Отговори
# 15
  • София, Младост 3
айде малко снимки от нас

тук повече

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Последна редакция: вт, 01 авг 2006, 11:22 от evichka77

# 16
  • Sofia
Мерси много за комплиментите.  Blush
Ани, в Албена наистина беше само за разходки с количка. Градинки, алеи, колкото искаш. Беше пълно с колички. Направо ме е яд, че не отидохме за повече. Ама като все се притеснявах как ще й понесе. Гледах новите снимки на Габи, направо не мога да го позная, колко е порастнал.. и е станал един чаровник  Hug
Аз тия две седмици съм по-свободна ако решите за среща с бебета през деня съм на линия.
Еви, мерси   bouquet  Crazy оправих го
evichka77 , сега видях и вашите снимки. Направо голям мъж станал Тити, чак и биричка си пийва.  Hug

# 17
Егати отношението  Shocked

# 18
Здравейте мами.Включвам се за малко в новата ни темичка.

Еци много сте пораснали.Много сте готини -вече усилено шетате с проходилката.
Тайги личи си че сте изкарали добре.Рали е голяма сладурана.

Аз да се похваля,че и ние ходим,ама направо тичаме.Не може спокойно да ходи .Като тръгне прави големи крачки и се забързва да си потича hahaha
А инче аз започнах работа уж за една седмица,но май ще изкарам месеца.Така ,че няма да се класирам за срещата с бебоците.

Хайде лек ден от мен и приятни разходки  bouquet

# 19
Здравейте,мамчета септемврийки! Напоследък имахме малко проблеми с Йони и нямах никакво време за нета, но сега вече сме здрави и сме добре и сега докато тя спинка аз реших да пиша няколко реда!
Разгледах снимките на Тайги, на Иви, Еци  и Евичка и набързо на няколко други бебчета, страхотни са! И наистина колко са големи вече нашите малки слънчица!  Hug
АниК, и Йони не пълзи, просто не иска според мен, тя по корем по принцип не обича и като иска нещо да вземе все още го стига с въртене  по земята Joy или почва да плаче и вика а-а и да и го дам! Ама не е проблем много деца изобщо не пълзят а направо прохождат  Peace

Ние в събота пътуваме за Варна! Докторите казаха, че няма проблеми, Йони вече е здрава, но ще пътуваме много рано сутринта-в 4 ще тръгнем! Незнам дали ще имам възможност да се видим с варненските мамчета, защото сме само за 1 седмица и сме с компания, но може някой ден на плажа да се разберем да се видим! Ще се обадя във всички случаи на Иви!
Абе тези снимки на Ели и Али къде са правени, Уини ли е била във Варна или Иви във София?! Страхотни са! А Али колко голяма изглежда с тези дълги косици, леле, моята Йони изглежда още бебе с тази плешива главица  Mr. Green Ама какви сини очи, направо да се влюбиш!  Heart Eyes

Целувки на всички бебчета!!!

# 20
Лекичко сме разконсперирани  Joy Ще чакам да се обадиш Simple Smile Аз идвах до София, но само Уиничка открих и се видяхме в Борисовата градина.

Дейзи честито прощъпулче и на вас   bouquet

# 21
Хайде и аз да се рапиша за мъничко Grinning
Тайги, много хубави снимки Hug Добре сте си изкарали Hug
Дейзи, честит щрапулчо и на теб Hug
Вещи, не знам какво да ти кажа. Сори, че пак ще се изкажа рязко по въпроса, обаче на някой критическата наистина не му се е отразила добре на времето, но както се сещаш това не си ти Rolling Eyes

Ние още не сме решили къде ще ходим на почивка Embarassed Не сме решили и дали ще взимаме Мартина с нас, ако ходим на море Rolling Eyes Ох, много са ми тежки децата на път Confused Как можаха и двете да се метнат на мен с това повръщане #Cussing out #Cussing out #Cussing out Сега се оглеждам за нещо с басейн, някъде на планина и по възможност на не повече от 200 км от София.

# 22
Здравейте момичета  Hug

Честити ви ходещи дечица  Hug
Тео още не може сам, но като се опитва упорито  Laughing И лазииии, като хлебарчица навсякъде пълзи. Много е активен, но послушен, до колкото може на тази възраст  Grinning

Тайги, Рали е станала толкова голямаааа и каква хубава руса косичка   bouquet Страхотни са ви снимките  Hug

Вещи, как може майка ти да е такава не знам... Не им ли минава през ума на тези хора колко те нараняват и че може да си задържат мнението за себе си. Поне да не те безпокоят и обиждат излишно! Приси е толкова чаровно малко момиченце, толкова е миличка, как не им трепна сърцето поне малко!  Cry

# 23
  • Sofia
Е, Пепе, хайде де, къде се изгубихте?!  ooooh! Я да пуснеш нови снимки на Тео, да го видим колко е пораснал  Heart Eyes

# 24
  • Варна
Здравейте и от нас!
Много хубави снимки на всички бебоци  Heart Eyes
Ние няколко дни бяхме на гости в Бургас на кръстниците ни, и Мони тръгна уверено да върви, преследвайки тяхната хубавица на 1г 2м. Сега вкъщи не се спира, тъй че и ние ще правим в най-скоро време прощъпулник, само да си приключим ремонта Praynig
Водихме я няколко пъти на плаж, вече не я е страх от пясъка, само от морето, но в надуваемия басейн направо се побърква от кеф, може да стои с часове  Laughing
На всички на които им предстои почивка, да си изкарате много хубаво  Hug

# 25
Ето ни и нааас, завърнахме се от пътешествие и вече влезнахме във форма. Беше голямо приключение  Laughing
ето и колко сме пораснали, малко снимки, но нямам нерви да го чакам това бгфото  Crossing Arms

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=6765&AlbumId=62104

Лулу, защо не дръпнете към хисар, има басейн, спокойно е, малко е пенсионерско обаче  Sunglasses
пампорорво също е наблизо и лятото е супер, нощо че няма сняг, велинград също е супер, но май е повече от 200 км  newsm78

Дарко направо ме скъсва от търчане, не спира да тича, но за ръчичка, продължавам да се оплаквам от кръст  Crazy записахме го на частна ясла и от октомври съм на линия в работата, за което ми е много криво  Confused направо не знам как ще го оставя. Мислех първоначално на гледачка да го оставя, но ми искат по 2 лв на час + карта за цялата мрежа + телефон и ваучер за връзка, еми няма да стане  Crossing Arms

целувам всички бебоци по хубавите дупета  Heart Eyes Hug 

# 26
  • Sofia
GALL, а частната ясла по-евтина ли е от гледачка  newsm78 Най-евтината, която аз намерих е 350лв./месец. Иначе съм повече за яслата - поне е с деца, а не с някоя хухавелка  Crazy

# 27
Gall, Evichka, ПЕпа!

Добре сте ни дошли отново.

Ние дружно ще пропуснем морето тая година, ама кво да се праи.
Ще ходим по села и паланки за сметка на това.

Утре сутрин заминаваме в Криводол при свеки, жената има годишнина и ще има купон. А като знам каква страхотна готвачка е, сигурно е че ще е супер Simple Smile

А след това пък след една седмица отпрашваме за Панагюрище. Там има минерален басейн, та може малко да потопим трътките.

Красимир е все така изумен от света около него и тази сутрин го видях със същата страст да дъвче умряла хлебарка, която е намерил някъде по трасето.
Ама аз вече не мога даже и да се ядосам на такива неща, понеже не е само един такъв случай.

Нямам търпение да свърши днес работният ми ден и да отпрашваме на "подготовка" за пътуванията Simple Smile

И аз мислих, мислих за частна ясла, пък после реших че ще доя фирмата да ми плаща домашна работа и ще изчакам малко с ясли, ще го пращам сигурно някъде към 2 годинки като стане.

Лулу, има готини почивни станции на Панагюрски колонии, въздуха там е супер, не е далече от тук, има сума ти дечурлига, за да не им е скучно на вашите, абе питай мъж ти, не може да не е ходил там на лагер като дете.

Честито на ходещите дребоси, ние за мое съжаление сигурно скоро ще се присъединим към тях.

Тайги! както вече съм споменавала нееднократно кака ти Рали е голема убавица то и ние за тва сме я аресали Wink

# 28
http://www.bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=2750112
Гал щях да падна под бюрото от хилене Joy Joy Joy

Мамета, благодаря за предложенията:) Аз днес ще се обаждам насам на тама.

# 29
  • Sofia
Ооооооффф, всички са в отпускарско настроение, а мен това супер ме дразни  Mr. Green Аз обичам да има Йекшън. Като се сетя миналата година по това време как трябваше да си стоя в къщи за задържане... ooooh! Пак ме бяха хванали бесните  Crazy А всъщност защо се оплаквам, като от 1 седмица съм полудяла от тичане нагоре-надолу  newsm78 На всичкото отгоре колежката нали е в отпуска и Габриел върви навсякъде плътно с мен - носи на ръце, вади количка, прибирай количка, пак носи... при тия температури... #Crazy Два дни се опитах да нося ризи - изгладена, сгирджосана, но...само за броени минути: едно гушкане и покатерване на наследника по мен и бях на баница. От днес - пак памучни потници, чиста работа  Peace
Нещо съм във фаза, сори  Praynig , но... събота и неделя го удрям на разпускане, а в понеделник заминаваме с Габи за Банско. Обаче толкова съм се сдухала, че ме е страх Габи да не го хване шарка точно преди пътуването  ooooh! Само гледам другите деца да нямат симптоми, а вчера едно в магазина имаше червени петънца по бузките. Ама нали е заразно преди да избие  Crazy

Анита се е смахнала  Crazy Дано бързо ми мине  Praynig

Luluto, не мога да отворя линк-а  Cry

Общи условия

Активация на акаунт