Октомврийче смее се със глас, пролетта посреща във захлас! - 2019 -Тема 4

• 17 550
  • 764
  •   1
Отговори
# 360
Ааааа и ние сме с всичко в устата, още не е станал нервен, ама е въпрос на време според мен, ами в сряда ще питам и педиатърката и в първата аптека ще накупя всичко, че ако стане екшън като с коликите и не знам...сега е толкова весел и засмян...

# 361
Aз съм в Хладилника и обикаляме Южен парк, ако има някой наблизо Simple Smile

# 362
Аз имам целогодишна карта за зоопарка. 50лв стеува и почти всеки ден сме там. Просто в кв Витоша няма мн други опции.
Това със зоологическата звучи интересно.Аз познавам едни хора,които са си купили годишни карти и се разхождат там.Ние сме в Хиподрума и вече всяка дупка в парка ми е позната Grinning Като се постопли може да си направим някоя среща някъде

Нямах представа че има целогодишна карта Grinning
Ще трябва да си направя и аз

# 363
50лв е картата за ЗООпарка за цяла година???

Боже тия животни откъде взимат пари да ги хранят се чудя с такива ниски такси.

Поне много посещаван ли е? Аз не съм ходила от поне 7 години в него.

Аз няма да слагам мазнина в пюретата. 
Слагам тук примерна схема за захранване от 6м+, на реда на въвеждане на нещата, ако ви хареса може да я закачим отпред.

# 364
Да, 50лв за цялата година, а единичен билет е 4лв. Животните главно разчитат на осиновители.  През седмицата има 5 човека на кръст 😁

# 365
  • Пловдив
Във виенския зоопарк е 45 евро за цяла година. В музеите по 30 и нещо. А единично е по 10- 15 евро. Човек ако дори идва на екскурзия по 2 - 3пъти годишно му е изгодно, камо ли ако живее тук.
Аз не съм слагала мазнини на първото дете в пюретата..бурканите имат ли? Не мисля да слагам и на това дете.
Ние бяхме на лекар , че гракне и има сопол. Засега сме ок, но ако се влоши или не се оправи няма да слагаме ваксина в сряда. Растем бавно и славно. Утре правим 4 месеца и сме 5970 грама. Има ли други като нас...изписани сме 3050 грама на 23 окт. Докторката ни каза, че сме ок. Момиче е и дори има гънки милото.
За зъбите мажем гелче дентинокс. Харесва й. Ама си я болят. Пръв й расте кучешкия отгоре. Ха ха

# 366
Мами, ние имаме проблем. Малкия на разходка може и 5 часа са спи. Ето например днес тръгнахме в 12.30 и се прибрахме 15.20. Събуди се пред вратата. Следобеда беше толкова кисел, както никога, голям рев, чак си помислих, че е станало нещо.
Дали да го будя повреме на разходка? Май много часове сън му се събират...

# 367
Ние в сряда сме на ваксина, вече е на 4 м ++ - около 7 кг, но я изписаха 3400 от болницата, така че е перфектна по книга 😀 само на кърма.
Засега няма зъбче, но ми се вижда, че долните два се образуват, защото във венчето се виждат две елипси, точно където трябва да са зъбчетата. Показах ги на една приятелка и каза, че правилно предполагам 🤪

А да ви питам, тези които сте секцио, как ви е белегът? Моят е като тънка линийка, белезникава черта, а около нея е по-тъмна кожа (червено-лилава), но не мн тъмно и ме филмираха, че така щяло да остане и трябва да ходя на пластичен хирург да го оправят 😐🙄

# 368
И моята спи много навън, което не й пречи на останалия сън.

# 369
Моят белег от секциото е един такъв червено лилав и хич не е  както съм чувала да казват като одраскано от котка, ами си е по-дебеличък...не знам така ли ще остане, ще се промени ли....аз и не го мажа много (контратубекс ми бяха изписали).

# 370
След доста време става тънък, поне година. Моят белег е на 5 години и последните три може би е такъв тънък, а сега от бременността стана тъмно кафяв, дано стане отново светъл.

# 371
След доста време става тънък, поне година. Моят белег е на 5 години и последните три може би е такъв тънък, а сега от бременността стана тъмно кафяв, дано стане отново светъл.
А второто ти раждане е било нормално?

# 372
  • Белгия
Ние нямаме зоологическа градина в града ни, но имаме годишен абонамент за една, която е на около час и малко път от нас - Pairi Daiza. Води се една от най-хубавите зоологически градини в Европа, а и с печалбите си подпомагат различни световни проекти по опазване на животни. Последното което знам е, че заедно с някакъв немски зоопарк разможавали вид папагали изчезнали в дивата природа и евентуално искали да ги връщат обратно в бразилските джунгли (или някъде там в Южна Америка).

Белегът от секциото ми също е дебел, разноцветен и в средата още нямам чувствителност. Започнах да се притеснявам, да не би да си остане така...  Някой има ли опит?

# 373
А второто ти раждане е било нормално?
Да, защото първото не е раждане, а коремна операция на яйчниците с разрез като секцио.

# 374
Здравейте моя бебешок от една седмица е мн неспокоен по няколко пъти на ден пищи неможе да си поеме дъх.Започна да яде по 170 мл.А и през ноща започна да яде иначе почти от раждането не ядеше през ноща.Всичко пъха в остата,мазах венците със кремче на бочко дукато гу мажех напипан подутина май са кучешките зъбчета незнам.Казват ми че неса са тръгнали зъбките две познати но аз незнам в четвъртак сме на лекар и ще питам.А  за кучешките зъбки било рано.Също плаче като види някой непознат.Преди заспираше дори сам сега в раницата засиваше няколко пъти,а днес заспа гушнат прав.Лека вечер

Общи условия

Активация на акаунт