Седмокласници 2025/2026 - тема IV

• 11 319
  • 425
  •   1
Отговори

Полезни връзки:

Ваканции и неучебни дни за 2025/2026 г.

НВО за VII клас - модел и тестове от сайта на МОН

Изпитни материали и решения

Сайтът на Дидева

УТВЪРДЕН ДЪРЖАВЕН ПЛАН-ПРИЕМ В VIII КЛАС ПО ПРОФИЛИ И ПРОФЕСИИ В …  08. 05. 2025 г.)

ПРОБНИ ИЗПИТИ

ВЕКТОР - Център за информация и обучение
Пробни изпити НВО - Варна

Материка
Пробни изпити НВО - Варна
Пробни изпити НВО - София

Междучасие

НИЯ

Образователни технологии
Пробни изпити НВО -Офис София
Офиси в други градове. За проследяване на пробни изпити там

Примерно
Пробни изпити - София, Бургас, Пловдив

Регалия
Пробни изпити - София

СМГ
Тренировъчни тестове - БЕЛ и МАТ

Статистика на успеваемост по области    (благодарности към Дидева Flowers Hibiscus)

Кариерно ориентиране (справочник за кандидатстване): https://most-learning.net/moodle/

Седмокласната поща
Разполагаме с поща, която се предава от предния набор и е попълвана с години от родители на седмокласници с материали за подготовка. Условието за получаване на паролата за нея е да сте редовно пишещи в поне три теми назад (постове като "запис", "включвам се да следя" и подобни не се зачитат).

Всеки, който желае, може и да допълва. Триенето в нея е забранено. Моля за съвестното ползване на богатата сбирка от полезни материали, които биха били в помощ за успеха на децата ни!

За парола може да се обръщате на лични към _Mishlence_ или jsed.

Стари теми:
Седмокласници 2025/2026
Седмокласници 2025/2026 - тема II
Седмокласници 2025/2026 - тема III

Последна редакция: сб, 27 дек 2025, 19:19 от _Mishlence_

# 1
Благодаря за темата. Весела ваканция на децата, дано успеят да си починат, но и да наваксат, че след празниците ще настане суматоха.

# 2
Весели празници и прекрасни пожелания за здраве, вдъхновение, щастие, сбъднатост и споделеност и от мен!
Благодаря и за новата тема!
И нашият набор си почива, но го чака поредица от класни, контролни и олимпиади и може би не е зле да хване нещо да прочете. Ще видим как ще мине следващата част от ваканцията.
Весело посрещане на новата година и дано донесе на всеки каквото пожелае и от каквото има нужда!🎄🎊🎅

# 3
  • София
Наборът само почива, т.е. само е на телефона и компютъра. Имало време през ваканцията за учене. Карам се, но кой ли ме чува. Persevere Вашите деца имат ли учебни тетрадки към учебниците? Ние уж имаме, но никой не ги кара да ги попълват и стоят празни.

# 4
Нашите имат учебни тетрадки, в повечето случаи домашното не е от тях, но от време на време ги събират и при непопълнени страници пишат слаба оценка

# 5
  • shumen
Мишленце,благодаря за новата тема.
The only one,само по МАТ имат учебна тетрадка.В началото им ги проверяваше господина,но видя,че половината клас не я попълват и спря.Моя обаче си я попълва.По География имат контурна карта,която също попълват и им се събират и им пишат оценки.По друго нямат.

# 6
При нас имат и учебни тетрадки, и тетрадки. Дават им ги за домашно и при изпитване им ги преглеждат.

Последна редакция: сб, 27 дек 2025, 20:23 от gigi-gagi

# 7
  • Където морето целува небето...
Честита Коледа на всички!
Нищо не се прави у дома и това ме изнервя, но и те имат нужда малко да разпуснат. А и реално "ваканцията" им е само два дни работни.
danaeka, не е нужно да имаш сметка в ДСК, аз също нямам там, но още от 5 клас му направих сметка.

# 8
Mishlence , благодаря за темата! 🤗

Учебни тетрадки имат по математика (за първи път тази година) и по английски. По математика не попълват всички страници, вкъщи я карам да решава пропуснатото (но пише в друга тетрадка).
По английски редовно пишат в УТ.

# 9
По доста предмети има учебни тетрадки и се пише редовно в тях. Най-любимо ми е, когато под черно-бяла илюстрация в УТ по история се пита какво мислиш за облеклото на хората от онова време (примерно). Не помня в кой клас бяха, но не в началните - имаше и за оцветяване! Joy Тази година май не е оцветявал.

# 10
  • shumen
По Английски и История в списъка им имаше УТ,но отпаднаха в последствие.Дори по История я закупих,но така и остана непокътната.
Детелина,точно заради такива илюстрации на контролното по История има 5 моя.

# 11
Благодаря ви, момичета! Ще трябва май доста да порешаваме от тях. Доста голям дял от оценката заемат...

# 12
Дани, банкова сметка на дете може са отвориш нассякъде, където ти имаш сметка. Би трябвало да са сходни условията. Дъщеря ни има на ПИБ, няма такси, лимит до 20 лв. на ден за ползване. Он лайн не може са пазарува с нея.

# 13
  • shumen
Бръм,в ОББ ходих,но ми казаха,че не са българска банка и не може.Ще видя в ДСК или в ПИБ и ще му открия.
Моя днес до обяд довърши проекта по ИУЧ МАТ и по Английски написа и след обяд се отдаде на мързел.Искаше ми се да направи поне един тест по БЕЛ или МАТ,но той не ще и да чуе.

# 14
Нашите май само по 1-2 предмета имаха учебни тетрадки, за което аз лично се радвам, защото са само поредното нещо, което пълни раниците.

Моята има карта Revolut от около 3 години някъде. Много ми е удобно, защото си зареждам моя Revolut без такси, след това превеждам и на нея без такси. Само има ограничение за пазаруване от някои обекти, които са маркирани, че не са подходящи за деца (обикновено където се продават алкохол и цигари). Плюс е това, че виждам къде какво е плащала.
Сега и на езиковата ваканция основно с Revolut ще плаща и само някаква по-дребна сума в брой ще има за всеки случай.

Последна редакция: сб, 27 дек 2025, 23:55 от _Mishlence_

Общи условия

Активация на акаунт