Школи в София за подготовка за НВО в 7 клас - Тема 2

• 6 991
  • 42
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте,
Може ли информация за гжа Наташа Христемова? Къде преподава, как може да се свържем с нея? Прочетох предната тема, но освен, че преди е преподавала в Милениум и сега онлайн не намерих актуална информация как да се свържем с нея

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 22:26 от амнезия

# 16
Здравейте,
Ще помоля за актуални мнения за Работилница за знание, по-конкретно за г-жа Радост Христова за подготовка в 7- ми клас.
Те работят с г-н Златилов, за който само суперлативи съм чувала, но ако някой има впечатления за госпожата ще съм благодарна.

# 17
Здравейте, някой с препоръки за школи или учители в Младост 4?

# 18
  • София
Здравейте, моля за сравнение между школите Когито и Да Винчи в Младост, става дума за математика. Коя школа препоръчвате за дете, което има известни пропуски, но все пак има основа.

# 19
За Когито - не знам. Но синът ми беше в ДаВинчи при Тони. Горещо го препоръчвам. С времето детето се отпусна и придоби самочувствие. Единствено ме е яд, че не го записахме още в 5 клас, а започна от шести.

# 20
Тоя Тони се намърдва редовно в групи на класове и си рекламира школата. Не ми се вижда етично никак.

# 21
  • София
Кой е този Тони. Предложеният ни учител там е с друго име.

# 22
Учителят се казва Тони Атанасов. Дали си рекламира школата като пише по групите няма как да знам.
Моят син беше с пропуски и на уроците при него успя да навакса и да осъзнае, че математиката не е страшна. На НВО изкара 91т. Стигна му за желано училище. Смятам, че Тони е от учителите, които могат да помогнат на дете да покаже това, на което е способно.

# 23
Не групи, групи на класове -5А, 6Б...

# 24
Здравейте, искам да запиша сина си в школа за подготовка за НВО следващата учебна година, когато той ще е в 6- ти клас. Двоумя се между Регалия и Междучасие. Дали има някой с впечатления от двете?

# 25
По-близкото/пп-удобното запишете. Ако имате възможност за избор на преподавател, по-скоро гледайте това.

# 26
Като локация Регалия ме устройва, остава сега да разбера към кой преподавател там да се насоча. За преподавателите в Междучасие прочетох доста мнения, но не и за тези в Регалия.

# 27
  • София
Регалия не мисля, че имат избор на преподавател. Правят изпит за определяне на ниво и така разпределят групите.

# 28
Здравейте, детето ми ще бъде в 6 клас през следващата учебна година. Търся индивидуален учител по БЕЛ в София. Моля за препоръки. Живеем в западната част на града, ако има значение.

# 29
Здравейте, последните ни колебания са между Регалия, Материка за двата предмета и Междучасие за Математика при Стоянова или Христов/има ли отзиви за тях/?! Моля за съвети!

Общи условия

Активация на акаунт