Октомврийче смее се със глас, пролетта посреща във захлас! - 2019 -Тема 4

• 17 529
  • 764
  •   1
Отговори
# 420
Аз съм супер доволна от памперс и премиум кейр и актив бейби, вече 2 месеца не я мажем с нищо на дупето и няма проблем, никога не протичат при нея. Сега мисля да пробвам молфикс, че моя приятелка ми ги похвали. и Малката пищи и се извиква и после се смее, понякога пищи и ако е сърдита или нервна. За момента няма проблем с венците, само смуче и хапе всичко, но за наше щастие не е нервна и не плаче.
Правим й вана и много се радва, рита, рита, първия път беше малко смутена, но сега е кеф.
Сутринта ака 3 пъти и се сетих за метода с издържането и хигиената, ама в 05:30 кой да я издържа Grinning

# 421
Аз съм на Памперс от самото начало и няма никакви проблеми.

# 422
На нас памперс много ни пропускаха и се впиваха в крачетата, та ги сменихме. Сега ползваме baby love - на ДМ, Little angels или little ones.

За ваната да ви попитам преди или след къпане ги слагате във водичката? Винаги съм се чудила как става. Ние го слагаме на празна вана и започвам да го мия и тя се пълни с мръсна вода

# 423
Аз нашия го слагам в пълна вана, първо се плацикаме малко (още гледа уплашено обаче) и после го сапунисвам във ваната и го плакна на душа и с това приключваме...не знам колко е правилно така, ама така я караме (не всяка вечер).

# 424
Също така в банята ли ги къпете? Ние го къпем в стаята на стойка, заради влагата в банята, но стойката много взе да се клати от ритниците, а пода става целият във вода. Чудя се дали е удачно да го къпем в банята вече. Ще тр да попитам педиатъра

# 425
Ние пълним коритотот с топла вода и я слагаме. Къпем я в нея и доливаме топла вода. Накрая мъжът ми я вдига да я изплакнем. Ние я къпем в хола, че е по-топло.
Сутрин я мием пред огледалото в банята, ръцете и лицето и също гледа странно 😁😁😁 но свиква вече.

# 426
Ние с Мм я къпем в спалнята с коритото със стойка , но когато съм сама я къпя в банята. Затоплям първо с една печка да не и е студено и направо там. Даже ми е много по-удобно с душа да я изплакна , че е с голяма коса и като се разпени няма изполиване иначе 😁

# 427
Ние го къпем в хола на масата във ваничката.
Първо обаче мием дупето на мивката.
След това го слагаме в пълна вана и го сапунисвам, следва обливане с водата от ваната.
Накрая го вдигаме и изплаквам с чиста вода.
Отскоро обаче много шава и рита и всичко става във вода около нас Grinning
После го мажа обилно с всички помади и сме готови Simple Smile

# 428
И ние я къпем в банята. Ползваме мрежичка върху коритото и й е много удобно. Поливам я с душа и от двете страни и накрая мъжът ми я вдига да я изплакна. Преди я къпехме в спалнята, но голяма разправия да се носят корита, легени, всичко става във вода и си я къпем вече в банята.

# 429
Teetha gel от България ли го купувате или го поръчвате от някъде? Аз взех едно гръцко Mundisal, но не съм го ползвала още. Другата седмица сме на консултация и ще видим педиатърката какво ще препоръча.

Иначе си вади биберона и започва да го дъвче от твърдата страна, явно ръцете не са достатъчни Grinning
Аз съм в Англия, надявам се няма разлика откъде го взимаш.

За къпането....  ние й слагаме ваничката в нашата вана. Тя си имаше мрежичка, но натежа и вече я къпем без нея. Най-обича да се потапя, направо и главата под вода.  Но й е тясна така, та търсим по-голяма. Тъпото е, че още съответно не седи и трябва да има вътре в коритото и столче, което да се маха за момента в,  който ще започне да седи. Направо не знам. Дори търсим да я запишем на плуване, такова удоволствие изпитва от водата Хаха. (При 2ма родители удавници)

Последна редакция: ср, 19 фев 2020, 14:13 от WorldWide

# 430
  • Пловдив
Всички ли плакнете с нова вода...само аз ли я цопам във ваната и излиза оттам уж умита и това е?!
Ние ползваме Авен душ гел , но не всеки път, понякога само във водичката се къпем без нищо. Понякога чай от лайка слагам във водата.Косата рядко мием.

Ние сме с Pampers premium care , Pampers Pure и Hipp. Въртя ги и зависи кой е на промоция. На ДМ са ми с къси крила и твърди. Памперс ми изпускаха , когато спяха настрани бебетата (около 1 месечни)..оттогава нямаме проблем, защото е по гръбче.

# 431
Бяхме на консултация, 7100 гр, 65 см. Биха и двете ваксини заедно, втория прием, да видим как ще е тази вечер. Иначе много плака, така не съм я чувала никога да плаче. 😐😐😐

# 432
а първия път отделно ли ги биха?аз се колебая следващия прием накуп ли да го направим или пак през седмица...днес ни беше втората ваксина от първия прием-седмица след първата.

# 433
Ние повешето пъти я къпем само с вода, по-рядко с гела на Хип. Не обича да й мием главата. Утре сме на втори прием на 6-валентната и тръпки ме побиват, поплаква по около час привешер после спи и й минава, но е неприятно.

# 434
И ние не ги поливаме с чиста вода като са в коритцето,иначе повечето пъти на мивката ги къпя целичките. Simple Smile
В понеделник им бяха последните ваксинки - по 3 на веднъж. 2 в крачетата и една през устата.Плачкаха само докато ги боцкаше педиатърът,бързо се успокоиха после и не са имали странични ефекти.

Общи условия

Активация на акаунт