Октомврийче смее се със глас, пролетта посреща във захлас! - 2019 -Тема 4

• 17 556
  • 764
  •   1
Отговори
# 345
Ние взехме столче за хранене Чиполино Куки - регулира му се положението на седалката, височината, на 4 колелца е. Малката много си го харесва и през деня я слагам там да си играе.

От Икеа може би ще вземем едно столче да има и за при нашите за по-нататък като може да сяда.

# 346
Аз съм в Дървеница. Рядко щъкаме из самия квартал. Много ни е близо парк "Студентски" и обикновено там се разхождаме. А пък таткото, като е на линия, отскачаме до Борисовата, Заимов, езерото в Дружба.

# 347
За столчетата на ИКЕА гледах, че има възглавнички, които може да се ползват докато детет вече е по-стабилно и го подпира. Вероятно ще взема такова. Разгледай в сайта под столчетата са и възглавничките.
Снощи за първа нощ от месец може би малката заспа в 00:30, тъй като изпуснах момента за приспиване в 19:00 и спа от 21:30 до 22:30. Стана в 06:00 и заспа сега. Направо съм парцал, преди това беше много сън за нас, а сега бързо свикнахме да спим повече и съм зомби. Поне времето е хубаво и ще се разхождаме днес.

# 348
Здравейте.
Ние днес изядохме първата лъжичка картофено пюре и  мисля, че му хареса. Аз си го приготвих  -мисля,че е по-добре от купешки.
Ако веднъж на ден.
Приспиваме се гушнати, но изтървем ли точния момент е голям рев.

# 349
Аз съм в София. Разхождаме се главно в зоопарка, тъй като ми е най-близо. От време на време ходим в парка на Студентски град или в Южния парк

# 350
Аз съм в Дървеница. Рядко щъкаме из самия квартал. Много ни е близо парк "Студентски" и обикновено там се разхождаме. А пък таткото, като е на линия, отскачаме до Борисовата, Заимов, езерото в Дружба.

Аз съм във Витоша и почти всеки ден сме в Студентски.
Може да се разберем някой ден заедно да се разходим Simple Smile
И зоологическата ни е наблизо Simple Smile

# 351
  • София
Момичета, четох, че към домашно приготвените зеленчукови пюрета трябва да се добавят по няколко капки мазнина. Моя приятелка, която захрани, каза, че добавяла гхи. Аз мислех за рапично олио, но говорих с един дистрибутор на био продукти и той каза, че в България рядко се намирало чисто рапично олио без примеси. В сайта на хипп видях, че имат био рапично олио, но никъде не мога да го намеря. Затова ще слагам и аз гхи. Вие ще добавяте ли нещо?

# 352
По принцип е хубаво да има някакви капки мазнина, за да могат да се усвоят зеленчуците, но и яз не знам каква е най-добре.

# 353

Аз съм във Витоша и почти всеки ден сме в Студентски.
Може да се разберем някой ден заедно да се разходим Simple Smile
И зоологическата ни е наблизо Simple Smile

С най-голямо удоволствие Simple Smile
Ако искаш, може да си пишем на лични и да се разберем Wink

# 354
Това със зоологическата звучи интересно.Аз познавам едни хора,които са си купили годишни карти и се разхождат там.Ние сме в Хиподрума и вече всяка дупка в парка ми е позната Grinning Като се постопли може да си направим някоя среща някъде

# 355
Това със зоологическата звучи интересно.Аз познавам едни хора,които са си купили годишни карти и се разхождат там.Ние сме в Хиподрума и вече всяка дупка в парка ми е позната Grinning Като се постопли може да си направим някоя среща някъде

Звучи чудесно! Simple Smile

# 356
Момичета, какво давате за зъбките.... ние за сега сме на тема плюнчене и дъвчене на палеца (и всичко) и съм в напрежение в кой ли момент ще започнат да го болят и няма да имам нищо под ръка....?!
Ще питам и педиатърката, ама и вие да споделите?!

# 357
Аз съм споделяла, че съм се заредила с английските прахчетата тийта. И малката се плюнчи много и всички пръсти лапа и лигавника дори бута в устата и е все мокър. Дрехите яде, чедо е.
Момичета, какво давате за зъбките.... ние за сега сме на тема плюнчене и дъвчене на палеца (и всичко) и съм в напрежение в кой ли момент ще започнат да го болят и няма да имам нищо под ръка....?!

# 358

Днес купих Калгел и Бочко и започвам да го мажа от днес.
Ще споделя дали има някакъв ефект, че е много нервен напоследък.

# 359
Аз имам целогодишна карта за зоопарка. 50лв стеува и почти всеки ден сме там. Просто в кв Витоша няма мн други опции.

Общи условия

Активация на акаунт