🎭 Като две капки вода - сезон 8, тема 1

• 31 315
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
Ох, да- така ми е писнало от него- Майкъл Джексън на 5, Майкъл Джексън на 20г, Майкъл Джексън на не знам си колко. 🙄
Е то и с Мадона и Бионсе горе-долу е същото.

Smileys, супер си! Flowers Hibiscus

# 706
Пък аз е очевидно колко слушам такъв стил музика🙊🙉🙈

# 707
Начиии, нямаме право да изразим мнение ли? Ми и аз искам да ми изпеят Adios   на Rammstein, длъжни ли са всички да я знаят и харесват?
Имаме право да изразим мнение, обаче ако може по-културно и без да обиждаме другите. Щото да наречеш “идиотска” песен, която е безспорен фаворит и на публиката, и на гилдията, е не само проява на лош музикален вкус, а и на лошо възпитание.

Последна редакция: ср, 26 фев 2020, 07:49 от Flo Ann

# 708
Изключително много се радвам на разнообразието при музиката.
Вчера някой коментираше, дали Жени Джаферович е сред гримьорите.
Да, там е. Видях от инстаграм.

# 709
Така, така.
Значи аз нещо съм пропуснала, че вчера бил стартът, но нормално. След най-добрия сезон (този с Ненчо) поспрях да гледам предаването, а преди се пльосвах пред телевизора точно в 8.
Вчера го гледах епизода на запис и слава Богу! Веднага като видях физиономията на Galia 😒 и преместих толкова напред, че хванах минута от следващия участник. Абсолютно никога не съм била в заблуда, че въпросната госпо'ица може да пее.
Тото е скрита лимонка, помнете ми думата. Може да пее и ритъма хваща, но се прави. Забелязах, че има хубав тембър,  още в ББ, когато пя във ваната. Докато Криско все се натягаше да доказва, че може да изкара верен тон, Тото винаги е целял обратното. Не съм на 100% процента сигурна защо, обаче. Поне засега, хаха. Както и да било. Ще я видим моята конспирацийка, накъде ще отлети.
Страшно много харесвам Маги, но знаех, че ще падне яко квичене. Та нея и Дара ги прескочих. Като стана въпрос - нито Дара, нито Айлиш харесвам. Да, и двете имат гласови данни, но песните и визията (по-голямата част) не са по мой вкус. Когато Маго каза, че е дърт и не я разбира тая музика, ми идеше да му дам high five. Нищо, че съм с една година по-голяма от Дара. 😂
Признавам, че и ДжуДжи (съжалям, не се стърпях 😂😂), така де - Георги, също попрескочих. Ми не ме кефи особено..нищо, че може да пее. Фънки прекали.
Анди ми хареса. Личеше си, че беше притеснен, но все пак пя пръв. Хванал е жестовете на Слави, ако беше по-висок имитацията щеше да заспи. Всъщност, мислех, че Магърдич е поканил Слави на живо или пък чрез жива връзка 😂. Няма да се учудя, ако стане така (защото определено смятам, че ще има още имитации на Слави).
Луна не беше зле. Баба Лили си е подскачала почти досущ, действително. Нооо, женицата верно я хапят щъркелите. Аз също забелязах, че погледът й не е на психически здрав човек. Поне направи шоО, спор няма. Щом, наистина, и Рачков бъгна. 😀
Маринов - много хубаво изпълнение. Съгласна съм с Хилда. Аз също съм фен на Синатра и тази деликатност, както и жестовете, са отличителни за него.
Фики - това не го очаквах. И да ви кажа, вярвам му, че е слушал Стиви ТОЧНО, защото баща му е поп-фолк певец. Момчето е искало да спре бъдещи предрасъдъци, поне според мен. И да, личи си, че е възпитан. Също като Магърдич, не го бях чувала, но го знаех от бъзиците за Издислав.
Честно казано, следващите образи нещо ми бягат по тъча. Струва ми се, че май май не са нагласени (поне за следващия лайв) ИЛИ я вдигат високо летвата, което е доста...жалък ход, защото с всяка година, цялостната картина на подбора, става все по-размазана.

Последна редакция: ср, 26 фев 2020, 01:49 от 4everYoung

# 710
  • Велико Търново
Тази година в испанските Капки имаше имитация на Billie Eilish.
Скрит текст:

Участничката е "дете-чудо". През 2004 /беше 9-годишна/ спечели детската Евровизия с:
И въпреки "чудото", на мен изпълнението на Дара повече ми се доближава до Били Айлиш.

# 711
  • София
И на мен Дара повече ми хареса, тя има и по-близък глас до този на Били. В испанския обаче виждаме доста повече ефекти на сцената и изглежда по-зрелищно.

Не ми харесва песента, спечелила Евровизия, такива песнички пеехме в училище едно време.

# 712
Бас ловя, че по нататък на Дара ще
 "дадат"  Папи Ханс!

# 713
И аз съм сигурна, че ще ѝ се падне Joy.
Песента, която изпя Георги много я харесвам, но винаги съм предпочитала да я слушам от оригиналния ѝ изпълнител - Shontelle
Цитат
"Impossible" is a song by Barbadian singer and songwriter Shontelle

# 714
И аз така.
Не може да ме грабне нещо първото предаване на новия сезон, но ще се опитам да го следя все пак. Ще ми е интересен следващия път Димитър Маринов като Йорданка Христова, уж случайност...

# 715
Това е Tones and I:

А това е Alma:

Сами си направете извода коя от двете е представена на снимката Smiley :

# 716
Луна с кафе, т.е. песента е на Тонес, а снимката на Алма? Те като сестри, как да не ги объркаш Smiley
Ми е на! Искаме нови песни и лица и музикалните редактори ни ги дават Smile

# 717
Ето за това май иде реч:
https://youtu.be/4iQxG8ZjYO8

# 718
За песента разбрах.
Тонес е австралийка, а Алма финландка.
Аз си признавам, че и двете не съм ги чувала, но ето, че благодарение на предаването се ограмотих музикално. Simple Smile Ей сега издирих Алма, много интересен и хубав глас.

# 719
  • Испания
Това е Tones and I:
Скрит текст:

А това е Alma:
Скрит текст:

Сами си направете извода коя от двете е представена на снимката Smiley :
Скрит текст:

И?

Общи условия

Активация на акаунт