🎤 Гласът на България - сезон 7

• 49 580
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Лидия е прекрасна, стана ми фаворит. Дара и Галена на какво отгоре са ментори? Какво стана а Графа?

# 661
Представител на младото поколение и представител на поп фолка.
Чак да ме дразни някой - не.
Лечев не ми харесва в този формат, но избор нямам.

# 662
Някой добър човек да даде линк за гледане на запис за българите в чужбина. Може да споделите също и кои сайтове използвате за тази цел. Благодаря предварително!

# 663
Предполагам сайтът на Гласът на България не се отваря в чужбина? Там има качен епизода.
Тук го намерих: https://www.nu6i-bg-net.com/ Не знам дали няма да отчетат като спам линка и дали ще се отвори. След като се затворят 5 изскачащи прозореца и се изгледат 2-3 реклами тръгва епизодът.
Иначе в YuoTube остава опция да се гледат индивидуалните участия, но ги няма коментарите на журито.

# 664
но ги няма коментарите на журито.
То пък изтрябвали са на някой. Достатъчно е ох, ах и кълчотенето им по време на изпълнението.
Бтв нали си бяха направили платформа като Нова плей, там би трябвало да е видимо от чужбина.

# 665
  • София
Някой добър човек да даде линк за гледане на запис за българите в чужбина.
_____________________________________________________________________________________________
Досега за ,,Гласът'', никой не е търсил ЛИНК за ЧУЖБИНА, затова не публикувах.

Гласът на България - Сезон 8, Епизод 1 (12.09.2021)

# 666
  • София
Да се отбележа и в тази тема Simple Smile Не винаги успявам да гледам предаването, но ако все така няма друго в неделя... Обичам музикални формати, но тук нещо ми липсва. Радвам се, че махнаха Камелия, но Галена не знам колко добър избор е. Дара ми е симпатична, но и тя не знам става ли за ментор. Дано не ги подведат с лош избор на песни. Всъщност само Любо Киров харесвам.
Вчера много въздействащо за мен пяха Борис и Лидия. Двамата мъже с чуждестранни имена също ми допаднаха, но чак по-добре да пее от Крис Корнел... айде да не преиграва Лечев. Даката от Лефтис според мен се подиграваше с Галена. Талантливо е момчето, но много се лигави и дразни с това. Странно ми е защо изобщо е във този формат. Те са си група от години, свирят си и сега. Преди участваха в Голямото рок междучасие по БНТ.

# 667
  • София

Как смешно каза: "От град Стара Загора съм". Ако не беше споменала "град", щяхме да си помислим, че е от село.

По принцип ние в Стара Загора си говорим смешно.

# 668
Винаги гледам началото на такива предавания, щото обичам музика, ама става все по-трудно.
Не мога да разбера какъв е този телешки възторг от журито някой като почне да пее и им хареса, като че ли не са чували гласове, много е неприятно. Много ме впечатли облеклото на двете дами - пижамено парти от началото на 80-те.

# 669
Дара някак си мога да преглътна. Но Галена  е като мумия. Ужасон направо. И това звънче Петя избра нея??!!
И да е жива и здрава Mari_Mar. За нас, които сме извън България, тя дава възможност да гледаме И Гласът на България ( и други любими риалити формати ).

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 13:17 от cardhu

# 670
Mari_Mar  много благодаря! Гледам другите предавания чрез твоите записи и си мислех,че не гледаш Гласът на България и затова не качваш. Продължавай в същият дух!

# 671
Доста сте коментирали, аз не можах да гледам снощи. На място съм където няма телевизия, а Бтв няма онлайн, много смотана телевизия, защо изостават така.
Та по принуда гледах Рачков, по Нова плей.

# 672
  • София
На място съм където няма телевизия, а Бтв няма онлайн, много смотана телевизия, защо изостават така.
В БТВ плюс излъчват онлайн

# 673
  • Испания
Гледам "Голос 60+". Никой не се обърна, докато пееше красива дама, която през декември ще навърши 85 години.
След като свърши, столовете са завъртяха, поговориха с нея, а Валерий Леонтиев, който е треньор, излезе на сцената, за да танцува с нея. Жената си тръгна усмихната.

# 674
Дина Юдина слушах аз, просто харесвам песента.Simple Smile
Може ли линк към тая дама, май съм я пропуснала, но и не го гледам редовно и подробно.

Редактирам, открих я! Simple Smile

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 14:14 от labrex

Общи условия

Активация на акаунт