🎭 Като две капки вода - сезон 8, тема 1

• 31 418
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Лунето маже би е избрала Лилито?!
То за толкова сезони се  разбра, че Лилито лесно се имитира, а на хората им харесва и пускатSMS за тоя който имитира Лили. Така че , ако е малко хитра ще е избрала нея.😉

# 421
  • Испания
Фънки беше прав, но не знам защо трябваше да изкаже всичко през агресията си.
Скрит текст:
Учуди ме реакцията на Маги, тъй като той принципно все е казвал, че пеенето не е най-важното. Сега обаче би отбой. Трябваше да "замаже" войнствеността на Фънки някак...

Защото е агресивен неудачник, на когото винаги някой му е виновен и воюва с целия свят, с изключение на събутилниците и съшмъркачите си.

# 422
Боже, Дара не я понасям. Младо момиче, а се носи като наркоманка, кофти умрял поглед, отворена уста..

# 423
Дара добре се справя, харесва ми.

# 424
Тая каква пусен си избра , нее е истина. Отиде да си мрънка под носа там, то и аз го мога това...

# 425
Опа, добър вечер, момичета! Голяма изненада днес, не очаквах, че тази вечер почват капките. Сега го гледам на запис и задължително влизам да се запиша.
Много съм впечатлена от Анди, страхотен Слави, досега никой не беше успял да се доближи дори, а той едно-към-едно, само едни 20 см. му бяха кусур.
За Галка - страхотен грим, и дотам! Нито глас (а Мадона не е известна с кой знае какви гласови способности), за енергия да не говорим.
Да видим натам как продължава...

# 426
  • Испания
Любима песен. Получава ѝ се на Дара имитацията.

# 427
Дара е мега зле.
Едни и същи бездарници ги въртят навсякъде.

# 428
Дара трудно я понасям, а изпълнението ми е безразлично. Давайте Луна Grinning

# 429
  • тук, на мястото си
Дара си направи имитацията много добре.

# 430
  • София
Еми браво на Дара, добре се справи! Направи си образа момичето, въпреки, че аз никак не я харесвам.

# 431
  • София
Не е лоша Дара, хареса ми.

# 432
  • ВАРНА
Хубаво шоу става с превес на актьорите над певците участници.

# 433
Еми браво на Дара, добре се справи! Направи си образа момичето, въпреки, че аз МНОГО я харесвам.

# 434
Да, добре се справи. Поговори на сцената и изпъкна пред другите, нормално!

Общи условия

Активация на акаунт