Школи в София за подготовка за НВО в 7 клас - Тема 2

• 658
  • 5
  •   1
Отговори
  • София
Тема за споделяне на отзиви от големи и малки школи за подготвяне на кандидат-гимназистите в София.

Стара тема
На мен лично ми е интересно и как ще се развият нещата в школите, когато обявят готвения нов формат на НВО за набор 2012. Ако наистина се случи де Simple Smile
Успех на всички с избора на подходящо място за "паралелно образование".

# 1
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали школа по БЕЛ в районите: Обеля, Люлин, Надежда.

# 2
Тема за споделяне на отзиви от големи и малки школи за подготвяне на кандидат-гимназистите в София.

Стара тема
На мен лично ми е интересно и как ще се развият нещата в школите, когато обявят готвения нов формат на НВО за набор 2012. Ако наистина се случи де Simple Smile
Успех на всички с избора на подходящо място за "паралелно образование".
Мисля че ще е доста сложно и ще стрелят на посоки като никой не знае какви ще са промените. Макар че то и за следващата година от стария министър се говореше за промени

# 3
  • София
Най-късно в началото на учебната година трябва да пуснат образеца на предстоящия изпит и ще се види как ще изглежда всъщност.
Но школите и учителите трябва да си изготвят програмата предварително. Та първата година от промяната ще е по-напрегната.
И това ако в действителност променят нещо за следващия набор де. Нов (стар) министър, нови идеи.
Тази година нали в началото промениха на НВО за 4. клас да е без диктовка, а да има редакция на текст. Май около декември наизлязоха помагалата по новия формат.

# 4
  • София
Школите  ще се справят, не ги мислите, вижте как по време на ковит бързо организираха дистанционно обучение, това беше нещо ново и непознато.
Даже и сега има дистанционно, ако се налага, например по време на избори, когато бяха затворени училищата за изборни секции

# 5
Здравейте, моля за обратна връзка относно Пламен Румпалов и подготовката му по математика? Имате ли впечатления?

Общи условия

Активация на акаунт