Октомврийче смее се със глас, пролетта посреща във захлас! - 2019 -Тема 4

• 17 435
  • 764
  •   1
Отговори
# 120
Аз съм взела гел teetha и прахчета ще взема.
Моя мишок яко лапа ръцете, всичко което хване си го пъха в устата, което ме кара да мисля, че венците го сърбят. Още не е станал много крив, но очаквам. Коликите му се разминаха, но със зъбите драмата ми се струва че ще е дълга. Дано не е така де.
Столче за хранене мисля да взема най-обикновено от Икеа.
Не искам да има нищо по него, защото съм сигурна, че нон стоп ще се налага да го мия и чистя, а това което съм харесала няма сложни елементи по себе си.

# 121
Аз още нищо не съм взела за зъбки, но май го започнаха вече.. на моменти е много крив. Бута всичко в устата, чеше се и ръмжи, и вика 😀 после се ядосва и започва да реве и г/д това прави цял ден. Така е няколко сни, после има затишие. Няма побеляло по венците, така че още има да се мъчим

# 122
  • not found
И моят е така , а уж е кротушки. Вие играчките за гризане - изключвам Софи жирафчето - как ги почиствате преди да ги дадете ?

# 123
Ако ѝ дам играчка за гризане не знае какво да прави с нея. Пробвах аз да я държа и пак не става, тя прави езичето като за сукане. Само ръчичките и лигавника, ръкавите такива неща бета и яде.
И аз мислех за това жирафче дали няма да ѝ по-лесно с него.
И моят е така , а уж е кротушки. Вие играчките за гризане - изключвам Софи жирафчето - как ги почиствате преди да ги дадете ?

# 124
И моят яде всичко, на играчките за гризане се сърди защото са му твърди. Яде всички завивки, одеала, дрехи, ръкАвите си, когато докопа моя дреха също в смуче.
Играчките ги измивам и стерилизирам и му ги давам пак.
Но аз имам две кучета и всичко е в косми, сигурно още дълго ще стерилизирам, защото и бвз това всичко останало е достатъчно мръсно. Grinning

# 125
  • Пловдив
Измивам ги с гореща вода . От био магазина тук взех една каучукова гризалка супер лека огъваема..хич не е така твърда. С нея се оправяме ..подавам я и я държи и бута към устата

# 126
Здравейте, мами и бебета!
Страхотна нова тема , благодаря!
Вече и аз чета усилено за захранване, че времето лети. И аз мисля столче от ikea  да взема.
Относно гризането и моята бебка е същата.
Купих й лигавник със специален накрайник -гризалка. Много го харесва.  Вижте дали има из българските магазини.

# 127
В Уайкики съм виждала такъв лигавник, но не съм купувала.

Тя хваща вече гризалките и ги хапва много сладко. Купила съм и обикновени, но гледам да са гумени, че понякога не си уцелва устата и си удря лицето.

# 128
И моето държи гризалки , но като ги изпусне трябва бързо да ги мия , а така дезинфекция не е нужна веднага 😉
Пестя си малко усилие😂😂😂

# 129
Аз с голямото дете бях луда- дезинфекции, чудесаааа... и пак не можеш да го опазиш никога са не лапне нещо мръсно!
Сега с малкия съм къде-къде по-уранвновесена. Естествено, че всичко ново минава през дезинфекция, което има и плат по него- и пране и т.н.... но ако нещо падне на пода вкъщи, който се старая да поддържаме чист, просто го вдигам  и давам!

# 130
  • София
На нас ни го подариха това жирафче, но не. Не е по-лесно с него. Понеже не е заоблено и издадено по равно от всички страни, е много трудно за докопване в устата. Моята беба само му се дразни и реве. Взех й една гризалка риба на Томи Типи. Тя е като цяло обла и е много по-лесно с нея и една гризалка ринг.
Ако ѝ дам играчка за гризане не знае какво да прави с нея. Пробвах аз да я държа и пак не става, тя прави езичето като за сукане. Само ръчичките и лигавника, ръкавите такива неща бета и яде.
И аз мислех за това жирафче дали няма да ѝ по-лесно с него.

# 131
Днес бяхме на гости в една приятелка. Малката заспа в колата преди да идем - около 16 ч. и я събудих да яде към 19 😁 от там нататък няма заспиване, гука, вика, смя се, хапна набързо, игра си.. чак сега като се прибрахме хапва пак и се надявам вечв да заспи.

# 132
Ние жирафчето Софи си го харесваме. На самия жираф му яде краката - там явно му е най-удобно. Понякога и ушите, но не толкова 😀

На етикетите всички чесалки, които съм гледала по магазините пише да не се стерилизират. Аз естествено пробвах да стерилизирам 2 от тях и те се стопиха в стерилизатора 😂 сега вече ги измивам с бебешко веро и после заливам с вряла вода.
Но ми писна само дс мия гризалки, та ще се поразтърся за този тип лигавници. Много ми допадат. Даже ме е яд, че вчера ходих в мола и не съм взела...

Вчера бях на шопинг уж за себе си... ама се върнах с куп торби бебешки дрешки 😭 изобщо не ми е интересно вече да пазарувам за себе си

# 133
И аз само се чудя какво да й купя. Вчера така я бах нагласила, че се шегувахме с мм, че е по-модерна от мен 😂
Аз заради кърменето съм все с дънки и блузи, за да мога бързо да реагирам, а по принцип обичам много да нося рокли, ноо сега няма как, затова пък тя вече има 20 рокли и не знам кога ще ги износи 😂😂

# 134
И аз вече постоянно пазарувам за детето и винаги в магазините ме влече към детските щандове. Вчера пуснах поръчка от ХМ, в която има едно нещо за мен, едно за таткото и 21 за малката.

Но ми доставя удоволствие, на нея всичко й стои толкова сладко, как да не го взема. Нищо, че понякога ги забравям забутани в шкафа и се сещам чак когато са й умалели вече.

Общи условия

Активация на акаунт