Частни училища - информативно-дискусионна тема 35

• 18 845
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Салабашев. Ще се възползваме от утвърденото име и разпознаеваемостта Simple Smile Трудно, но яко Joy

# 541
  • София
Салабашев. Ще се възползваме от утвърденото име и разпознаеваемостта Simple Smile Трудно, но яко Joy
Профилирано? мне Simple Smile

Кое съкращение ни харесва най-много - ЛК, ПП, или ГП?

ЛК ми е малко като лична карта Confused

А някоя дама - Райна Княгиня?

# 542
  • София
Свети 40 мъченици
Крали Марко
Бай Ганьо - най-хубавото съкращение 😂
Предлагам парламентарно управление. Една ще бъде директор, но ще управлява цял съвет от съфорумки. Няколко жени тук имат хубава логика, и 1-2ма мъже за цвят 😛
Хан Крум 😊

# 543
  • Отвъд алеята зад шкафа
Името на училището трябва да говори и за неговия дух и концепция. Така че първо - какво ще е училището?

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 08:26 от gadamer

# 544
  • София
Може да има по една паралелка от всяка образователна концепция. И така би подхождало като име “Света Троица”, но тогава трябва да се ограничим до три концепции, малко бутиково, но за начало е ок Wink

# 545
  • София
Мария Кюри?

# 546
Може да има по една паралелка от всяка образователна концепция. И така би подхождало като име “Света Троица”, но тогава трябва да се ограничим до три концепции, малко бутиково, но за начало е ок Wink

Твърдо нье! Мен не ме бройте за прогресивни и монтесори неща след градинска възраст.
Виж бих обърнала внимание на школа по програмиране и роботика за деца. И школа по приложни занаяти и изобразително изкуство. Хор или вокална група и модерни танци. Извън това, че държа на сериозното ниво на образование с модерни методи. И спорт, много спорт, но извън МОН-ските нормативи.
Simple Smile

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 09:25 от Fancy

# 547
"Галилео Очоа Нютон Монтание фон Хумболт - Апостола имени Ломоносова Progressive School" с подкрепата на "The Maria Montessori Institute"  - ще е академично, но само за тези които искат да се сбръчкат от учене, да разберат какво е бърн аут на 10 и да не виждат слънцето 9 месеца от годината, а останалите ще копаят лехички, ще броят пчелички с Джъмп мат, ще ги гушкат и ще им свирят на арфа. Така ще се хванат и амбициозните харпии, и не дотам амбициозните им посестрими! И парите ще потекат ....

# 548
  • софия
Твърде много мислите и усложнявате 😂
Името трябва да бомбастично -
Предлагам “утрешен ден”

Тесла ми хареса, особено заради теслА асоциацията. А пък ПУКчето на училището ще наричаме “малката теслА”

# 549
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хаха, аз също направих асоциацията с теслА.

Мария Кюри ми харесва, малко феминистко, но кво пък?!

# 550
  • София
Много сте скучни. Не разбрахте ли, че сега са на мода английските имена, та предлагам да е гръмно- Accelerate To Great.

Амели, това с малката теслА ме връща в студентските години, когато всички ме имали по една малка теслА и една голяма теслА за преподаватели хахахаха

# 551
  • София
Не бяха ли малката и голямата Секира?

# 552
  • Отвъд алеята зад шкафа
Междудругото сутринта слушах по ТВ, че МОН се чуди как точно да въведе задължителен ПУК за 4 годишни. И черешката на тортата е, че все още няма изследване и обобщени резултати как се е отразило на децата задължителния ПУК за 5 годишните. Тоест не знаем какво сме постигнали, но продължаваме смело напред към 4-годишните.

# 553
  • София
Не бяха ли малката и голямата Секира?
При нас си беше теслА

# 554
В желанието си да обхванат една малцинствена група и да усвоят едни пари правят всевъзможни глупости.
Освен този анализ, не са направили анализ и как подобна задължителност би се изпълнила в София с градински групи и в момента от по над 30 деца.

Общи условия

Активация на акаунт