Седмокласници 2025/2026 - тема IV

• 14 001
  • 512
  •   3
Отговори
# 60
  • у дома
На мен ми е интересно дали ОТ правят различни ПИ за техните курсисти и външни,но мисля,че по-скоро не и са си едни и същи...

# 61
  • shumen
Шуши,за дебитните карти не пропускаш нищо.Моя просто иска да има,а и е събрал много пари по празници.

# 62
Весело посрещане на Новата година на всички!
Много здраве, щастие и спокойствие на деца и родители!
Пожелавам на всички деца да влязат в желаното и подходящо за тях училище и всичко да мине възможно най-безболезнено.
При нас дъщеря ми иска карта отдавна и сега в преходния период убедих баща ѝ, който по неизвестни причини е против, да ѝ извадим. Според мен с карта е по-удобно и аз лично почти изцяло използвам карта. Кеш ми трябва само за детската на малката и за джобни за голямата.

# 63
Дано да е успешна новата 2026 за всички деца (и родители), да успеем да я прежовеем само леко опианени 😁. Весело посрещане.

# 64
Честита Нова година!
Пожелавам здрава и мирна година на всички! Нека децата имат много късмет и успехи, да преодоляват с лекота всяко препятствие! 🍀

# 65
Честита Нова Година на всички! Да е здрава и успешна за всички седмокласници и техните родители:)
И ние сме с Револют от поне 2 години , доста практично и удобно е. В училище има възможност да плаща с нея и основно я позлва за стола там и по моловете. Даже спестява във фонд "Шопинг". Иначе ние досега бяхме извън България с още приятелски семейства и беше безкраен купон. Сега наваксва със сън и започва да влиза в час за учебния процес.

# 66
  • shumen

Да сме живи,здрави,щастливи и с лекота да минат децата ни матурите и ги приемат в желаната паралелка.
Ние изкарахме до 6 сутринта и набора още спи,но от утре се почва пак с уроците.

# 67
Честита Нова годи! Бъдете здрави и щастливи! Много успехи на прекрасните ни деца!
Честит Васильовден на празнуващите, ако има такива! Със здраве и гордост да носят името си!

# 68
Честита нова година на всички! Дано новата година ни донесе много успехи и повече хубави емоции!

Моята девойка в последния момент реши, че ще празнува без нас и отиде у приятелка да посреща новата година, което се превърна в двудневно парти.  Влече го живота детето и това е, скучно ѝ е вече с нас, но не мога да я виня - и аз на нейната възраст вече не исках да празнувам с нашите и техните приятели.

# 69
  • shumen
Честито на именниците,ако има такива.
Ние бяхме до 2 на заведение и след това набора се обади на вуйчо си и дойде и го взе с него в приятели и откараха сутринта до 6.
Мишленце,сега са в такава възраст,че с нас не им е интересно вече.
Моя сега се сети,че утре е на урок по МАТ.

# 70
Честита Нова година!
Да е спокойна и успешна за всички деца и майки Simple Smile

Днес релакс, утре пак задачи и тестове.

# 71
Честита Нова Година!
На нашата госпожица ѝ се падна да влезне в мечтаното училище, аз добавям и да попадне в хубав клас, че сегашният е ужасен.
От вчера я подпуках да си готви домашните. Има да напише 3 отговора на литературен въпрос. Понеже за пръв път я гледам какво учи по БЕЛ, това предишното ЛИС ли е? Има и домашна от курсовете. Говорихме с госпожата да я мести в друга група, ще ѝ дойде нанагорно, в сряда от училище заминава на курс по БЕЛ, 1 час след това започва математиката и ще се прибира късно, но само това са вариантите.

# 72
Не, ЛИС не пишат сега. Пишат тези, които са 6-7 изречения като обем.

https://www.otlichnik.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D1%81%D0%B5-%D0%BF% … 0%BB%D0%BD%D0%BE/

# 73
  • shumen
Лято,моя в Понеделник е така.До 16 е на училище.Имат 8 часа и 2 допълнително БЕЛ.Идва за 1 час и отива на Английски.Прибира се към 18,30 и добре,че се усети и взе да учи за Вторник уикенда.
Ще видим 2 срок като е 2 смяна как ще нагаждаме часовете.

# 74
Лято,моя в Понеделник е така.До 16 е на училище.Имат 8 часа и 2 допълнително БЕЛ.Идва за 1 час и отива на Английски.Прибира се към 18,30 и добре,че се усети и взе да учи за Вторник уикенда.
Ще видим 2 срок като е 2 смяна как ще нагаждаме часовете.
Проблемът е, че тя няма как да се прибере до вкъщи и да стигне до втория урок за един час. Не знам и какво ще прави и къде ще чака. Ще се прибира след 19ч.

Общи условия

Активация на акаунт