.Първо, Честит Рожден Ден на Rose madder
, пожелавам ти много щастие и любов! Разгледах всички снимки подробно, много лятно, приключенско и весело настроение. Много неща исках да кажа, но се обърках вече и ги забравих
.Иви, съжалявам, че не ти звъннах, но и чак сега видях съобщението. Минахме през Варна събота за 3 часа покрай една бизнес среща. Разходихме се малко по магазините, че беше страшна жега и надписа "климатик" беше определящ
. Яд ме беше все пак, че нямах номер да ви звънна, да видя Елито сладинко поне. Очарована съм от града, много е голям, красив и оживен. При нас какво ново: има малък напредък с ядливостта на кухнята, Мони стига 1/2 порция с повечето манджи вече. Тръгнало е второто зъбче, вижда се, и още 6 (
. И аз замислям рожденни дни, че сме се подредили през 2 седмици: беба, мъжо, аз. А започваме с именния й ден, за който планирам да приготвя чийзкейк по моя още неизмислена достатъчно рецепта
. За торта съм харесала 2 детски - на Неделя и Росита. 1 въпрос: как сушите косицата на бебо след баня? Вече е по-дълга и само с хавлийката остава доста мокра, не съм ползвала сешоар за целта досега, но май ще се наложи

.
Да пробваме тогава във 
Аз чакам да станем на годинка и после ще се кръщаваме. Може би другото лято

Как си успяла да се овладееш, че и да му дадеш номера. Браво на вас
), сутрин и през деня, колкото иска.

Ама снимките ви са страхотни
В Италия май ви е било страхотно 
Rady, AniK, Ruxi