🎤 Гласът на България - сезон 7

• 49 585
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • Испания
Вместо да обърнат столовете и треньорите да кажат на момичето защо не са се обърнали, Иван Тишев трябва да се обяснява на родителите.

Адски тъпо!

В чуждите формати, макар да не са се обърнали по време на изпълнението, ако участникът пее песен на някой от треньорите, той излиза и пее с кандидата. Така участникът е доволен, че е пял с идола си, въпреки че не е приет във формата.

# 616
Доста е надградил този младеж спрямо предната година. Е, песента също има значение.
Симона с избора си на песен не ме впечатли. Със сигурност може повече.

# 617
  • София
Ако Любо трябваше да пее без да го знае никой, със сигурност нямаше да го изберат.

# 618
Как са се спрели на Галена и Дара... Нито поведение, нито изказ, за външния им вид съм потресена... Сигурно предаването няма стилисти... Вместо да се оберат откъм поведение - те все едно са на улицата... Дара с този ретро грим е като от стар американски филм фантастика...

# 619
Оф... банален избор на песни. Направо като ги чуя и гласът е последното, което ме впечатлява. Толкова са ми втръснали.

# 620
  • Испания
Дара и Галена са като магистралки.

Добра е Екатерина. Малко изфалшиви към края на високите.

# 621
  • София
Екатерина много ми хареса.

# 622
Адвокатката много се караше, докато пееше, не ми допадна ..., може да е от притеснението, не знам.  Песните наистина са банални.
С оперното пеене много повече ми хареса.

# 623
  • София
Дара го докарва на клонинг на Бритни Спиърс в началото на кариерата, но клонинг, произведен в  някой гараж. Менте с една дума.

# 624
  • DE
Уф, тая Галена въобще не може да говори. Как ги избират такива треньори Sad

# 625
Днес повечето участници ми харесват.Истински изпълнители,казва Екатерина.Да,бе чалгата известна с микрофона във вана,истинска изпълнителка.

# 626
  • Испания
Браво, браво, браво на Екатерина!

"Истинските" изпълнители не разбраха, че не е свършила преди малко. Голям срам! Всички без Лечев.

Е, как Галена! Всяка година го повтарям: сигурна съм, че ги задължават кого да изберат.

# 627
И избра Галена?!

# 628
  • Пловдив
Най-забавното е че някои участници пеят по-добре от тези, които ги оценяват. Ето Катето е пример за това. Жалко за избора и накрая.

# 629
  • София
Галена и Дара са ужас, не знам дали ще имам нерви да гледам по-нататък заради тях. Едвам говорят, само се лигавят, само гледат останалите какво правят. Чак се учудих, че това последното момиче избра Галена. Дара някой избрал ли я е до сега?

Общи условия

Активация на акаунт