🎤 Гласът на България - сезон 7

• 49 553
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • Велико Търново
Откъде да се научи Кристина на нещо различно от "руски соц"? Имам познати бесарабски българи, имам познат българин, женен за бесарабска българка - разказвал ми е за гостуването си там. Нивото в тази част на Украйна е застинало на ниво 80-те години, така че няма как да се очаква нещо повече в развитието на младите хора, за жалост. На тях затова и им харесва в България, колкото и да сме назад в сравнение със страните от Западна Европа. А изненадата с майка ѝ, колкото и да е режисирана и нагласена според някои, няма как срещата с майката в момент като този да не е мила и вълнуваща, дори и само преди малко да сте се разделили. Какво ли остава за дете, което живее далеч от дома си...

# 76
  • София
Момъкът от Доминикана не трябваше да се провиква с поздрава за България по време на изпълнението.
Може би така щеше да има по-голям шанс - журито нямаше да знае със сигурност, че е чужденец, нямаше да стане ясно, че пее музика, която е характерна за мястото, от което идва, можеше да се гадае дали би бил добър и в други стилове.....

# 77
Дуетът ми хареса снощи, раздвижиха малко че бяхме пред заспиване. Останалите - незабележими.
Дразнещо ми е това вечно изтъкване, че са бесарабски българи, сякаш е гордост велика. Но така или иначе не ми хареса момичето.

# 78
# 79
  • BG
Никой не ме впечатли досега.
 ПП Омар беше невероятен, най-прочувственото изпълнение от всички, които чух тази година.

Последна редакция: нд, 08 мар 2020, 20:44 от нощен гост

# 80
На мен македончето ми хареса Simple Smile

# 81
  • DE
Изключително слаб сезон.

# 82
Слабичко, да. Дори рокаджията не ме впечатли. Ковърдейл .. моля ви се, недейте бе хора.

# 83
  • Испания
Петя - приятно представяне с китката. Само не разбирам толкова ли не търпи отлагане носенето на шини поне по време на участието във формата. Поне на мен ми е изключително неприятно за гледане.

"Аз не съм просто Графа, аз съм Хореографа".

Касандра - красиво момиче с много приятен тембър. Учудих се, че никой не се обърна.

Влади коментира, Камелия само повтаря като папагал. Все се надявах, че ще ни спестят присъствието ѝ тази година.

Светослав - има си човекът договор и участия в чужбина, значи не е "на живот и смърт" участието му.
Радвам се, че Влади и Михаела се обърнаха.

Румяна - прилича и говори като Тита. Много лигава. Голямо крещене.

Омар от Скопие - симпатяга с хубав глас.

Рут-Констанс Койнарска /народът изплисква легена, когато избира имена за децата си/. Рисковано е решението да се представи с класическо пеене особено у нас.

Давид - "Досега нищо не съм работил, освен да пея". Да си пее в кръчмите! Камелия "не посмя" да се обърне.

Рада пя любима песен на "Обичайните заподозрени". Когато пее, докарва някакво странно произнасяне на думите. Руснаците го приемат за лигавост и в никакъв случай не се обръщат, ако кандидатът пее по този начин.
Хареса ми авторската ѝ песен.

Георги - добро представяне.

Заключение: и тази седмица нищо разтърсващо.

# 84
  • DE
Ауу тоя младеж колко беше фалшив, доста покрещя.

# 85
  • IC 1101,Abell 2029
Долу-горе ми хареса само Мария Гогушева,момичето което се яви на 15г. в X-фактор.Позната ми се стори и Елена Сиракова,която си е вече полупрофесионалист,но не успя в сезона на Жана Бергендорф.Вероятно заради самата песен,не мога да оценя изпълнението й веднага.Не разбирам защо палячовците на столовете си мислят че са забавни като се кълчотят на кажи-речи всяко изпълнение,а не слушат добре това което се пее.Както и това че не минава въобще без някой,който да призовава участника да бъде в неговият отбор,но по един много изтъркан и досаден начин.Днес Графа удари дъното с брутално тъпите си импровизации.За пореден път си мисля че ако бяха за треньори някои които не са музиканти,но са забавни,щеше сигурно да бъде доста по-добре.Оставам и с убеждението че и предварително знаят кой ще излезе на сцената и какво ще пее.Дори и така да е и в чуждите формати,на нас това много ни личи и това никак не е ОК.

Последна редакция: нд, 15 мар 2020, 23:00 от alex_bg

# 86
  • Испания
Още не съм гледала епизода.

Позната ми се стори и Елена Сиракова,която си е вече полупрофесионалист,но не успя в сезона на Жана Бергендорф.

Не мисля, че трябва да допускат участие на хора, които си изкарват хляба с пеене. Не съм любител на конспирациите, но съм убедена, че треньорите имат предварителна информация за тези, които се явяват, а не се обръщат спонтанно.

# 87
  • пак там
И на мен така ми изглежда. Колкото и да се правят - става ясно.

# 88
  • DE
До сега нито един не ме е накарал да си пусна отново неговото прослушване. От чуждите има такива които слушам вече няколко години. За мен това е показателно или съм преситена с гледане на таланти или тази година няма такива които си струват. Слабо, много слабо.
Треньорите са такива позьори. Изкуствено, заучени реплики, преиграване...
Тази последната изобщо не ме впечатли, нищо невиждано и нечувано.

# 89
  • Испания
Кристиана имаше много приятен тембър, беше освободена на сцената.

Константин искал да го забележат звукозаписни компании, имало било стойностни певци, които трябвало да се бутат напред.
Нито ми харесаха тези разсъждения, нито безплодните му напъни на импотентен кастрат.

Николета - доста досадна. Обикаля форматите. Не ми хареса изпълнението ѝ на "Притури се планината". Голям залък за устата ѝ. Накрая ѝ излая гласът.

Хуан от Еквадор - нищо особено. Представи се с една от сезонните песнички, дрънкайки на укулеле.

Мария започна силно. Много добро представяне.

Жеко - страхотен тембър /а ла Тино/, но само на ниските. Съжалявам, че никой не се обърна.

Естествено, че знаят предварително кого слушат, затова и аргументите им след изпълнението са смешни.

Боил - чудесно старо име. Гласът му не беше нищо особено за разлика от приятеля му Жеко. Лечев се обърна заради стила на песента, та после и Влади. Като започнат да се превъзнасят, лошо ми става. Как пък случайно го попитаха дали има група!

Камелия като започне да се напъва да изобразява мислене, ще скъса някой менискус.

Алмир от Скопие - много му трепереше гласът. Имаше интересен тембър. Леко предран глас - типичен за ром.

За Елена Сиракова вече писах в предишния пост. Не е за този формат.

Общи условия

Активация на акаунт