooh! Много е порастнала  Simple Smile И как пълзи само из заведението  Hug Не си ли лапа после ръцете? Аз Елито не смея да я пускам, защото всичко облизва и ръцете си лапа  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт