Седмокласници 2025/2026 - тема IV

• 12 485
  • 469
  •   5
Отговори
# 45
Ей тъй си стои

Иначе по отделни предмети пресмята.

# 46
  • София
При нас са се оправили от днес статистиките в Школо. Вчера ги нямаше.
Класни и контролни преди 12.01 няма отбелязани.

# 47
  • у дома

П. П. Някой питаше за ПИ по БЕЛ на ОТ. Гледах на лаптопа дали не съм запазила нещо, гледах и на телефона, нищо нямам. Помня, че имаше споделен ПИ на Междучасие, но и него не откривам.
ПИ по бел от Междучасие е качен в пощата.Този по бел от ОТ никой не е споделял.

# 48
Вчера в Школо имаше проблем и при мен, днес вече е наред. Но аз гледам на web версията, не в приложението - там не знам как е.

Пробния изпит по БЕЛ от ОТ ще мога да го кача след като ни го върнат на 7-ми.

И аз съм сега в чуденка с тези детски карти. Както писах моята е с Револют, но физическа карта. Искаше ми се да ѝ добавя детската Револют карта в Apple wallet, но явно има някакво ограничение за над 14 години, което не мога да разбера от Apple ли идва или от Revolut. Никъде не намирам официална информация (на сайта на Apple виждам уж възраст над 13 за ползване на Apple pay).

# 49
  • shumen
Пробния по БЕЛ го свалих и разпечатах,но няма кои да го направи.По МАТ същата работа.Поне по Химия взе да учи като му казах тест да направи по едно от двете.

# 50
Девойката е с Револют от няколко години. Много ни е удобно. Даже седмичните джобни си ги иска там и ме кара да й обръщам хартиените пари от бабите. Случвало се е да звънне от някой мол, че си е харесала нещо и не й достигат пари и можем да й пратим веднага.
Бях забравила, че не може картата да се вкара в дигиталния портфейл. Хубаво, че напомнихте. До 14 не остана Simple Smile

# 51
  • София
Ох, реши нашия най-накрая двайсетина задачи от движение, ми много лесни били.
Сега му е пратила учителката по БЕЛ да направи 6-7 тълкувания на цитати от Немили недраги. Е това що зор ще има да го направи до 5 януари.

# 52
  • shumen
Диавенна,и моя иска да му обърна хартиените пари и да са в картата.
Магента,твоя поне 20 задачи е решил,а моя толкова го мързи,че нито една.

# 53
  • Пловдив
Влизам да  пожелая весело посрещане на Новата година.
Да е здрава и успешна за наборите ,да преодоляват с лекота предизвикателствата и попаднат на точното за тях място в гимназията,с много усмивки,нови приятели и знания!🙏

# 54
Весело посрещане и от нас!
Здраве и удовлетвореност да ви съпътстват през 2026-та!

# 55
  • shumen

Да е здрава и успешна за наборите ни и ние да издържим покрай тях на пуберските им изпълнения.Ние довечера сме на заведение и само се моля да е здрав след това,че ваканцията е към края си.

# 56
  • у дома
Новогодишно наричане❄️🎄❄️
Да свети вечер твойта къща!
Зрава челяд нека те прегръща!
До теб другари винаги да има!
Да пуши в твоя дом комина!
Да има на софрата сладка пита!
Добрите вести често да долитат!
Да има здраве, дни щастливи!
Да бъдат плодородни твойте ниви!
Да идва и в ума ти вдъхновение!
В душата ти мирът да е спасение!
В очите ти прозрение да свети!
В сърцето - да искрят конфети!
Да ходиш все по вярната пътека!
Със съвест чиста да заспиваш леко!
За грешките щит здрав да имаш!
Решения добри с успех да взимаш!
Да бъде пред мечтите ти широко!
Напред върви, цели се нависоко!
И нека тъй подготвен тази зима
с късмет да срещнеш Новата Година!🍀
автор Биляна Дар

# 57
Благодаря за темата! От 2 седмици не съм влизала и то вече има нова тема Simple Smile
Пожелавам весело посрещане на новата година и да донесе късмет на всяко наборче!

Не успях да проследя как е започнала темата с дебитните карти, но не разбирам защо сега всички се налага да ги правят? Нещо изпускам ли?

При нас има учебни тетрадки по всичко (вкл. по музика, която миналата година си остана чисто нова и я подарих). До момента е попълнил тетрадките по физика, химия и биология, които естествено се оказаха с пропуснати страници. А уж попълваше редовно... с цел да учи регулярно, а не само за оценка. По история и география са били проверени преди ваканцията, така че поне с това няма да се занимавам.
Интересно, че по математика не са взели смеси и сплави, но все пак веднага след ваканцията ги очаква класна работа... Не ми се вижда редно да се пропуска в класното точно смеси и сплави, защото е важен урок и по тази причина предишните дни решавахме от тях. Но и преговорихме движение и работа, защото все пак и класното е важно.

Решаваме от време на време ПИ от сборника на бгучебник, но стигнахме тест 6 и там вече е включен материал от геометрия, така че няма как да продължим. Някой може ли да ми даде достъп до пощата, за да видя началните тестове и от останалите сборници? Все пак има още няколко дни до училище и може да направи 1 тест.

# 58
  • у дома
Shushi2 ,прати ми имейл на лични,ако искаш-аз ти бях писала и преди,но не ме отрази...

# 59
Искрено се извинявам. Сега видях съобщенията. Не бях влизала от седмици тук Sad беше лудница целият "празничен" месец...

Общи условия

Активация на акаунт