2АЕГ "Томас Джеферсън" - Тема 5

• 14 504
  • 223
  •   1
Отговори
  • София
Добре дошли в новата тема на всички бивши, настоящи, бъдещи ученици и техните родители, както и на всички останали, които проявяват интерес към Втора английска езикова гимназия "Томас Джеферсън"

Тема 1

Тема 2

Тема 3

Тема 4

Официален сайт на 2 АЕГ "Томас Джеферсън"

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ЗАПИСВАНЕ В VIII КЛАС

1. Оригинал на свидетелството за основно образование или на удостоверението за признато основно образование за учениците от училища на чужди държави.
2. Имунизационен паспорт с отразени ваксини по дати на имунизациите.
3. Служебна бележка за резултатите от положените изпити за НВО.
4. Акт за раждане /копие/.

Документи, които се предоставят на място от Комисията във Втора АЕГ „Т. Джеферсън“:[/b]
√ Заявление до директора;
√ Справка за новоприет ученик;
√ Декларация-съгласие за обработване на лични данни.

Успех и късмет на всички бивши, настоящи и бъдещи възпитаници на гимназията! Flowers Four Leaf Clover

# 1
Благодаря за новата тема!
Успех на всички деца през новата учебна година!

# 2
  • при моите любими
И аз се включвам в новата тема. По въпроса от предишната, правят входни нива, но без оценка. Според мен за ориентир, какво е нивото след пропусната една година по тези предмети.

# 3
  • София
Мерси, Cydonia! Това вече е ОК.

# 4
И аз се включвам в новата тема. По въпроса от предишната, правят входни нива, но без оценка. Според мен за ориентир, какво е нивото след пропусната една година по тези предмети.
Дано и тази година да е така!
9ти клас ще започнат втора смяна тази година, нали?
А кога се разбира кой ще им преподава по английски?
Новоприетите знаят ли вече кои ще са им класните ръководители? Помня, че миналата година в темата коментирахме преди началото на учебната година

# 5
Здравейте,
включвам се в темата с два броя новоприети.
Все още няма информация за разпределение по класове и класни ъководители.

# 6
Смените определени ли са? Или просто всяка година са на еднакъв принцип и от там си знаете?

# 7
  • София
Еднакви са всяка година, затова се знаят. Освен, ако не порменят нещо, разбира се, но малко вероятно. Осмокласниците са разделени  - А, Б, В /немските паралелки/ и Г клас започват първа смяна, Д, Е и Ж - втора.

# 8
  • София
И аз да не остана назад се включвам в новата тема.

# 9
  • София

Такъв е и моят спомен. И след като бяха минали два-три часа "опреснителни" уроци - в началото на учебниците са. Но нашият случай беше по ковидно време, та малко дистанционно, полудистанционно...

# 10
Г,Д и Е са испанските паралелки, нали?
Ако е така, значи ще чакаме да видим, в коя буква ще е , за да се разбере  дали ще са сутрин или следобяд:)

# 11
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ние също чакаме с нетърпение да разберем буквата.

# 12
Видях си пощата заради вас Kissing Heart
Миналата година на 03.09 съм получила мейл от класния ръководител на дъщеря ми и тогава съм разбрала в коя паралелка ще е. Т.е. още десетина дни имайте търпение

# 13
  • София
Г,Д и Е са испанските паралелки, нали?
Ако е така, значи ще чакаме да видим, в коя буква ще е , за да се разбере  дали ще са сутрин или следобяд:)
Да, това са испанските паралелки. Скоро ще разберете в кой клас сте.

# 14
Някой знае ли дали има възможност за профил Философия? Вчера, дъщерята заяви, че иска трети и четвърти профил да са и два от следните предмети: история, филисофия и БЕЛ.

Общи условия

Активация на акаунт